Volné forum

Trofeje Metalgear 4 (22)

• chazzy_
    chazzy_chazzy_

"rabbit4" - sakra chlape jak se ti to k certu povedlo [s6] Tak nejak studuju ty trofejky a nejak se k tomu nemam [s6]

• Munky
    Munky

Tak se mi na druhej pokus povedlo dát tu trofej za ty flashbacky a konečně jsem dodělal i ten chicken emblem..zas tak hrozný to nebylo vždycky jsem po noční zapnul ps3 a šel spát [s6] ted ještě pár emblémů a pak BIG BOSS to bude nervů už to vidim [s14]

• paja
    paja
    2

játo došel na big bose teď v neděli a takoví nervy jsem snad ještě u žadný hry neměl[s6]Zvláš´t poslední souboj se protáhl na několik hodin ,jak jsem pořád umíral [s14]

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot
    1

už jsem to na ex jednou dal,ale odnesl to ovladač,tak nevím,jesli mám obětovat další ...

• valis1
    valis1klobáska

snad dám o víkendu big bosse

• rabbit4
    rabbit4497 XOF
    1

Děkuji za gratulace. [s14]

@tekken90: Řekl bych, že cca 70 hodin. Jedno dohrání trvá cca 4 hodiny (pokud děláš emblemy a neděláš speedrun). Víte, že Chicken emblem trvá 35 hodin. Při dělání Chicken emblemu posbíráte alespoň půlku všech emblemů.

benitoIan: Snake Eater dostaneš po získání všech emblemů.

• bosshunter78
    bosshunter78Sony.Ms.N.
    1

Pan !! Rabbit !! Gratulace bezlegrace!!!!!

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10

rabbit4 gratulace k týhle platině, kolik cca hodin si u toho strávil? Jak se píše v návodu těch 80+? Díky

• NegativeOneCZ
    NegativeOneCZMaggot

nepotřebuješ Big Bossův facepaint na získání trophy FaceCamo Addict    navíc mám dojem,že skladbu Snake Eater dostaneš po dosažení BigBoss emblému ,takže se nemusíš pastit se všemi

• kuki164
    kuki164Play3Day

Čo podarilo sa ? Ja mám 27 a končím. Ěste by som chcel kúpiť Tanegashimu ale niesu peniaze.

• rabbit4
    rabbit4497 XOF
    10

"bosshunter78: Kdo tohle dá tomu budu navždy říkat PANE"

říkej mi PANE

• Mormenel
    MormenelSchicksal
    1

to je song jak na bonda.. [s6]

• Munky
    Munky
    3

jo taak díky za vysvětlení takže objednávku ipodu můžu zrušit [s6]

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Munky: link [s14]

• kuki164
    kuki164Play3Day

Lebo Snake má iPod Classic.

• Munky
    Munky
    2

proč do ipodu? co to má se hrou a s trofejema společnýho?

• razi
    raziPs4

mno nejhorsi bude ziskat Snake Eater do ipodu, bez nej trofej nedostanem.. to musis ziskat vsech 40 emblemu, pocatkem toho nejtezsiho bigboss (boss extreme, pod 5 hod atd.) a konce toho kurete (hrat hru pres 35 hod, pres 500 kilu). nudna a tezce vrazedna trofej, za to by mela bejt snad samostatna druha platina :) vsechny zbrane taky zadnej med.. ze vsech metal gearu je tahle urcite nejtezsi a to Mgs 2 je taky kua tezkej.

jako zkusim to, ale bude to asi marnej boj :)

• Munky
    Munky
    1

No podle toho co tady čtu tak to bude docela nářez všechno splnit.jako ten kdo dá platinu tak má u mě doživotní respekt [s14]

• kuki164
    kuki164Play3Day
    2

BB emblem bol už v starších len vtedy neboli trofeje tak to nikto neriešil. A upresním nesmieš ešte počas hry použiť ani raz Ration/Regain.

Vyzerá to tak že problém je aj s trofejou pozrieť všetky flashbacky. Je ich tam cez 240, takže musíš pozrieť všetky tie obrázky. Priprav si rýchle prsty. Ja dám čo budem vedieť, platina nehrozí.

• VulcanR
    VulcanRTrogári
    2

Len trochu upresnim, obtiaznost je The Boss Extreme, nesmies zabit nikoho, VRATANE bossov a na ziskanie Big Boss facepaint/emblemu MOZES hru ukladat. Bez toho by to bolo snad nespravitelne, s prihliadnutim na to kolkokrat to budes opakovat. [s6]

• tekken90
    tekken90MGS4 10/10
    31

Jako šikana hráče mi to fakt nepřijde, vždyť na Big Boss emblem jsi tohle musel udělat už předtím, než byly trofeje :) Jinak platina za 70-80h za min. 8 dohrání hry link :)

• bosshunter78
    bosshunter78Sony.Ms.N.
    6

Zdar lovci, když jsem poprvé přečetl soupis trofejí nově přidaných k MGS4 , tak jsem se pochopitelně chtěl pokusit o zplatinování tohodle klenotu, jenže ,když jsem se dozvěděl o tom co mě čeká, ztratil jsem chuť a i když nejsem moc z těch co by vyměkli hned tak brzo ,ale tohle neni výzva ,ale šikana hráče a snaha dostat ho do psychiatrické léčebny uvedu malý příklad, trofej ,kde musíte zkompletovat všechny face kamufláže - jedna z těch "masek" se jmenuje Big Boss a získáte ji tak ,že se vám po dohrání zpřístupní obtížnost big boss ulra hard- tu musíte projít bez zabití jediného soupeře( krom bossů) ,nesmí Vás nikdo během hry spotnout ,nesmíte ani jednou hru uložit, a to celé projít pod 5 hodin. Sorry ale tohle je frustrace sama chci si hru užít .už sem prolez kdejakej crusching a very hard ale tohle??? Kdo tohle dá tomu budu navždy říkat PANE , máte někdo podobný případ znechucení nesmyslnými nebo "takmerneřešitelnými" trofejemi-ajchy??? Ono být spotnutej 20 minut před koncem a jet tuhle pakárnu celou znova to je o zdraví nic se přece nemá přehánět trestat hráče za jednu chybu takhle ????

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.