Cau, má někdo americký účet? Chtěl bych vědět jak je to s placenim platební kartu. Kdybych si zaplatil ps plus nebo stahnul hru jestli to vůbec jde. Dík
Hlavne ze mame zaplacene PSN clenstvi a oni jim nejdou servery no jo doufam ze udelaji update a chci mit konecne ukladani obrazku a filmu do PS4 jak to bylo u PS3 doufam zeto bude brzy protoze mam vsechny filmy v PS3.
You are signed out out PSN. (CE-33992-6). Nemůžu se přihlásit na PSN, když dám Connection test tak vše je v pohodě ale u PSN Sign-In mám Failed a hlášku nahoře. Takže nejsem sám, aspoň že tak.
Takze když mam ps3 a ted si ještě koupim ps4 i ps vita,muzu mit jen jeden nick ? ale hesla budou zrejme jina? ze? a jak to funguje s peněženkou,nabiju ji přes ps3 a ty peníze muzu utrácet i na ps4 a ps vite ? Dekuji
Mam předobědnanej PS4 a sice je to asi daleko,ale nevíte někdo jestli se dá použít NICK a HESLO z PS3??Jsem na tohle lajk,proto mě zajímá jestli si budu muset vytvořit novej účet a nebo mohu použít starej z PS3.Dík
ÚČET na PS4 (21)
Cau, má někdo americký účet? Chtěl bych vědět jak je to s placenim platební kartu. Kdybych si zaplatil ps plus nebo stahnul hru jestli to vůbec jde. Dík
Hlavne ze mame zaplacene PSN clenstvi a oni jim nejdou servery no jo doufam ze udelaji update a chci mit konecne ukladani obrazku a filmu do PS4 jak to bylo u PS3 doufam zeto bude brzy protoze mam vsechny filmy v PS3.
Už mi to funguje, tak to taky zkuste
You are signed out out PSN. (CE-33992-6). Nemůžu se přihlásit na PSN, když dám Connection test tak vše je v pohodě ale u PSN Sign-In mám Failed a hlášku nahoře. Takže nejsem sám, aspoň že tak.
Prosím vás až to pujde napište někdo sem.
NW-31194-8 tohle mi píše za chybu tak mi to píše něco jiného než vám.
Já si Akorad nechal přes noc stáhnout letadla :-(
Už jsem se bál že to nejde jen mě, myslel jsem že je něco v h....
Cau lidi jj taky mam to stejny asi udrzba nebo bude novy update.
lukasburian1981 - mám stejnej problém, teď jsem se chtěla přihlásit a napíše mi to stejnou hlášku...tak třeba nějaká údržba nebo tak
hej lidi problém, PS4 se mi nechce přihlásit k učtu a píše mi to: The connection to the server has been terminated (CE-34861-2) nevíte co stím?
jo jo,je to jasny.dik
Peněženka i heslo se váže na účet, ne konzoli.. Nevím, co v tom pořád hledáte za složitosti :)
Takze když mam ps3 a ted si ještě koupim ps4 i ps vita,muzu mit jen jeden nick ? ale hesla budou zrejme jina? ze? a jak to funguje s peněženkou,nabiju ji přes ps3 a ty peníze muzu utrácet i na ps4 a ps vite ? Dekuji
Jasne ze pujde:)))
A i když mám NICK na PS3, tak pujde si založit nový na PS4 nebo ne?
Hned poslední speciál zde link
Link??By nebyl? :-D
Nick půjde použít,maximálně to bude chtít změnu hesla,ale účet zůstává.
Ano, dá, stačí si přečíst velký článek o PS4, který je zde na webu.
Nazdarek,
Mam předobědnanej PS4 a sice je to asi daleko,ale nevíte někdo jestli se dá použít NICK a HESLO z PS3??Jsem na tohle lajk,proto mě zajímá jestli si budu muset vytvořit novej účet a nebo mohu použít starej z PS3.Dík