„Odborníci“ ze SONY nezvládají updaty, jak je tedy pak možné, že se tahle firma udržela na trhu, již tak dlouhou dobu? Opravdu tohle je smutné. A nejžalostnější na tom celé je, že jim hráči s nejmenší pochybností ty technické dema dokonce hrají. Jsem slyšel, že je vydávají za AAA hry.
Update 2.50 (25)
Jde to tak jak před update,čekám chvíly než se to načte takže změna žádná.[s13][s13]
jde nekomu ta synchronizace trofeji na pozadi?
costric: Děkuji moc, je to tam. :)
Koukni do library, tam by to melo bejt
Mě zmizela ikonka s galerií screenshotů, teď nevím jak je nahrát na flešku.
Tak snad už to pojede po třech dnech mi přišel mail na ověření učtu,jinak zatim vše v pohodě[s8][s8]
Me akorat porad vyskakuje hlaska ze si muzu udelat nove nastaveni v power options,jinak cajk[s14]
Jeste trochu upravit prohlizec a sem uplne spokojenej. Nac stahovat filmy,kdyz sou stranky,kde se da koukat primo a v slusny kvalite
U mě taky vše v pořádku.
Zradce,naprostej souhlas. Mě i mym kamošum(a neni jich malo) jede vše jak ma.když je někdo luloš,tak to ma na pikaču [s6]
Update jede absolutne bez problemu, ze si to zdejsi kinders neumi nastavit je vec druha :D
„Odborníci“ ze SONY nezvládají updaty, jak je tedy pak možné, že se tahle firma udržela na trhu, již tak dlouhou dobu? Opravdu tohle je smutné. A nejžalostnější na tom celé je, že jim hráči s nejmenší pochybností ty technické dema dokonce hrají. Jsem slyšel, že je vydávají za AAA hry.
Raiden_cz: ajo, uz jsem to nasel :)
nějak mi nefunguje upload obrázků na Twitter. Ale už to blbne delší dobu. Jsem čekal, že to tento update vyřeší. A nic.
costric: jop je to tam
Je tam vubec v tom updatu to mapovani tlacitek pro DS4 ?
squereenix: Možná je to tím, že rozdáváš plejkám mínuska :(
Na to stahování už jsem si zvykl, prostě dám do rest modu a tam je to staženo hned.
Update na prd!! občas se mi proseká zvuk , který hraje při Tématu plochy.. nikdy to nedělalo.. a stahování je pokaždé pomalejší :)
Po par min. se me ukonci party chat. Dela to taky nekomu?
Ináč teraz som čítala že 30. 3. 2015 by sme mali dostať aplikáciu Spotify!
nejde to ani když změnim mail
Právě že ne,píšou že mam postupovat podle instrukcí na mailu ale nic mi nepřišlo.
Nepřišlo ti něco na mail, co máš spárovaný s účtem?
Fakt super,chce to po mě ověření účtu na psn ale ověření prostě nejde,ani po vypnutí asi to hodim z okna a bude klid
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.