Playstation 3

Update 3.60 Problém (24)

• JardaBoss
    JardaBoss

LordikDevil : Tenhle seznam je přesnější link

• LordikDevil
    LordikDevil

link tady mas seznam. A pokud sis aspon trochu vsimal, tak vis, ze prvni PS3 i v CR bezely na 1.1, 1.5 si pamatuju protoze sem si ji musel stahovat a hned tyden na to vysla 1.6. Ale prvni konzole i v CR proste bezely na zakladni 1.1 nebo uplne ty nejnovejsi ( ted uz ty nejstarsi ) mely 1.0 a kdyz sis ji prinesl domu tak uz byla dostupna 1.1 a tu sis musel aktualizovat pokud sis chtel zahrat a rozjet on-line funkce.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

1.50 byl první FW pro konzole z Evropy. Dřívější (tj. 1.02 - 1.32) byly pro Ameriku a Japonsko tuším.

edit:* který sme si nikdo moc dlouho neužili, protože po nás chtěla konzole hned update na 1.60, který vyšel 22. března 2007.

• JardaBoss
    JardaBoss

LordikDevil : Já jsem jí měl od launche a myslel jsem si že v EU byla 1.30 a potom hned 1.60

• LordikDevil
    LordikDevil

JardaBoss : tak ty si asi nemel PS3 od zacatku, protoze kazda PS3 zacinala nejdriv na 1.0 a potom zacala Sony dodavat PS3 se zakladem 1.1 ( to byla na fatkach nevim jak na slimkach )

• Tactical_Nuker
    Tactical_Nuker

jarda to je edice pro blbečky[s6]

• JardaBoss
    JardaBoss

LordikDevil : Kde si sehnal 1.1 ? základ byl snad 1.50

• LordikDevil
    LordikDevil

vite jak to vyresite? Nahodte si firmware 1.0, bylo tam vse, podpora jinych systemu, daly se hrat nacerno palene hry, on-line veci k tomu nepotrebujete bo PSN stejne bezi jen na nejnovejsi verzi a mate to. Na co stahovat ty nejnovejsi, kdyz ve vysledku ten nejzakladnejsi mel nejvic sluzeb, potazmo do 3.0 to bylo dobre, odtud to slo jaksi z kopce ( kdybych mel instalacni CD s Linuxem nevaham a valim do svy PS3 zakladni fw 1.1 bo on-line stejne hraju jednou do roka a hotovo ). Nemusite to pouzit, ale rikam vam svuj nazor na celkove "updaty" od Sony.

• geobbu
    geobbuWHO CARES

Rozhodně bych uvítal všemi 10ti řazení do určitých skupin, ostatně... mají to téměř všechny dnešní messengery. U SONY je to bohužel Fata Morgána.

• JardaBoss
    JardaBoss

Není to nic hroznýho, ale stejně jsem zvyklej už na nějakej systém a když chci někomu poslat pozvánku ještě abych ho hledal 5 min :D

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Vsichni maj porad problemy, ja a muj veteran jsme v pohode

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

PICEK tak s tím máš pravdu ale to mě nijak žíli teda netrhá ale docela je to ostuda když dáš seřadit podle abecedy a ono je to takhle [s6]

• sten32
    sten32loading...

To viete, SONY a ich updaty [s6]

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

Ja tu mam online 18 lidi,prvnich 8 je krasne podle abecedy do Z a devaty zacina zase od A...

• PICEKcz
    PICEKcz

ale mas to podle abecedy kdyz mas dany status??

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

Jarda sem doma dam Name ukazuje mi to přesne jména jak kdo je online offline zasebou a pak dám Status a řadí mě to jenom ty co jsou online zasebou tak že když to jde mě proč ne vám?[s1]

• PICEKcz
    PICEKcz

ale kdyz das status, tak ti to sice zobrazi lidi co su online, ale chaoticky a ne podle abecedy... Ted sem hledal kamosa jak blb... Nick mu zacina na Z, tak jedu uplne dule na ty co su online a on nikde... mam skoro full friendlist a ted momentalne 40 lidi online a kazdy je nekde jinde nez byval... pak si vsimnu ze je druhy od vrchu... su zvykli jak to bylo a zajimalo by me, co zas v SONY pojebali.... Vydaju update, ktery jednu vec prida a dalsich deset pojebe

• JardaBoss
    JardaBoss

zbynda2000 : :D až přídeš domů tak si to zkus :)

• Pepe17CZ
    Pepe17CZ

Ten friendlist me taky prekvapil,zajimavy,asi nikdy nebude update co by neco nepodelal :)

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

tak místo Name dejte Status [s14] bože lidi přemýšlejte trochu [s6]

• PICEKcz
    PICEKcz

zbynda2000: tim nic nevyresis... chcu met podle abecedy ty co su online a ne to met promychane s tema co su offline

Jinak me pred chvilu volal kamos, ze esi me po updatu jede PS3 bez problemu, ze mu furt pada PSN a furt se mu sekaju hry.... Mate taky take problemy?

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

najedte na někoho z vašich přátel zmáčkněte trojuhelnik dejte Sort BY a Name a mate to tak jak ste to měli [s6]

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Ano, taky

• JardaBoss
    JardaBoss

Dneska jsem si stáhnul 3.60 a po chvilce jsem si všimnul, že můj seznam přátel není podle abecedy, ale je rozdělen do dvou skupin.Máte někdo podobný problém?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.