Nie je to pravda. Co mas aktivovane na jednom ucte, mozes hrat na vsetkych uctoch v ramci tvojej ps3, pokial je ten povodny, z ktoreho si to tahal stale aktivny. Online pass nie je vynimka, kludne aktivuj na UK a hraj na US.
Cauko. Minule som sa s kamosom rozpraval o online passoch a on mi povedal ze to musim aktivovat na UK (to viem :)) ale ze to ide hrat len na uk uctoch. Chcel by som vediet ci je to fakt pravda, lebo na US mam uz dost trofeji a hlavne savy. Dik za odpoved :)
Ahoj, potrebuji radu. Chci si vytvorit ucet na USA PSN, ale mam problem. Dostal jsem se az temer na konec, kde po mne chteji znat adresu, postal kod atd. ale neustale mi to pise, ze ADRESA NENI PLATNA. Nevite jakou adresu tam mam zadat, aby me to pustilo? Diky
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Ucet na US PSN (15)
Nemas za co.
p.s: podla toho NR v nicku - si snad z Nitry? [s6]
Fuu az mi odlahlo :) dik
Nie je to pravda. Co mas aktivovane na jednom ucte, mozes hrat na vsetkych uctoch v ramci tvojej ps3, pokial je ten povodny, z ktoreho si to tahal stale aktivny. Online pass nie je vynimka, kludne aktivuj na UK a hraj na US.
Cauko. Minule som sa s kamosom rozpraval o online passoch a on mi povedal ze to musim aktivovat na UK (to viem :)) ale ze to ide hrat len na uk uctoch. Chcel by som vediet ci je to fakt pravda, lebo na US mam uz dost trofeji a hlavne savy. Dik za odpoved :)
Diky, az se dostanu k PS3 tak to zkusim :)
zkus tohle,Stat: California,Adresa:Beverly Hills a smerovy cislo 90210
v emailu problem nebude,mam centrum a s'lape...jestli to ani potom nepujde tak mi klidne napis na psn a ten ucet ti udelam
nejen com ale třeba blabla@yahoo.com
Zkusil jsem i adresu s .com a stejne to nejde :(
Mne môj Centrum mail nechcelo zobrať.
Ja mám nejakú adresu z google maps aj som si vedel dobiť kredit.
Já mám US účet normálně přes mail na seznamu, v tom podle mě problém neni
Myslím že treba dať aj americký mail (.com)
A pokial ja viem tak tam stačí dať len štát a jeho smerové číslo.
California
90210
Nevis o nejakem strojovem navodu, jak by to melo presne byt? Mozna delam chybu nekde jinde.
Zkousim to, ale porad mi to nejde :(
Stačí si vyhledat na googlu adresu třeba nějákýho hotelu nebo link
Ahoj, potrebuji radu. Chci si vytvorit ucet na USA PSN, ale mam problem. Dostal jsem se az temer na konec, kde po mne chteji znat adresu, postal kod atd. ale neustale mi to pise, ze ADRESA NENI PLATNA. Nevite jakou adresu tam mam zadat, aby me to pustilo? Diky
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.