Akční TPS

Uncharted 3 - Uncharted 3 - Multiplayer (58)

• sweat55
    sweat55Gojira

Taky hraju, ale bez headsetu, nick DoubleDCZE

• snoopy
    snoopyPS3/XsX

pro Mablumg taky hraji Uncharted 3 Multiplayer ale budu doma, až koncem měsíce.

Když tak mi pošli zatím pozvánku, můj nick je Snoopykov

Petr

email:soused.p@seznam.cz

• matewr84
    matewr84

mablumg: Klidně pomůžu, jen počítej s tím, že sem tak trochu lama a taky že nemám headset :-D

• Mablumg
    Mablumg

Zdravím, pomohl by mi někdo s trofejí Buddy System? Můj nick na PSN je Mablumg

• matewr84
    matewr84

Ahoj všem, jsem nováček, ale šel bych taky do toho týmu. Teda jestli to ještě platí. Můj nick je matewr84

• beeturbo
    beeturboRETRO

MAJSTA: kdo neumí čumí [s6] [s6]

Ale je fakt, že když jsem začal hrát U2 tak jsem taky víc ležel než pobíhal [s6] Takže mě to moc nebavilo. Dával jsem ale tomu šanci a dobře jsem udělal. Potom už to šlo, neříkám že jak po másle, ale K/D jsem měl už trochu vyrovnaný.

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]
    1

majsta: pomalej multak?[s6] zahraj si u2 to je pomaly u3 me bavi ze je naspeedovanej[s6]

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED
    2

Není divnej záleží na tom jakým stylem hraješ ;)

• skandy26
    skandy26skandy26

Už jsem dlouho nehrál, vyšel jsem z formy, jinak bych zahrál :D

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

taky si s váma klidně zahraju ;)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Mitsu nn číslo je lama a multak nehraje :-)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Tak asi nejlepci nebude :-D

• Alias
    Alias

No na nejlepci hru na svete to je nevalna ucast. [s6]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

ho :D tak to jsem teda dva :D to se rozrůstáme :D

• Lordkarl
    LordkarlLineage2
    1

jdu do to:-)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

nezkusíme dát hru složenou jen z hráčů odsud? Kdo by se přidal ať napíše a domluvíme se

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

jasně,psn mám v konbooku,tak si mě přidej..

• meidevil
    meidevilMrJelly77

NathanDrake123: fakt? no já tam hraju pořád s nějakýma rusákama a jen kurvuju, protože jsem hrozná lama.. Tak jestli si mě přidáš budu rád.. i ty skandy26..

• skandy26
    skandy26skandy26

Taky hraju každý den :) Akorát mám teď půjčenou fifu, tak se to snažím rychle projet :D ale pak s váma zahraju :)

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

Hoj,já ;-) nedávno jsem tě potkal v TDM.

• meidevil
    meidevilMrJelly77

Ahoj, hrajete ještě někdo multák? Rád bych si Vás přidal a zahrál, hraji každý den.. nick mám MrJelly77 Díky za každýho hráče a pár rad :)

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

oni ji tam podle me jeste daj,cely popis tusim do ledna je na jejich strankach. jinak dobra hra.;-)

• skandy26
    skandy26skandy26

Jo, ta byla taky hodně dobrá no :) škoda že už není :)

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

mě se daleko víc líbí laboratoř s t-boltkama :)

• skandy26
    skandy26skandy26

Nejlepší herní mód link [s7][s7]

• skandy26
    skandy26skandy26

link Tak jsem něco dal na tubko :)

• evox
    evox

neni zac skandy:) jde kopirovat asi jen 50 sekundovej zaznam, je to skoda

• skandy26
    skandy26skandy26

evox: Mám video, ale píše mi to, že na youtube je to moc dlouhé .. a to to má 3 minuty ..

• skandy26
    skandy26skandy26

evox: Díky ti moc !! Aspoň někdo byl ochotný odepsat :)) Díky !

• evox
    evox

skandy: v menu das - Komunita - Film - Prehrat. Pak vyeditujes 50sec. kde se vyradis na spomaleni pasazi, natoceni kamery a filtru obrazu. Nasledne ulozit (SD) kde bude dotaz jestli HDD, Youtube nebo facebook. Vyeditovanej zaznam se ti i tak ulozi ve hre jako novej mezi Filmy v originalnim HD, tam se vleze poslednich 25 odehranych matchu, mezi ne se neukladaji coop a likvidace. Bavi me foceni, moment foto v U3 je luxus :)

• sova655
    sova655gabrda_9

dají se uložit na HDD nebo sdílet na facebook.[s14]

• skandy26
    skandy26skandy26

Prosím, poradíte někdo ? :)

• skandy26
    skandy26skandy26

Chtěl bych se zeptat: Když se mi videa z online hraní ukládají přímo ve hře, dají se nějak dostat ven třeba do kompu ??? Díky za odpověď

• evox
    evox

Muzu poprosit Adminy casem o pridani trofeji do Uncharted3 ? Pribylo jich do multiplayeru 50. Nejostrejsi bude dat trofej Porucnik na obtiznost zdrcujici (v co-op dobrodruzstvi Klaster ochran sochu bez jedineho zasahu souperu).

• evox
    evox

DrakeSVK a rabbit4: jste CZSK elita a je simpaticky ze Vase drave polovicky bavi tak vyborna hra jakou je MP v U3 :)

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

tak uz mam goty kdo by mel zajem dat mp tak si me addnete+napisete: u3 cz at vim dik [s12]

• Homer
    HomerHommeer

Zdarec šel by nekdo na online s RPG ? Vytvorila by se vlastni hra a zaradili by sme si s RPGčkama co vy na to ?

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

až vyjde goty edice, tak budu mulťák práskat každým dnem, headset mám, tak si mě pak přidejte a napište do requestu u3 multak

• tomas447
    tomas447

Rád si zahraju,zvláště když jde o co-op.Mám headset a PSN:tomas447

• alda1993
    alda1993

čau,sháním spoluhráče na u3 naše přezdívky:alda1993,marten1989cz kdyžtak si nás přidejte.

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

hraju to celkem dost často,takže jestli si někdo chcete zahrát napište mi :)

• evox
    evox

Čau, mám dotaz ohleďně boost 2 v co-op, co znamená Overstock?:

Level 1 - Medal Kickback limit increased by 3

Level 2 - Medal Kickback limit increased by 4

Level 3 - Medal Kickback limit increased by 6

Limit medajlovejch superschopností snížen o 3 až o 6. Netušíte někdo?

(vím jen že to nesnižuje rychlejší dosažení superschopností za žetony, pro tohle je "Výhodná nabídka" která snižuje o dva žetony superschopnost)

• evox
    evox

Verim ze to musel byt skvelej match, jj kdo by nebral mit po boku tak sikovnou partacku jako je Namine :]

• DrakeSVK
    DrakeSVK
    1

evox: proti Rabbitovi aj Namine som uz hral :) a ešte mali niekoho v tíme, nás pekne rozbili na killy ale ja som sa obetoval pre tím a vybojoval poklady, sa nám podarilo otočiť stav zápasu a vyhrat 5:4. Bol to jeden z najlepších zápasov, rád by som si to ešte zopakoval.

Síce tiež rád by som s ním zahral v tíme :)

PS: no ja som trpezlivý, ale coop crushing ma baví neskutočne, niet nad pocit keď vyhráme celú kapitolu :)

• evox
    evox

DrakeSVK: jasný dáme to dnes přesně jak píšeš, dík moc že máš s nama takovou trpělivost. rabbit4 hraje jak bůch, co předvádí je neskutečný, při rabování se spousta protihráčů odhlašuje než aby ho zažily znova, vůbec se jim nedivím.

• DrakeSVK
    DrakeSVK
    1

evox: alebo 3 krát DrakeSVK :D

podľa mňa tam je najlepšia taktika keď si všetci hráči dajú kickback, ktorý spôsobuje dvojnásobné zranenia, lebo tí obrnený RPGčkári vydržia toho dosť a strieľajú tie rakety na môj vkus rýchlo!

Ale dnes to určite dáme! Večer som online. Keď už sa mi to raz podarilo, tak nevidím dôvod prečo nie ešte raz :)

rabbit: tiež som na tom ako ty, max level a cez 8 miliónov peňazí, už by som mohol mať legacy rank 6 [s1]

• evox
    evox

jj je to makačka, kdokoliv by měl na crushing Klášter do co-op 2x rabbit4, dá to i s vyplou TV [s14]

• rabbit4
    rabbit4497 XOF
    1

...udělat se to dá no, ale je to fakt makačka [s14]

Jinak čekal jsem, že nám už konečně ND zpřístupní další levely. Jsem na maximálním levelu už hodně dlouho (mám tuším přes 8 milionů XP z původně požadovaného 2,5 milionu pro level 75 - Legacy 3). [s8]

• evox
    evox

Pro hvězdu v emblému je zapotřebí dokončit všech 5 map co-op dobrodružství na nejtěžší obtížnost crushing. Vše se dá až na ochránění sochy v Klášteře, jsou to litry potu, vřele doporučuju [s14]

• Evalota
    EvalotaPS4

Také to ráda hraji, ale potkám samé cizince. Bohužel.[s13]

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.