Akční TPS

uncharted 2 online cz team (13)

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

Jiridvorak515-ps3 vyšla u nás v Evropě 23. března 2007 a Uncharted: Drake's Fortune vyšel 7.12.2007 takže trochu překlep ale v pohodě :)

• Predator
    Predator

No to jo, ale i bez háčků jde psát lépe. tupaccz zatím ještě přečtu text, tak chápu, že píše 07.

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Sorry Fortune,Jinak pisi z Vity,PS3 nebo mobilu a zde hacky a carky nejsou.Jinak Uncharted Drake's Fortune vysel pri lauchu PS3 a dvojka v rijnu 2009.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

PredatorKRcz tak to tak vypadá že ji hrál už v roce 2007:-) podle mě to psal z telefonu, někdy tam skáčou slova sama.

• Predator
    Predator

jiridvorak515 chyby mi nějak nevadí, ale v tvém případě je jich jak nasraných a to především u her Uncharted Drake Future - (nějaká Drakeova budoucnost či co?) atd. tuhle hru opravdu neznám, tak bych chtěl vědět o co se vlastně jedná.:D

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2
    4

jiridvorak: Prosim tě, už radši nepiš nic.

• jiridvorak515
    jiridvorak515
    3

Kdyz jsem si konecne odnasel v roce 2007 Playstation 3 s Uncharted Drake Future,Heavely Sword asi bych nikomu neveril,ze pul roku to budou jediny hry co Playstation 3 mel a i proto jsem koupil X360 u ktereho jsem stravil stovky hodin.Navic X360 Magazin,ktery vychazel.

Mass Effect,Gear of War,Forza,Metro 2033,Halo 3(bohuzel jsem cekal az moc inovaci jako v druhem dilu,ale Killzone 2 u me po tom videu z E3 dopadla jeste hur) a Alan Wake.

Kdyby X360 nemel predvsim Gear of War a Alana asi by tezko mel takovy uspech jaky se mu povedl

• jiridvorak515
    jiridvorak515
    2

Chlapy ja propadl hramuz davno,ale v roce 1998 to byla neuveritelna zen her.

Alzer Panzer Dragon Sega Saturn

Deep Fear Sega Saturn

The Hause of The Dead Sega Saturn

Zelda Ocarina of Time Nintendo 64

Tekken 3 Playstation

Gran Turismo Playstation

Resident Evil Playstation

Tomb Raider 3 Playstation

V roce 1999

Soul Calibur Dreamcast

Metal Gear Solid Playstation

Silent Hill Playstation

Sypthon Filter Playstation

Crash Bandicoot 3 Playstation

Final Fantasy VIII

Banjo Kazooie Nintendo 64

Donkey Kong 64 Nintendo 64

V ROCE 2000 se pro me stala SHENMUE na Dreamcastu nejvice hranou hrou a pak

Resident Evil Code Veronica Dreamcast

Skies of Arcadia Dreamcast

Rayman 2 Dreamcast a Nintendo 64

Zelda Majosk Mask Nintendo 64

S pricedem PS2,Xbox a GC jsem se ze zacatku venoval vsem avsak Nintendo udelalo obrovskou chyby prodej Rare a tak nebylo co hrat na GameCube.Nahrada v podobe Xboxu byla ze zacatku fantasticka,ale nakonec v teto generaci vyhral Playstation 2 uz i tim poctem her

• trick3
    trick3Platinovec

Jojo, jestli jsem jediny hre na ps3 propadl je to multak unka2 :-)

• blekota111
    blekota111Bůh je lež

U2 to byl nejlepsi multak mam tam snad 30 000 killu jo to byly casy [s14]

• trick3
    trick3Platinovec

Ja to hraju kazdej den a mam tam asi sto pratel jen z unka, mam tam i dva cechy takze neni problem dat tu ctyrku dohromady. Na mikrofonech by to mohla byt sranda a ty bys to prubnul ?

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Ja mam ten samy problem,ale Platinu dostanes i bez multaku.Sice uz jsem instalaci a koupene DLC vymazal,ale nenu to problem znovu natahnou.Otazka je ze pitrebujeme aspon ctyri lidi na only trofeje.

• trick3
    trick3Platinovec

Na uncharted online jsou mraky lidi z ruznych zemi, zarazi me ze to skoro nikdo z cechu pravidelne nehraje a pritom ma tolik lidi platinu z unka 2 :-)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.