@klimo92: Nazdar jasne ze funguju na PS3. Funguju stale aj na PS Vita. Takze smelo do toho
Ahoj všichni.. fungujou ještě na ps3 trofeje?? Dnes jsem ho oprášil tak nevím jestli to má ještě cenu... díky díky
Ahojte, je tu niekto kto si chce naboostovať MP trofeje v PS3 verzii hry Tomb Raider? Dobrá hra, škoda by bola vymknúť sa z platiny len kvôli MP trofejám. Potreboval by som 2 ľudí.
Najdi si kartu hry na psnprofiles.com
Má někdo seznam trofejí Uncharted: The Lost Legacy?
[s11]hojjj chlapici muzu poprosit o trophy na la.noire??[s6]thanks))
Muzu se zaptat jak aktualizuju leaderboard?? Me to tam cpe na 15 misto a pritom sem tesne za miroajaxem { ma 1st platina 29.1.2010, ted 34 xDD }
lidr13: On ale myslel ty z těch DLC a ty tam nejsou
OMG ty uz tam jsou jak dlouho xD
Kdy pridate trofeje k UNCHARTED 2.
proc se mi v TEKKENU 6 neodemknul klokan ROGER prejel jsem celou kampan a v te arene mam porad otaznik
Můžu poprosit o trofeje do SBK-X Superbike World Championship. Předem děkuji.[s6]
Mohli byste tu přidat trofeje k Splatterhouse
Díky moc za radu[s14].
prosim vás co musím udelat aby semi aktualizovali trofeje v žabřičku mám tam už asi tak týden pořád stejný počet trofejií
pls trofeje na the sims 3 , diik [s6]
REK-CZ : Nene..jenom nejsem kluk... :-P
proc na zadost o trofeje zakladas novy tema? link
Sakra Alojs ty ses nechal preoperovat? :)
za ten sports champions se taky primlouvam [s6]
A další hra, od které bych tu chtěla vidět, pokud možno, trofeje se jmenuje Sport Champions na playstation move :)
Mohli byste přidat trofeje za hry Start the Party?
Mohli by ste pridat trofeje na UFC 2010 :))
Pro přidání komentáře se přihlas.
trofeje (23)
@klimo92: Nazdar jasne ze funguju na PS3. Funguju stale aj na PS Vita. Takze smelo do toho
Ahoj všichni.. fungujou ještě na ps3 trofeje?? Dnes jsem ho oprášil tak nevím jestli to má ještě cenu... díky díky
Ahojte, je tu niekto kto si chce naboostovať MP trofeje v PS3 verzii hry Tomb Raider? Dobrá hra, škoda by bola vymknúť sa z platiny len kvôli MP trofejám. Potreboval by som 2 ľudí.
Najdi si kartu hry na psnprofiles.com
Má někdo seznam trofejí Uncharted: The Lost Legacy?
[s11]hojjj chlapici muzu poprosit o trophy na la.noire??[s6]thanks))
Muzu se zaptat jak aktualizuju leaderboard?? Me to tam cpe na 15 misto a pritom sem tesne za miroajaxem { ma 1st platina 29.1.2010, ted 34 xDD }
lidr13: On ale myslel ty z těch DLC a ty tam nejsou
OMG ty uz tam jsou jak dlouho xD
Kdy pridate trofeje k UNCHARTED 2.
proc se mi v TEKKENU 6 neodemknul klokan ROGER prejel jsem celou kampan a v te arene mam porad otaznik
Můžu poprosit o trofeje do SBK-X Superbike World Championship. Předem děkuji.[s6]
Mohli byste tu přidat trofeje k Splatterhouse
Díky moc za radu[s14].
prosim vás co musím udelat aby semi aktualizovali trofeje v žabřičku mám tam už asi tak týden pořád stejný počet trofejií
pls trofeje na the sims 3 , diik [s6]
REK-CZ : Nene..jenom nejsem kluk... :-P
proc na zadost o trofeje zakladas novy tema? link
Sakra Alojs ty ses nechal preoperovat? :)
za ten sports champions se taky primlouvam [s6]
A další hra, od které bych tu chtěla vidět, pokud možno, trofeje se jmenuje Sport Champions na playstation move :)
Mohli byste přidat trofeje za hry Start the Party?
Mohli by ste pridat trofeje na UFC 2010 :))
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.