Akční TPS

Uncharted 3 - Uncharted 3 Drakes decemption (355)

• kana92
    kana92

Jeste jedna otazka,jak je to s tim singlem po skonceni PS+? Nemam totiz u toho napsano expiration date,ten mi zustane nebo jen ten multak?

• chudlas
    chudlas
    1

Nej je lepší fyzicky nosič :-)

• jiridvorak515
    jiridvorak515
    1

Cau je v Store jeste najed do free games a stahni Uncharted mutak+DLC.Bohuzel neni celej.Doporucuji koupit GOTY verzi na Originalky.cz ji maji za 319 kc.Navic stahovat 40gb+multak5gb+3 DLC 7,5gb je hodne i na me.Spis Llus verzi ber jako singl bez multaku.

• lidr13
    lidr13

I pres to plusko, ten multak je tam nejak omezenej, ne?

• WanMigo8
    WanMigo8WanMigo8

Jo je to:-)

• kana92
    kana92

Aha,tak to jo,diky za odpoved...a je ten singl s cz tit?

• anakin.m
    anakin.m

Musíš si k tomu ještě stáhnout multiplayer.

• kana92
    kana92

Zdravim,stahl jsem si z PS+ Uncharted 3: Drake's Deception Singleplayer(12 GB),jenze po stahnuti se mi to pouze zobrazilo v Game Data Utility jako Additional Content,nevite nekdo co s tim??

• Zoliis
    ZoliisxZoliis
    1

Možna to tu už každy má...ale na psn jsou zdarma mapy tak jen pro ty co nevedí[s14]

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    2

milý ježíšku, vím, že je ještě brzo, ale... link

• ananas
    ananas

Dobrá, tak já už instaluju a jdu teda hrát na preskacku :-) dík za info

• ananas
    ananas

Navazujou přiběhově na sebe ty tři díly? Já jen jestli nemám radši začít od jedničky nebo to zas tak nevadi?

• evox
    evox

Než to stáhneš bude na plusku Uncharted 4 [s6] ale tuhle hru za to stojí mít na disku jen kvůli mulťáku :)

• ananas
    ananas

Tak jsem začal stahovat z pluska 38 giga a hlásí mi to stahování na 850 minut. Pěkný...

• BAZMEN
    BAZMENPs4

seka seto nekomu? mne v 10 kapitole nejdrif vypadne zvuk a pak celito zamrzne a musim restart konzoli, muze nekdo poradit?

• milhaus

toz uz je tam video, kdo rozlusti o co pujde?

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

milhaus: Podle mě ne. Buď to bude představení filmu nebo nové knížky/komiksu. Ale na novou hru to osobně nevidím.

• milhaus

tak co bude dneska oznamen ctvrty dil na ps3/vita? link

• milhaus

300 vcetne posty? kdyztak PM

• Michfa
    Michfa

milhaus zakolik?[s1]

• milhaus

mel by negdo zajem o truhlu a presku ze specialky u3?

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

hm :) pěkny

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Ja davam celkove Uncharted 3 9/10, za singl 8/10, hra zamerena vice na pribeh, mene akcni a v mem pripade slabsi jak Uncharted 2 a Uncharted 1 ale jako trilogie na PS3 vyborna hra, ktera si tech 10/10 zaslouzi ! a radi se mezi me top hry, co jsem kdy hral.

• hogy.m
    hogy.m

Jen upřesním k tomu Gametrailers, že U3 tam ještě získalo cenu za nejlepší singl, nejlepší grafiku, nejlepší exklusivitu, nejlepší střílečka ze třetí osoby a samozřejmě nejlepší PS3 hru. Z nominací mu unikl jen nejlepší mulťák (COD) , příběh (Zaklínač 2) a soundtrack (Skyrim)

Největší zprávou roku byl hack PS3/PSN

Ale nás potěší, že nejlepší lineup měl PS3

[s12]

• Styxx
    StyxxLikeABoss!

RC: Jen bych malinko poupravil - sekla s tím spíš Chloe. Cutter nechtěl, aby toho Nate nechal, ale s tou zlomenou nohou nemohl moc pokračovat dál.

Jinak za sebe dávám 10/10. 9/10 je pro hru, na 10 už to není. Přeci jenom už to od předešlých dílů není takovej boom, i když je to pořád perfektní, o tom žádná. A konec hry je slabší, ale zase se mi líbí, že tam není žádnej konečnej souboj s přehnaně silným bossem, ty zase tolik nemusím.

Jeden bod dodávám za parádní sběratelku, fakt se mi to všechno dost líbí, všechno je vystavený, prsten nosím na krku a i tu přezku mám na pásku. I přítelce se to líbí a ze hry jako takový je unešená, mám (měl jsem) rozehraný dvě verze hry, jednu sám v angličtině, kterou jsem teď dohrál a jednu v češtině, kterou hraju, když je tu u mě přítelkyně, aby tomu rozuměla všemu, ale tam budeme za chvíli taky na konci. [s7]

• the_edge
    the_edgedave3345

takze na gametrailers.com se stala hrou roku 2011 uncharted 3 a podle mne zaslouzene,sice skyrim je uzasny,ale zase ma spoustu zavaznych bugu a nic dalsiho co by si zaslouzilo oznaceni hra roku sem nehral,a ze sem hral opravdu kvanta her.

• RCS339
    RCS339Call me RC

jo mas pravdu to si pamatuju, ale nedoslo mi asi, že s tim sekli. To bude asi fakt ono, díky :)

• lidr13
    lidr13

myslim ze v jedne kapitole, presne uz nwm ktera, utikate v buse a oni rikaj ze uz je to na ne moc, ze to Nate bere az moc vazne. A tak toho proste nechaj, teda aspon myslim[s16]

• RCS339
    RCS339Call me RC

Mohl by mi někdo objasnit jednu věc, které jsem si třeba nevšiml ?

Už asi od prostřed příběhu někde nechali dvojici Chloe a toho novýho (nemůžu si vzpomenout na jméno) . Oba byly na začátku chvíli, a na konci hry o nich nepadlo slovo. Nechápu co se stalo, co mi uniklo. Kdyby mi někdo mohl dát odpověď, byl bych rád

• hogy.m
    hogy.m

Tak prodeje se pozvolna paradoxně zvedají (asi vánoce) a trojka má za 7 týdnů o cca. milon prodaných kousků více než dvojka (aktuálně 2,3 Mil.) Dvojka se ve výsledku vyhrabala přes 5 mega, tak snad si kluci z ND vydělaj ;-)

• Ctira.d89
    Ctira.d89

Chris Redfield: Vlatně opravdu v poušti jsou jen tři. Poslední dvě jsou...taky v pousšti, ale...nebudu spoilerovat.

• Chris Redfield
    Chris RedfieldBSAA

v podstate jo, ale mozna muzem priznat hre cele 4 kapitoly, prece jenom posledni dve jsou taky uprostred pouste [s6]

• Ctira.d89
    Ctira.d89

Technicky budeš na poušti opravdu jen dvě kapitoly.

• skandy26
    skandy26skandy26

Včera sem hru začal hrát .. pořád se těším na poušť, když trailery jí byly plné .. sem v 13 kapitole a sem na rozbouřeném moři, a sebemenší přiblížení v poušti bylo jenom v Sýrii ... jestli na poušti budou poslední 2 kapitoly, tak mě hra pěkně zklamala ... Ale jinak herní prvky úžasné, souboje hand to hand jsou perfektní :))

• beeturbo
    beeturboRETRO

Ctira.d89 : osobně na 75 nejsem, ale vím že se někde psalo, že by jsi měl pak jet automaticky od jednotky. A pokud jsi si ve hře všiml, tak ten kdo jede znova tak ta ikona u čísla vypadá jinak.

• evox
    evox

Ctira.d89: pokuď restartuješ profil budeš mít otevřený pouze postavy a výsměch. Vylepšené zbraně a superschopnosti si musíš vystřílet znova. Po restartu budeš mít pouze 20 000 kreditů, před tím vše utrať

• Ctira.d89
    Ctira.d89

Nevím jestli tio tady už bylo. Když jsem v MP U3 dosáhl levelu 75, jde ho zase resetovat na nulu, aniž bych ztratil všechny otevřené postavy, zbraně a vylepšení? Díky.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

wtf. kal nez ke me dobehne s kal je po nem :D..

• Maxyking
    MaxykingResistance

Aaa tady je nekdo vysazenej na KAListy :) :) Ja v deathmathi pouzivam skoro jen KAL nez mi dojdou naboje,pak si vezmu cokoliv,co na zemi lezi :) A ze staci jen tak v klidku pobihat po mape? xDD Prave ze s KALem musis behat jak blazen a kor v deathmathi :)

• rabbit4
    rabbit4497 XOF

KAL-7 -> Stačí pobíhat v klídku po mapě a občas přidržet R1. Dostatek killů a málo smrtí je zaručen. Uncharted komunita tyto hráče nenávidí. Doufám, že tu nejsou takoví, kteří tu zbraň používají vždy a všude...

• Maxyking
    MaxykingResistance

lidr zalezi s cim strilis :) Ja pouzivam KAL s pridanou kadenci a padaji mi na par ran bez mireni :)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

protoze to neni battlefield zde postavy skacou,lezou atd. aspon kdyz je nekdo levej mas moznost utect :)

• lidr13
    lidr13

MP me bavi ,ale proc toho nepratele tolik vydrzi? kolikrat do nekoho vystrilim zasobnik a on si v klidu bezi dal

• beeturbo
    beeturboRETRO

Tak jsem se po kratší odmlce vrátil k téhle parádě na multiplayer a nějak mě to začalo bavit. Sice mě ten mulťák předtím poprvé vůbec nebavil a měl jsem z něj takové divné pocity, ale teď se od toho nějak nemohu hnout [s6][s6][s6] Dost mě začal bavit Co-op, tak kdyby chtěl někdy někdo zapařit [s16]

Nick: beeturbo30

• Ctira.d89
    Ctira.d89

Alias: Mo-cap dělali bez koní. Viděl jsem to na jednom videu, možná je to i vtěch making of videích přímo na disku. Teď přesně nevím. Ale koně budou asi animace. Ale stejně, kdo v té rychlosti postřehne jestli je ten kůň jako ve skutečnosti. Mě to přišlo ok.

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

mistrjakub: 270cm.

link

Me se animace docela libej, sice je tam takova divna ta pozice mezi zrychlenim a zastavenim, ale tak vzhledem k tomu, jak malou cast kone v U3 zabiraj to podle me dopadlo velmi dobre.

• Alias
    Alias

Mistr: No nevim jestli delali motion capturing i s konmi, pocitam spis ze asi ne takze to vypada pekne. Opravte me nekdo jestli se pletu. Jinak v ty rychlosti jsem se ani nemel cas podivat diky :))

• geobbu
    geobbuWHO CARES

mistrjakub: samozřejmě je to projektor. TV s takovou úhlopříčkou by nebyla zrovna laciná. :) Taky jsem dřív nějakej chtěl, ale solidní projektor s Full HD není levná záležitost.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Pedro to jsou tvoje záběry? Jestli jo tak mi řekni co máš sakra za úhlopříčku. Jinak ti koně sám jsem si toho všiml jak jsem hrál a celkem jak ti koně sprintují tk pohledem z boku to má pár nedostatků ale zase je to hra a ty chyby maj jako každý člověk na světě

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Co rikate na animace koni? ;)

link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.