Konzolista.cz

Uncharted: Drake´s fortune - trofeje (6)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
beeturbo
beeturbo #RETRO

valis1: Jóoo tak to asi bylo ono [s16]

valis1
valis1 #klobáska

Tahle hra vyšla původně bez trofejí, které tam pak přidali později pomocí patche, ale nevyskakovali pokavaď jsi měl hru rozehranou ještě před stažením patche. Takže musíš smazat save a bohužel začít hrát znu od znova (samozřejmě že už musíš mít nainstalovaný poslední patch) pak ti to bude funguvat. Tenhle problém jsem měl já

beeturbo
beeturbo #RETRO

Já měl takovou zkušenost, že když jsem hrál tuhle hru prvně, tak se mi vůbec trofeje nepřipisovali. Když jsem jí po dlouhé době nedávno hrál znova, trofeje pěkně naskočily. Takže bůh ví, co v tom vězí [s8]

Lee_NR
Lee_NR #Furi ❤️

Mne sa raz stalo ze sa mi vymazali vsetky trofeje aj s platinou ale stacilo to len zosynchronizovat a zase mi vsetko nabehlo. Moj kamos mal rovnaky problem v GTA a ze vraj to bolo kvoli tomu ze si to nezosynchronizoval. Skus to mozno to pojde.

BrokCZ
BrokCZ #ARSENAL FC

skus vymazat instalaci a pak to znova nainstaluj nebo popř.vymaz save ale je to divny [s8] ale znam jednoho cloveka na PSN a ten ma uncharted 1 a ma zase trofej dat 100 headshotu ale pritom nema trofej dat 10 headshotu nebo ma trofej zabit 50 nepratel brutal killem ale pritom nema trofej jich zabit 5 brutal killem [s6]nwm no co to ma znamenat [s6]

CZtwins

Divny, napada me jen jedine, mas stazeny posledni update do hry? Jinak nevim