Ale je fakt, že když jsem začal hrát U2 tak jsem taky víc ležel než pobíhal [s6] Takže mě to moc nebavilo. Dával jsem ale tomu šanci a dobře jsem udělal. Potom už to šlo, neříkám že jak po másle, ale K/D jsem měl už trochu vyrovnaný.
NathanDrake123: fakt? no já tam hraju pořád s nějakýma rusákama a jen kurvuju, protože jsem hrozná lama.. Tak jestli si mě přidáš budu rád.. i ty skandy26..
skandy: v menu das - Komunita - Film - Prehrat. Pak vyeditujes 50sec. kde se vyradis na spomaleni pasazi, natoceni kamery a filtru obrazu. Nasledne ulozit (SD) kde bude dotaz jestli HDD, Youtube nebo facebook. Vyeditovanej zaznam se ti i tak ulozi ve hre jako novej mezi Filmy v originalnim HD, tam se vleze poslednich 25 odehranych matchu, mezi ne se neukladaji coop a likvidace. Bavi me foceni, moment foto v U3 je luxus :)
Muzu poprosit Adminy casem o pridani trofeji do Uncharted3 ? Pribylo jich do multiplayeru 50. Nejostrejsi bude dat trofej Porucnik na obtiznost zdrcujici (v co-op dobrodruzstvi Klaster ochran sochu bez jedineho zasahu souperu).
evox: proti Rabbitovi aj Namine som uz hral :) a ešte mali niekoho v tíme, nás pekne rozbili na killy ale ja som sa obetoval pre tím a vybojoval poklady, sa nám podarilo otočiť stav zápasu a vyhrat 5:4. Bol to jeden z najlepších zápasov, rád by som si to ešte zopakoval.
Síce tiež rád by som s ním zahral v tíme :)
PS: no ja som trpezlivý, ale coop crushing ma baví neskutočne, niet nad pocit keď vyhráme celú kapitolu :)
DrakeSVK: jasný dáme to dnes přesně jak píšeš, dík moc že máš s nama takovou trpělivost. rabbit4 hraje jak bůch, co předvádí je neskutečný, při rabování se spousta protihráčů odhlašuje než aby ho zažily znova, vůbec se jim nedivím.
podľa mňa tam je najlepšia taktika keď si všetci hráči dajú kickback, ktorý spôsobuje dvojnásobné zranenia, lebo tí obrnený RPGčkári vydržia toho dosť a strieľajú tie rakety na môj vkus rýchlo!
Ale dnes to určite dáme! Večer som online. Keď už sa mi to raz podarilo, tak nevidím dôvod prečo nie ešte raz :)
rabbit: tiež som na tom ako ty, max level a cez 8 miliónov peňazí, už by som mohol mať legacy rank 6 [s1]
...udělat se to dá no, ale je to fakt makačka [s14]
Jinak čekal jsem, že nám už konečně ND zpřístupní další levely. Jsem na maximálním levelu už hodně dlouho (mám tuším přes 8 milionů XP z původně požadovaného 2,5 milionu pro level 75 - Legacy 3). [s8]
Pro hvězdu v emblému je zapotřebí dokončit všech 5 map co-op dobrodružství na nejtěžší obtížnost crushing. Vše se dá až na ochránění sochy v Klášteře, jsou to litry potu, vřele doporučuju [s14]
Uncharted 3 - Uncharted 3 - Multiplayer (58)
Taky hraju, ale bez headsetu, nick DoubleDCZE
pro Mablumg taky hraji Uncharted 3 Multiplayer ale budu doma, až koncem měsíce.
Když tak mi pošli zatím pozvánku, můj nick je Snoopykov
Petr
email:soused.p@seznam.cz
mablumg: Klidně pomůžu, jen počítej s tím, že sem tak trochu lama a taky že nemám headset :-D
Zdravím, pomohl by mi někdo s trofejí Buddy System? Můj nick na PSN je Mablumg
Ahoj všem, jsem nováček, ale šel bych taky do toho týmu. Teda jestli to ještě platí. Můj nick je matewr84
MAJSTA: kdo neumí čumí [s6] [s6]
Ale je fakt, že když jsem začal hrát U2 tak jsem taky víc ležel než pobíhal [s6] Takže mě to moc nebavilo. Dával jsem ale tomu šanci a dobře jsem udělal. Potom už to šlo, neříkám že jak po másle, ale K/D jsem měl už trochu vyrovnaný.
majsta: pomalej multak?[s6] zahraj si u2 to je pomaly u3 me bavi ze je naspeedovanej[s6]
Není divnej záleží na tom jakým stylem hraješ ;)
Už jsem dlouho nehrál, vyšel jsem z formy, jinak bych zahrál :D
taky si s váma klidně zahraju ;)
Mitsu nn číslo je lama a multak nehraje :-)
Tak asi nejlepci nebude :-D
No na nejlepci hru na svete to je nevalna ucast. [s6]
ho :D tak to jsem teda dva :D to se rozrůstáme :D
jdu do to:-)
nezkusíme dát hru složenou jen z hráčů odsud? Kdo by se přidal ať napíše a domluvíme se
jasně,psn mám v konbooku,tak si mě přidej..
NathanDrake123: fakt? no já tam hraju pořád s nějakýma rusákama a jen kurvuju, protože jsem hrozná lama.. Tak jestli si mě přidáš budu rád.. i ty skandy26..
Taky hraju každý den :) Akorát mám teď půjčenou fifu, tak se to snažím rychle projet :D ale pak s váma zahraju :)
Hoj,já ;-) nedávno jsem tě potkal v TDM.
Ahoj, hrajete ještě někdo multák? Rád bych si Vás přidal a zahrál, hraji každý den.. nick mám MrJelly77 Díky za každýho hráče a pár rad :)
oni ji tam podle me jeste daj,cely popis tusim do ledna je na jejich strankach. jinak dobra hra.;-)
Jo, ta byla taky hodně dobrá no :) škoda že už není :)
mě se daleko víc líbí laboratoř s t-boltkama :)
Nejlepší herní mód link [s7][s7]
link Tak jsem něco dal na tubko :)
neni zac skandy:) jde kopirovat asi jen 50 sekundovej zaznam, je to skoda
evox: Mám video, ale píše mi to, že na youtube je to moc dlouhé .. a to to má 3 minuty ..
evox: Díky ti moc !! Aspoň někdo byl ochotný odepsat :)) Díky !
skandy: v menu das - Komunita - Film - Prehrat. Pak vyeditujes 50sec. kde se vyradis na spomaleni pasazi, natoceni kamery a filtru obrazu. Nasledne ulozit (SD) kde bude dotaz jestli HDD, Youtube nebo facebook. Vyeditovanej zaznam se ti i tak ulozi ve hre jako novej mezi Filmy v originalnim HD, tam se vleze poslednich 25 odehranych matchu, mezi ne se neukladaji coop a likvidace. Bavi me foceni, moment foto v U3 je luxus :)
dají se uložit na HDD nebo sdílet na facebook.[s14]
Prosím, poradíte někdo ? :)
Chtěl bych se zeptat: Když se mi videa z online hraní ukládají přímo ve hře, dají se nějak dostat ven třeba do kompu ??? Díky za odpověď
Muzu poprosit Adminy casem o pridani trofeji do Uncharted3 ? Pribylo jich do multiplayeru 50. Nejostrejsi bude dat trofej Porucnik na obtiznost zdrcujici (v co-op dobrodruzstvi Klaster ochran sochu bez jedineho zasahu souperu).
DrakeSVK a rabbit4: jste CZSK elita a je simpaticky ze Vase drave polovicky bavi tak vyborna hra jakou je MP v U3 :)
tak uz mam goty kdo by mel zajem dat mp tak si me addnete+napisete: u3 cz at vim dik [s12]
Zdarec šel by nekdo na online s RPG ? Vytvorila by se vlastni hra a zaradili by sme si s RPGčkama co vy na to ?
až vyjde goty edice, tak budu mulťák práskat každým dnem, headset mám, tak si mě pak přidejte a napište do requestu u3 multak
Rád si zahraju,zvláště když jde o co-op.Mám headset a PSN:tomas447
čau,sháním spoluhráče na u3 naše přezdívky:alda1993,marten1989cz kdyžtak si nás přidejte.
hraju to celkem dost často,takže jestli si někdo chcete zahrát napište mi :)
Čau, mám dotaz ohleďně boost 2 v co-op, co znamená Overstock?:
Level 1 - Medal Kickback limit increased by 3
Level 2 - Medal Kickback limit increased by 4
Level 3 - Medal Kickback limit increased by 6
Limit medajlovejch superschopností snížen o 3 až o 6. Netušíte někdo?
(vím jen že to nesnižuje rychlejší dosažení superschopností za žetony, pro tohle je "Výhodná nabídka" která snižuje o dva žetony superschopnost)
Verim ze to musel byt skvelej match, jj kdo by nebral mit po boku tak sikovnou partacku jako je Namine :]
evox: proti Rabbitovi aj Namine som uz hral :) a ešte mali niekoho v tíme, nás pekne rozbili na killy ale ja som sa obetoval pre tím a vybojoval poklady, sa nám podarilo otočiť stav zápasu a vyhrat 5:4. Bol to jeden z najlepších zápasov, rád by som si to ešte zopakoval.
Síce tiež rád by som s ním zahral v tíme :)
PS: no ja som trpezlivý, ale coop crushing ma baví neskutočne, niet nad pocit keď vyhráme celú kapitolu :)
DrakeSVK: jasný dáme to dnes přesně jak píšeš, dík moc že máš s nama takovou trpělivost. rabbit4 hraje jak bůch, co předvádí je neskutečný, při rabování se spousta protihráčů odhlašuje než aby ho zažily znova, vůbec se jim nedivím.
evox: alebo 3 krát DrakeSVK :D
podľa mňa tam je najlepšia taktika keď si všetci hráči dajú kickback, ktorý spôsobuje dvojnásobné zranenia, lebo tí obrnený RPGčkári vydržia toho dosť a strieľajú tie rakety na môj vkus rýchlo!
Ale dnes to určite dáme! Večer som online. Keď už sa mi to raz podarilo, tak nevidím dôvod prečo nie ešte raz :)
rabbit: tiež som na tom ako ty, max level a cez 8 miliónov peňazí, už by som mohol mať legacy rank 6 [s1]
jj je to makačka, kdokoliv by měl na crushing Klášter do co-op 2x rabbit4, dá to i s vyplou TV [s14]
...udělat se to dá no, ale je to fakt makačka [s14]
Jinak čekal jsem, že nám už konečně ND zpřístupní další levely. Jsem na maximálním levelu už hodně dlouho (mám tuším přes 8 milionů XP z původně požadovaného 2,5 milionu pro level 75 - Legacy 3). [s8]
Pro hvězdu v emblému je zapotřebí dokončit všech 5 map co-op dobrodružství na nejtěžší obtížnost crushing. Vše se dá až na ochránění sochy v Klášteře, jsou to litry potu, vřele doporučuju [s14]
Také to ráda hraji, ale potkám samé cizince. Bohužel.[s13]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.