Volné forum

U jake hry jste si poplakali (118)

• Pan T
    Pan TDrifter
    4

@leco77: Je fakt že děj ve hrách je často hodně otřepaný až kýčovitý, a na myšlenky v některých "plnotučných" knížkách nemá, ale zase má video-herní médium tu výhodu, že vžití se do postavy je instantní, protože postava ve hře je hráčův avatar. Je tam ihned určitý pocit zodpovědnosti, a nutnost postavu aktivně prosoukat herními událostmi. Není tak pasivní jako knížka/film, kdy ji dočte každý kdo jí věnuje čas ( ve smyslu děje. Obrazy si musí člověk naopak vykouzlit sám ).A protože je to ve hře i o vlastním úsilí, může přinést i při jednoduší ději hodně silnou katarzi. Třeba i v non-verbálně vyprávěné hře (Journey). Herní doba je podle mě přibližně podobná času s knížkou, a je tam tak podobný čas daným tématem nějakou dobu žít. U mě už delší dobu knížky i hry válcují v zážitku film. U těch her hlavně tím jak se za poslední roky produkčně vyšvihly (viz třeba kvalita soundtracků, které jsou na úrovni filmových Oscarovek link )

• Unholyu
    Unholyu;)
    1

Ja v poslednich letech jen u jedne hry a to u the walking dead prvni sezony skoda ze ty dalsi nestoji za moc

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️
    1

Vzpomínám na první hraní Tlou (hrál jsem až na PS 4 v dobách PS 3 jsem se k tomu nedostal) Začátek úmrtí dcery už to na mě pomalu šlo v tu chvíli projde okolo manželka a praví: to už chcípla? Herní zážitek zkažen na sto procent. 👍

• StepoBella
    StepoBellaGuardian
    1

Mate někdo screen toho auvickova určitě inteligentního komentáře? Sorry ale rád bych si to přečetl. 😀

• sergej781
    sergej781Krabičky
    1

Taky se podepisuji pod tu pasáž na začátku TLOU, dále mě dojímala hodně Brothers: A Tale of Two Sons a vždy jsem na měkko z této staré znělky link

• johnyitalKONDAR
    johnyitalAu Rat
    5

Tak to bych tedy čekal, že tu bude ta malá ze začátku TLOU zmíněná častěji, když se řeší hry. Já jak mám čtyři holky, tak jsem brečel jak želva. Toho vysranýho vojcla nebo gardistu, co jí sejmul, bych umlátil tehdy.edit: ty jo Movie proč si dal geclíkovi mínus, kriste??

• CERMI1985
    CERMI1985LížuProlapsy
    1

@MCJoel: spíš cynik než drsňák 😃😓

• mazar
    mazarPS remasterrace
    5

Já jsem nejvíce brečel u Mafie 3, to co s tou značkou udělali mi stále vhání slzy do očí:(.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    3

@N-pikachu: Já psal, že Forza Horizon je špatná hra, ty imbecile? Nauč se číst. Je tak špatná, že jsem ji tu všude chválil a dal jí 10/10. A že jízda v ní mně za zvuku skvělých songů a po pár drinkách mně opravdu dojímala, za to nemůžu.

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club
    1

Journey

• LGT
    LGT
    6

@N-pikachu: To ma byt vtipne nebo co? Nebud kreten prosim, diky :)

• fleddy
    fleddy
    7

@N-pikachu: To víš,většinou jsou to hry od 18,ještě je nemůžeš chápat..Takže jako děcko radši zůstaň u vousatýho instalatéra a dál nás oblažuj svými"názory"

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    2

Já brečel u Ryse. Opravdu takhle špatnou hru jsem dlouho nehrál. Brečel jsem když jsem hru asi v polovině vzdal. Litoval jsem promarněných dvou hodin. To mne dojalo.

A teď vážně, když mám slabší období, "rozbrečí" mne i Forza Horizon, takže asi tak....

• Kainé
    KainéA2
    2

@Feroš: wtf? V Zaklínači 3 jsem se dusil smíchy, když Ciri zachraňovala svět na základě tří rad. Debilnější scénář by nebyl ani v telenovelách. Taky mě to dostalo.

• Skorky
    SkorkyPS4 Pro

INSIDE

• StepoBella
    StepoBellaGuardian

Nevím, už další zmiňuje Spidermana, nechapu v jaké scéně? Ja to projel, a fakt mi nepřišlo že by jsem byl někde naměko😀

• Mird@
    Mird@
    1

No mě se fakt spustily slzy v rdr2 při poslední jízdě Arthura :'( :D

• LGT
    LGT

Nebrečel jsem u žádné, na měkko jsem ale byl u Last Guardiana, Spider-mana, What remains of Edith Finch nebo Pyre.

• Herr Flick
    Herr FlickKryptoboss
    1

FFX. Tam se mi slzy valely po ocladaci az umyly zbytky od krupek a bramburku..

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

FF7 a spíše se dostavil šok na začátku The Last of Us

• Viribusunitis89
    Viribusunitis89PC ♥️
    1

@strejda999: stačí nekupovat v JRC, tam jejich bazarové hry stojí tolik jako jinde nové.😂

• strejda 🙋‍♂️
    strejda 🙋‍♂️Nečum🖕
    9

Ja plaču u každé hry když dostanu účet v JRC

• Feroš
    Feroš
    2

U žádné jsem nikdy přímo nebrečel,ale kdybych měl vyjmenovat hry, které ale i tak dostali:Red Dead Redemption 2,The Last Od US,Gid Of War,Hlavní příběhová linka v Zaklínačovi:Srdce z kamene a finále Spider-mana

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Life is strange, Spider-man, RDR2, The last guardian. U těchto jsem fakt řval a pak bylo pár u kterých jsem měl na mále.

• StepoBella
    StepoBellaGuardian
    5

Taký u žádný...vlastně kecám.. The Last of Us hned na začátku když Joel přišel o dceru. Na spoilery kašlu je to hra z minulé generace tak s tim na mě nechoďte. 😀Tedy v té scéně jsem pociťoval mírně emotivní zážitek. Jo to mi bylo líto, v té době jsem měl na krajíčku.. Ne nadarmo se říká že je Tlou emotivní hra.. Ano je.. Má prostě dobrý příběh. A jinak u Bloodborne jsem brečel často😀

• GALBATOR
    GALBATORXBOX
    1

Nooo nejvic nameko jsem byl asi u Gears 3... 😢

• Insertcoin
    Insertcoin👌
    41

Kdo tu vytahnul tohle teply tema ? :D Jinak jsem se nasmal jak tu Jirka Dvorak pustil slzy snad i u Wrestlingu, citlivy hoch se poseru...

• JimmyTulipan
    JimmyTulipanDIVIZE_2
    142

U petice k cestine do videoher. Smichy.

• Chesse
    ChesseUbiFan
    3

U žádný...

• coklo
    cokloGamer
    1

The Last Guardian...Řvaly jsme celá rodina

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.