Akční TPS

Uncharted 3 - Uncharted 3 - trofeje diskuse (10)

• Mirex
    Mirex

Najde se někdo,kdo by potřeboval trofej OVERSEER ??

Pište sem,nebo si mě přidejte do přátel na PS3.Moje přezdívka je Mirek23cz

• evox
    evox

Angle_face: nebo nacti kapitolu o jednu zpet nez mazat savy, vlastne londynske metro je hned druha kapitola v pribehu. V U3 singlu je par bugu, hral sem to 2x a narazil sem na zabugovanyho kone, dal sem se stejnym savem kapitolu znova a dohral hru uz bez potizi.

• mattias-47
    mattias-47

A to se ti stava casto? Mne ani jednou... napada me leda odinstalovat a nainstalovat znovu. Mozna zkusit i smazat save ale napred radeji zalohovat na flesku

• Angle_face
    Angle_face

Chlapi help obtížnost Crushing Londýnské metro jak procházím tím tunelem v muzeu tak místo místnosti je tam černá propast a sekne se PS3 co s tím :(

• CJfree17
    CJfree17

po dobu hrani nesmis vubec menit obtiznost

• zurik007
    zurik007

Ahoj ,

potřeboval bych poradit. Dohrál jsem jsem na úroveň zdrcující a přesto mi nenaskočila trofej.

Přeskočil jsem Hard - ta mi po dohrání zdrcující úrovně naskočila.

Během hraní zdrcující úrovně jsem dvakrát přehodil obtížnost kvůli nápovědě na nižší. Ale vždy jsem se vrátil na kontrolní bod a přepnul zpět na vyšší. V menu jsou všechny kapitoly označeny jako dokončené v nejvyšší -zdrcující - úrovni.

Tak kde je chybka ? Dík za radu.

• EMILE
    EMILEMGS5:TPP

Casperin jo budeš mýt[s14]

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

jj Deathmach tří týmů a druhá mise v co-opu ve 3

• beeturbo
    beeturboRETRO

...pokud se nepletu, tak jedna je co-op s kapitolou a druhá co-op arena

• zbynda2000
    zbynda2000zbynda2000

zdravím neporadí mě někdo jaké 2 hry musím hrát v onlinu abych získal trofeje Thrillseeker a Buddy System

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.