Akční TPS

Uncharted 2: Among Thieves - Uncharted 2 (211)

• JohnDoe82CzKONDAR
    JohnDoe82CzMy name is Neo.
    11

Souhlas s beeturbem v dnešní době si zapnout hru za 1400kč na easy nebo ještě hůře very easy je naprosté znehodnocení celého zážitku z prvního hraní.To raději budu házet ovladačem po pokoji a nervovat se, než abych hrál jednou rukou a druhou se dloubal v nose [s1]

• beeturbo
    beeturboRETRO
    21

Na obtížnost Very Easy, Easy, Normal ještě někdo hraje??? Osobně mi přijdou dnes hry hrozně jednoduchý i na hard, než cca před 15 lety.

Jinak U2 občas někdy zahraju, takže můžem dát. Nick: Beeturbo30

• mattias-47
    mattias-47

coop ci obyc bych taky zahral... kdyz tak mattias-47

• JerRryCZ
    JerRryCZNaughtyDog
    1

Musíš to dohrát na HARD a pak se ti odemkne Crushing

• senator
    senator
    1

Jak dostanu Crushing obtížnost? Dohrál jsem to na Very Easy a Easy a pořád to mám zamčený, co dělám špatně? Poraďte prosím, dík.

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]
    1

klidne helpnu hraju i normalni MP kdyby jste meli nekdy chut [s6]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

BrokCZ: přidej si mě Kanive89 domluvíme se na určitym termínu a můžeme dát :)

• BrokCZ
    BrokCZARSENAL FC

čau lidi chci se zeptat jestli by se nekdo našel na uncharted 2 multiplayer. potreboval bych pomoct s coop trofejema. Gold digger(dokoncit 10kol v gold rush mod) Under siege(dokoncit 10kol v siege mod) a pak tu trofej udelat vsechny 3 coop mapy na crushing samozrejme pomuzu i ja s cim budete potřebovat [s14]. headset mam takze domluva by nebyla problem.když tak mi napište PM nebo si me přidejte na PSN muj nick : BrokCZ. dik [s14]

• beeturbo
    beeturboRETRO

Od dnešního dne - do 26.června po aktualizaci PS Store, DLC k této hře zdarma [s12][s7][s16]

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Vyměním za Medal of honor Tier 1 nabídne někdo ?

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Yaromil: Můžeš být konkrétnější? Schválně jsem si přebal několikrát celý přečetl, ale nenarazil jsem na žádné pravopisné chyby. Respektive nechápu co tě na obalu naštvalo natolik, že jsi se o to s námi musel podělit. [s8]

EDIT: Tak jsem si teď všiml že je to vlákno o Uncharted 2 a ne 3. Vše co jsem napsal beru zpět. [s3]

• _Zed_
    _Zed_Z

Já to nečtu.

• Yaromil
    Yaromil

Nedávno jsem si koupil Uncharted 2 a nestačil jsem se divit kolik dokázali nasekat na českém přebalu chyb.

Je mi jasné, že o tom ta hra není, ale ať se na mě nikdo nezlobí, tohle je u jedné z nejprodávanějších her od Sony pěkná ostuda. Udělat přeci korektury pár slov nemůže být takový problém. Hru jsem radši ještě ani nerozbalil, tak nevím co na mě čeká v manuálu (jestli tedy bude česky).

Vím, že je to hloupost a většina to ingnoruje, ale pro mě je to třeba další důvod, proč si radši kupovat hry z UK, tohle mě jaksi od českých "splácanin" odrazuje.

Pozastavil se nad tím ještě někdo?

• Washek13
    Washek13

Je tu někdo kdo si krátí čekání na U3 hraní U2 multiplayeru? potřeboval bych pomoct s protectorate medals v plunder modu. Je to moje poslední trofej :(

• matess3
    matess3

jj děkuji za pomoc v menu jsem byl snad 100krat[s12]

• sephiroth_-77
    sephiroth_-77swag

Nejdriv musis dohrat hru na Hard. Potom dat bud to New Game a zvolit Crushing, nebo vybrat jednotlivou kapitolu a rovnez zvolit Crushing.

• lukz899
    lukz899BFBC2 BEST

abys nastavil hru na crushing tak nejdřív musíš hru dohrát na hard

• matess3
    matess3

ahoj potřeboval bych pomoct,jak nastavím hru na obtížnost crushing? [s12]

• GTA-MANIAC
    GTA-MANIAC

ahoj chybi me 2 posledni MP tofejky kdo pomuze?? PSN: karolinka2006 teda az zprovozni PSN[s13]

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

meidevil- jasně někdy zase dáme :)

• marek25
    marek25marek25

dal bych ale až v patek klidně od rána

• blekota111
    blekota111Bůh je lež

hraje jeste nekdo u2 ze bych oprasil disk[s6]

• meidevil
    meidevilMrJelly77

John Cena: Díky za hru a jestli budes chtit semnou ještě někdy hrát tak napiš, zlepším se :)[s1]

• meidevil
    meidevilMrJelly77

John Cena- můj nick je ladislav77, kdyžtak si mě přidej, díky

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

nechcete někdo dát MP ? nebo nějakej menčí turnaj?? :)

• Michfa
    Michfa

dík[s1]

• veks
    veksDJ

Jdou použít jen na té obtížnosti, na které to dojedeš. Hawk.

• Michfa
    Michfa

Chci se zeptat jak je ten obchod pro singleplayerové věci tak jsem si nakoupil zbraně a v singlu je nemůžu použít teď hraji na Hard a hru jsem už dohrál na easy nevíte co s tím ?

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

a proč ?[s14]

• Rikardo
    RikardoPS4

Cau muj ucet na ps3 se jmenuje risulka pridejte si me pls

• satan666
    satan666MW3

dekuju za informaci[s6]

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

satan zalezi taky na obtiznosti ale pokud si to daz na normal tak tech 7 hododin kdyz se nebudez hnat jinak hraci dobu ti jeste prodlouzi MP ktery je velice zabavny:)

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

okolo 10 hodin, podla zvolenej obtiaznosti [s6]

• sova655
    sova655gabrda_9

Okolo 10h,záleží na jakou obtiznost,a jak jsi zkuseny :D

• satan666
    satan666MW3

prosím [s14][s14][s14]

• satan666
    satan666MW3

mohl bych se zeptat jaká je u hry herní doba ?

• JOHN CENA
    JOHN CENANaughtyDog

myslím že si musíš stáhnout dlc na store aby si mohl ty trofeje získat

• Martas12
    Martas12Martas1283

Prosim, trofeje, ktere jsou navic (přidány po stahnutí nových aktualizací) lze ziskat v multiplayeru? nebo si musim stahnout nejaky dlc balicek z psn? diky

• Martas12
    Martas12Martas1283

Chtel bych se zeptat, pro získání trofeje crushing, musim hrat cely pribeh od zacatku do konce nebo mohu preskakovat jednotlive kapitoly? Tzv. nejde mi kapitola 13 (napr. nejaky zasek), tak zkusim udelat kapitolu 14.

Jde to tak? V Killzone2 to tak slo a napsalo mi to, jaky level mam splneny na tu a tu obtiznost, diky moc

• karel-kratos
    karel-kratosjsem MASTE

chlapy chci se zeptat proč nemám v nastavení jazyku polštinu ?

• JerRryCZ
    JerRryCZNaughtyDog

co takhle zalozit UK ucet????

• JohnDoe82CzKONDAR

Maaara: Jo díky moc ja jsem si to myslel .

A jen tak mimochodem jak se na to UK store dostanu prosím tě? [s8]

• Maaara
    MaaaraGamerock

nemik 96 - na 100 procent ti to fungovat nebude, proto tam ty BCES kody uvadeji, aby sis zkontroloval, pro jakou verzi to je urcene. Musis si koupit ty DLC balicky na tom store, odkud mas hru koupenou (pokud jsi kupoval na UK eshopu, tak z UK store). Typicke je tohle prave pro hry koupene v Anglii, ktere maji vetsinou jine BCES kod nez hry koupene v CR. Nektere DLC jsou vazane na konkretni BCES a nektere ne, je potreba si na to davat pozor.

• kamilpetras
    kamilpetrasPS5+XsX

Mam cislo BCES 00509 tak bych to radeji byt tebou nekupoval, toto cislo patri jen CR tim padem jen na CZ PS store. mas bohuzel jinou evropskou verzi..radsi se na to jeste poptej. Poznas ceskou verzi i tak ze mam Cesky popsanej obal ty ho budes nejspis mit jen v Anglickem jazyce..

• JohnDoe82CzKONDAR

chci se zeptat mam UNCH2 platinu a je to verze BCES 00727P

Chtěl bych si dokoupit na STORE DLC balíčky,ale je tam napsáno že že balíčky jsou pro verzi BCES 00509.Nevíte prosím vás někdo jestli mi to pujde at zbytečně nevyhodím peníze

Předem dík za odpověd [s8]

(to označení je na boční straně obalu)

• mirecek
    mirecek

Nevíte, kde je žebříček UNXHARTED 2 multiplayer?

• hostivar-patriot
    hostivar-patriot

no tak pedro to se tam možná někde potkáme , mám uplně stejný program ......

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

Tehle vikend je na Melniku vinobrani, takze budu sve volne chvilky smerovat jinam;) Ale pozdeji rad zase dam.

• nomad-cz
    nomad-cz

pedro dlouho jsme nedali U2,o víkendu budeš mít čas?

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

dotaz: dohral jsem to na normal. hodilo me to zpatky do menu, byl tam nazev prvniho kola, tak jsem ho dal. preplo se to na hard nebo pojedu porad normal??? dik

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.