Adventury

Uncharted 4: a thief’s end (474)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

@RedTummyBirdie: Pravdu máš. To mě nenapadlo se podivat. Měl sem za to že je to nějaká remaster kolekce 1 až 3. Každopádně děkuju za radu.

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Můžete se někdo mrknout jestli jde stáhnout hra ze store? Kdysi sem to rozehrál ale kvuli místu hned zase smazal a teď když sem si to chtěl znova rozjet tak to nemůžu najít ani v downolad listu ani na storu. Dík

• fisour
    fisour☢️NUK3S☢️

@N0isy: Žádné spoilery, ale bez Drakea bych úplně neříkal.

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Já jsem si Lost Legacy užil víc. Netvrdím že je lepší, ale asi jsem byl při hraní v lepším rozpoložení a víc jsem se bavil

• Petosk
    Petosk

Mna nebavil ten debko na konci. Vzdy ked kecal som mu chcel jednu drbnut a on ma hned umlcal. Nemam rad ked je to takto naskrptovane a ty musis len drzat hubu a krok podla neho. Hnet na zaciatku mu nalozit a pokoj.

• fisour
    fisour☢️NUK3S☢️

Lost legacy není špatný, ale nejvíc mě bavila čtyřka. Ten Boss fight byl luxusní.

• ArrozoKONDAR
    ArrozoPS5
    3

Lost Legacy mě bavilo o trošku víc než samotná 4. Hodně povedená hra, taky doporučuju...

• Cobra
    Cobra
    1

@razzorr1: doporučuji ti i Uncharted bez Nathana,taky hodně povedená hra!

• razzorr1
    razzorr1
    4

Tak ja som sa dostal ku U4 až teraz. Najskôr som chcel splatinovat 1-3 a to nejaký čas zaberie. Ale musím povedať že Uncharted 4 ma riadne ohúrila. Taký skok som nečakal. Niektoré scény sú neuveritelné a musím sa v nich zastaviť a kochať tým prostredím. Otvorené prostredie (aj ked len lokácie) a tá zeleň. Vysoká tráva, kvety, palmy uff. Teraz som na ostrovoch a to mi stále padá sánka. Súboje sú tiež na novej úrovni, zbrane, výbuchy, pohyb nepriateľov a snaha stále ma obklúčiť. Proste nádhera. O príbehu a cut scénach ani nehovorím to je zatiaľ najlepšie čo som hral.Ešte nie som na konci ale lepšie to už asi byť nemôže :)

• Petosk
    Petosk

Ved ale Nathan v 4ke nebol o moc mladsi. Podla mna lepsia volba ako ten spiderman co ho ma hrat.

• Ex-SOLDIER
    Ex-SOLDIERImperius Rex

Škoda, že Fillion už je fakt starý (49)Tohle je perfektní

link

• Fenix
    Fenix

@gauntl3t: a to se nastavuje kde. To je v tom rozšířeném nastaveni jak tam byvalo 10p nastaveni u té gamy. Tam je moznost ji upravut v 10ti bodech. Ten black level mám nastavený na 50tce

• Mird@
    Mird@

@gauntl3t: zkoušel sem, nepomůže.... Jediný co jde je přidat sytost barev ale zas když se hra vypne zpět do RGB tak to zůstává a musíš to stáhnout protože to je omalovánka :D samozřejmě mluvíme o zapnutým hdr který běží v yuv422...

• Vito Scaletta
    Vito Scaletta

@gauntl3t: neviem ci myslis xg95 alebo xf9005. Ja mam na XF9005 gammu praveze zvysenu tusim na dva. Ked som mal na nula bolo to take stmavnute cele

• gauntl3t
    gauntl3tRadio_Tau_Ceti

@Fenix: Na XF95 potrebuješ ubrať trochu Black Level, Gammu, živé farby na medium a jak u TV tak PS Full RGB a budes vysmiaty.

• Fenix
    Fenix
    1

Tak jsem to taky rozjel od znova a ty barvy jsou v hdr takové méně syté jak v klasickém rbg čku. Není to takové pastelové. Prvně jsme to dohral na sdrku (samsung c650) a tam ty barvičky byli přesycené. Ale jinak to hdr vypadá pěkně když to ta televize(hdr 10 a dolby vision) umi a je jen podporuje

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️

@N0isy: nevedel by si nafotit nastavenia tvojej oled a dat si to do profilu?skusim si to nastavit podla teba ked mi pride tv.diky.

• SteveHood
    SteveHoodPS5

No přesně tolik mám já, a malá rozhodně není. A z fotky mi taky nepřijde malá. Rozhodně do menší televize příště nepůjdu. :D

Rozhodně. Sám čumím při projíždění Madagaskarem, jak to skvěle vypadá. Stačí si pohrát s barvama.

• SteveHood
    SteveHoodPS5

Malá? To je 140, ne?

• dzip
    dzipPS5 PRO

N0isy: to je nejaka mala televizka ne ?

• Acemax67
    Acemax67VYDIS
    1

@N0isy: Ty hlavně udělej něco s těma kabelama, který táhneš šuplíkama, ty OLEDe😄😄

• StepoBella
    StepoBellaGuardian
    11

Těžko někdo muže posoudit Oled ze screenu ..ja nic extra z toho nekvalitního obrázků totiž nevidím 🙈 😀 ale budu ti to věřit 😀Editace

• Plejer
    Plejer

Čauko plejeři. Nenašlo by se tady pár odvážlivců na Survival ?obtížnost Crushing na 3 hvězdy ? Ať tam pěkně svítí 100% na dokončení 😃

• George
    George

OLED? Nemam te rad 😁😁😁

• SteveHood
    SteveHoodPS5

mokrypeter: Mám verzi z pluska. :)

• Petosk
    Petosk

Maranelo - aj mne chybala do platiny posledna trofej a disk som predal. Stiahol z pluskam a savy nenaslo. Mal som inu verziu ale cz titulky tam boli. Tak som musel 13 kapitol prejst znova. Ale je pravda ze ta hra aj po rokoch vypada stale nadherne. Este posledny diel uncharted a vsetky platiny mam.

• Petosk
    Petosk

@SteveHood: ak mas disk tak glitch na speedrun funguje stale. Ale bez patchov.

• fleddy
    fleddy

@CERMI1985: Ano.A i tak jsem to dal o chlup..Nejblbější trofej ve hře,hodně štěští.Já hrál na easy,hnal jako blázen a do 6hod.mi scházely cca 2min.

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy

Je to tak že musím vypínat filmečky abych to urychlil?

• SteveHood
    SteveHoodPS5

@N0isy: Super, díky.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.