Zajímalo by mě, jak někteří nahráli 100 000 hodin + , když 1 rok má 8760 hodin... :D a největší blbost je hráč na 10 místě v počtu získaných peněz - MXRIX - 1 107 407 nahraný hodin :D .. musel by hrát v kuse 46 141 den, což je 126 let :D tak nevím, jak k těm údajům tam došli..
Drake : Prosím Tě, jak jsi dostal ta videa na youtube ?? Mám je nahrané přímo v Uncharted, když se ti nahrávají hry .. dá se to z toho nějak dostat třeba na flashku ?
skandy26: cas sa ti nevymazal, tam ukazuje iba 24 hodin, dni neukazuje, presny cas sa da pozret na stranke naughtydogu v statistikach
a suhlasim novy patch konecne priniesol The Lab a Elimination, moje najoblubenejsie mody z U2, este nech odblokujú tie nove levely a nove trofeje a budem maximalne spokojny :D
Drake, dobrá práce[s11] Také chci U3 pořídit. Ted v půli května má vycházet edice kde je veškerý stahovatelný obsah. Nemáte někdo nějaké informace jestli je to tak? A jestli ano, tak to asi nebude v češtině co.
Nevím no :) dvojku sem moc po netu nehrál, možná tak hodinu.. ale ta trojka mě baví hodně no :)) u mě z friendu to právě taky nikdo nehraje, což mě mrzí :)
Já mám UNCH3 hned od prvního dne co vyšlo a MP jsem hrál 2x tudiž jsem level 2.[s14] Je to zvláštní, ale nějak mě to prostě nechytlo což nechápu protože UNCH2 MP byl jeden z mých nejoblíbenějších vůbec. Po tom co vyšla beta MP na store tak jsem se u ní bavil a ani by mě nenapadlo že to takhle dopadne. Důvod je asi takový, že u 2 dílu se vždycky sešlo 5 kamarádů a vařili jsme co to dá. A když se podívám do friendlistu teď, tak MP UNCH3 nehraje nikdo prostě je to nebaví a to dokonce ani ty co mastili MP dvojky od rána do večera a skoro nehráli nic jiného.[s8]
Uncharted 3 - U3- Vaše statistiky (34)
senator: ok, nick mám stejný jako tady :)
to skandy26 - přidám si tě, můžem se o tu hvězdu pokusit společně. Kdo se přidá?
Zajímalo by mě, jak někteří nahráli 100 000 hodin + , když 1 rok má 8760 hodin... :D a největší blbost je hráč na 10 místě v počtu získaných peněz - MXRIX - 1 107 407 nahraný hodin :D .. musel by hrát v kuse 46 141 den, což je 126 let :D tak nevím, jak k těm údajům tam došli..
Drake : Prosím Tě, jak jsi dostal ta videa na youtube ?? Mám je nahrané přímo v Uncharted, když se ti nahrávají hry .. dá se to z toho nějak dostat třeba na flashku ?
skandy26: cas sa ti nevymazal, tam ukazuje iba 24 hodin, dni neukazuje, presny cas sa da pozret na stranke naughtydogu v statistikach
a suhlasim novy patch konecne priniesol The Lab a Elimination, moje najoblubenejsie mody z U2, este nech odblokujú tie nove levely a nove trofeje a budem maximalne spokojny :D
DrakeSVK: nevíš, proč se mi z ničeho nic vymazal čas hraní ?? mám tam, že mám nahrány 3 minuty ...
Nový mód Laboratoř je úžasný [s7][s7][s7]
Ok, díky moc :)) Jinak ostatní co hrajete, klidně pište vaše statistiky :)
Přesně tak.
Přesně tak.
Teďka to zkouším a nejde mi hlasovat pro obtížnost crushnig.. je to tím, že musím stejně jako v singlu první zajet hard ???
bee: aha, sorry :D ok, tak to si udělám :) a když je dohraju, tak mám 75 s * nebo 1 s * ??
skandy26: to DLC nepotřebuješ...Nate píše krom DLC-pevnost. To znamená, že ho nepotřebuješ [s14]
Aha, tak to nic, DLC kupovat nebudu :D Díky moc :D
hvězda je za dokončení všech 5 Coop kapitol(krom DLC-pevnost) dohrání na crushing [s14]
v menu dáš resetovat rank [s14] nebo něco podobného tam je [s1]
jo aha ,takhle [s1] tak to jak píše dole Nathan [s14]
Tak už mám 75 lvl a píše mi to, že mám maximální hodnost.. jak dosáhnu toho levelu 75 s hvězdičkou * ? ?
taky mam predobednanou goty tak si me addnete(zprava konzolista nebo cz aspon)
Drake : Ok, až někoho smažeš, tak si mě přidej :)
Drake: Díky. To mě potěšilo [s16]
skandy: skusim sa pozret ci mam niekoho na vyhodenie :D
PCZ75: ta GOTY verzia kde budu vsetky DLC bude v cestine :)
Drake, dobrá práce[s11] Také chci U3 pořídit. Ted v půli května má vycházet edice kde je veškerý stahovatelný obsah. Nemáte někdo nějaké informace jestli je to tak? A jestli ano, tak to asi nebude v češtině co.
Slušné :) škoda že máš plný friendlist, rád bych si zahrál :) taky už se mi povedlo pár hodně slušných statistik :)
skandy26: momentalne mam taketo statistiky:
TDM, FFA a Hardcore: 23 896 kills a 10 986 deaths
celkovo za vsetky mody: 27 054 kills a 12 840 deaths
a nahratých 279 hodín :D
a tu je video ako hrám :)
link
link
DrakeSVK: A kolik máš nahraných hodin ?? to by mě docela zajímalo :) popř tvoje K/D a celkový počet killů :)
.. Už mám 64 lvl a ratio přes 1 :)
nemik: Ok, nick mám stejný jako tady :) a kdyžtak.. hoď si do značky klanu CZE .. ať hrajeme spolu :)
Tomas: Ok, přidám si tě :)
KD neco malo pres 1,kdyztak si mne pridejte rad zahruju PSN:tomas447
skandy26 můžu si tě hodit do friendu taky bych někdy s tebou zaválčil třeba mě to chytne. Sameho mě to nebaví.
a hrajete ještě ? :) bych si vás přidal do přátel :)
mam max level 75 (legacy 3) a nahratych dalsich 21 milionov expov [s7]
já mám 75lvl(legacy 3).
Nevím no :) dvojku sem moc po netu nehrál, možná tak hodinu.. ale ta trojka mě baví hodně no :)) u mě z friendu to právě taky nikdo nehraje, což mě mrzí :)
Já mám UNCH3 hned od prvního dne co vyšlo a MP jsem hrál 2x tudiž jsem level 2.[s14] Je to zvláštní, ale nějak mě to prostě nechytlo což nechápu protože UNCH2 MP byl jeden z mých nejoblíbenějších vůbec. Po tom co vyšla beta MP na store tak jsem se u ní bavil a ani by mě nenapadlo že to takhle dopadne. Důvod je asi takový, že u 2 dílu se vždycky sešlo 5 kamarádů a vařili jsme co to dá. A když se podívám do friendlistu teď, tak MP UNCH3 nehraje nikdo prostě je to nebaví a to dokonce ani ty co mastili MP dvojky od rána do večera a skoro nehráli nic jiného.[s8]
Zdravím... hraju tuhle hru online a zajímalo by mě, jak jste na tom vy s vašimi online statistikami :)
Mám 62 lvl, nahráno 28hodin...K/D 0,96 ale pořád stoupá :) na začátku než sem se to pořádně naučil sem si to pokazil a teďka to vylepšuju :)
Nejlepší hra - Deadmatch 3 týmů - K/D - 19/3 ( spoluhráč dal 1 kill :D )
.. Díky za Vaše příspěvky :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.