Volné forum

Trophies TM / Achievements (32)

• radeczek
    radeczektara

dřív mě trofeje vubec nebraly.ale od doby co mam net je docela vyhledávám.je to docela příjemné zpestření už tak dobrých her. [s14]

• rider_CZ
    rider_CZ

Já se trofeje snažim sbírat,dobře prodloužej hraní [s6]

• RafanRBR
    RafanRBRgo CRF go!

Mě trofeje příjdou jako skvělý nápad, člověk i po dohrání hru neodloží a snaží se zbylé trofeje získat.

• roly30
    roly30

stejne je to o h* hra. Strasna fakt asi jsem zhyckanej Gran Turismem atd.

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

me trofeje moc nelakaji [s14] mam jenom jednu hru kde jsou trofeje a to ferrari Chalenge,ale to jsem jjeste nehral [s6] nechavam na horsi casy [s8]

• KonigGaga
    KonigGagaGamer 4fun

jo neboj az ho zapnu tak te osrdickuju i lvl tvuj

• veks
    veksDJ

S těmi v LBP si můžeme navzájem trošku pomoct... link

• KonigGaga
    KonigGagaGamer 4fun

no prectu si na netu cesky ten seznam trofeji diky Maggotovi- diky a ty snadny se snazim delat ale treba v LBP bych jich chtel dat co nejvic a taky v Burnout Paradise tam totiz nejsou tak tezky [s6]

• Lisien
    Lisien

Tak, tak pravdu díš .. mimoto u PSka není naškodu ono levlování a jednotlivé trofeje (ty zlaté, či platina) se získávají ne příliš snadně .. ty si musí člověk opravdu zasloužit, takže ono získávání druhů trofejí dle obtížnosti daných ukolů jsou nejlepším řešením.. Trofeje jsou lepší než Ajchy

[b]Komentář byl editován: 12/12/2008 10:32[/b]

• veks
    veksDJ

Nevím, jak to funguje u "ajchů", ale u trofejí se snad taky můžu mrknout konkrétně na každou trofej, kterou ten člověk udělal nebo neudělal...

• OldaB
    OldaBPÁN PÁNU

Trofeje jsou sollidní, přesto mi připadnou ajchy lepší. Ten systém je mnohem přehlednější, navíc si uděláte obrázek, co ten člověk skutečně hrál. Není problém se mrknout, jestli člověk jenom nekecá, viz. výkřiky typu hru jsem dohrál na nejtěžší obtížnost a ve skutečnosti je na začátku.

• mastrx
    mastrxdamn it!

Teď zrovinka jsem se rozhodl nasbírat trofeje na Uncharted.Dvakrát jsem to dohrál ale bez trofejí.Tak jsem si dal předsevzetí že to dám na 100%.Už mám asi 28% za 3 dny.Mimochodem bavím se u toho jako kdybych to hrál poprvé.

• veks
    veksDJ

Souhlasím, včera jsem náhodou kouknul na Rekovy trofeje... to je neuvěřitelný, mega blázen.

Tady jsou moje trofeje: link

A s Maarovým názorem si pro jednou dovolím napůl nesouhlasit. Hru hraju pro zážitek ze hry, to ano, ale GTA už jsem úplně přestal hrát, vyšly trofeje, dohrál jsem znovu singl, dělám i ty úkoly, na které bych se normálně vyprdnul a hra mě teprve teď opravdu hodně chytla. LBP naopak hraju díky zábavnosti a na trofeje kašlu. Stejně tak Burnout, hra která mě bavila, ale vyšly jiné, tak se na ni začalo prášit a díky trofejím už se zase točí v mechanice. Vlastně je lepší, když hra vyjde bez trofejí a za půl roku máte motivaci ji zase začít hrát.

[b]Komentář byl editován: 11/12/2008 14:44[/b]

[b]Komentář byl editován: 11/12/2008 14:48[/b]

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

trofeje du mimo mě.

• cipheruin
    cipheruincipheruin

Trofeje jsou super, ale ve chvili, kdy za ne zacne SONY odmenovat, tak to teprve nabere grady (pokud teda zacne)...

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

REK má hlavně asi 3 prdele času...

• mechtuar
    mechtuarchro

trofeje sou droga ček jich nemá nikdy dost :)

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

V tom máš velkou výhodu. Teď hraju každou blbost, jenom abych dostal další trofej.

• WINNOWING
    WINNOWING

No v prvom rade spatne pridavanie trofeji cez patch z nutnostou znovu zahrat hru je nafigu. Takze trofeje ignorujem a hram ako doteraz. Ostatne aj na Xboxe som ignoroval Gamescore

• Maaara
    MaaaraGamerock

Trofeje me neberou, mam PS3 od vydani kdy zadne trofeje jeste nebyly ... Hraju hry pro zazitek ze hry ne pro sbirani trofeji ;-) za ktere stejne neni mozne ziskat nic "realneho" ...

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

:-o co to je:D to abych zacal makat abych ho dohnal:Dale jeste by to chtelo zastavit cas na 2 roky abych ho mohl dohnat:D

• digishit
    digishitdigishield

Ze začátku to byla sranda, ale poslední dobou jsou trofeje uplně všude a některý jsou šílený, hlavně ty jak psal strejda Maggor - online. Na to vopravdu nemám čas dosáhnout ve Warhawku Generála apod. To bych u toho seděl celej život. REK je sice dobrej, ale podívejte se na ps3trophies.co.uk a na tabulku nejlepších: KingOfAllGames, level 12, trofejí 903, 8 platin :D To mu řikám pravej cvok !!

• dominik12
    dominik12 VeRv

ja je nak extra nezbiram

• Pietro
    PietroBBQ*

Je to nenápadne návykové - najprv som si hovoril, že ma trofeje nejak neberú, ale keď som začal hrať Super Stardust HD a získal prvých pár trofejí, tak to už začína vŕtať v hlave a priznávam, že ich chcem všetky... A to isté bude aj s Uncharted, keď to zas raz pustím... Nie som vyslovene lovec trofejí, že musím mať každú hru, ale skrátka to tým mimovoľným získavaním láka...

• hanzz023cz
    hanzz023czAphex VS

Moc na to nehledim jak kdy.Ale musim rict ze je to nekdy dobre zpestreni hry.Jinak nehraji vsechny hry kvuli trofejim.

• epileptickejfish
    epileptickejfishrory

Už mně to stačí postihovat u xka a nedej bože až na ps3 bude těch her věčina. Kdy má pak člověk spát ? :D

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Já to beru jako bonus... když dohraju hru a nemám dál motivaci ji hrát, trofeje to natáhnou ještě o něco víc. Ale to si všichni uvědomí, až se bude nějakým způsobem hodnotit počet kusů.

• Sheng
    Sheng

U me to jde uplne mimo, ja hraji abych se bavil u hry a ne u sbirani nakych kravin :)

• KachloRedakce
    KachloBOSS

tak snažim se sbirat, ale ze bych na ne hral, to zase ne :)

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Nejhorší jsou online trofeje / achievementy... kdyby měl člověk získat maximální rank v každý takový hře, tak stráví život jen u her.

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

no ja je teda sbiram ale mam jich malo delam jak muzu nechapu kde rek-cz vzal 530 trofeji:Dto je strasny ale jeste horsi je ze se trofeje objevujou treba ve hrach bbc,falloout 3 atd. to sou hry ktery me nebavi takze si je nekoupim a vsichni ej uz maji takze me porad dohani:d

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Zdravim

Za poslední dobu se čerstvě na PS3 rozjel fenomén jménem Trophies, což je prakticky stejný systém jako získávání Achivementů na XBOX 360. Jak se stavíte k těmto formalitám? Sbíráte poctivě každou blbost kvůli těmto věcem, nebo vás nechávají chladnými? Svěřte se.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.