Plošinovky

Trine 2 - Trine 2 (30)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

ty woe, PLUS nabidka v posledni dobe sakra dobra! trine 2 zdarma, odpoustim sony zdrzeni vydani.

• jack210
    jack210PS5

Ze jim to ale trvalo to vydat v EU,skoro 3 mesice ... a jestli dobre ctu tak bude zdarma jeste Sly raccon 1 dil ? pro pluskare

• WanMigo8
    WanMigo8WanMigo8

jupííí

[s16]

• jirka023
    jirka023

Kdo má předplacen PS + , tak zítra Trine 2 zdarma!!!!!!link

• kuki164
    kuki164Play3Day

Nie, ale s CZ kreditkou,respektívne PayPalom si môžeš kupiť toto link

• polok
    polokMGS4 10/10

Na US storu se to asi neda koupit s ceskou kreditkou co?

• jack210
    jack210PS5

protoze se na Evropu vybodli!,taky me to stve,takova doba a pritom slibovali ze to bude brzo :/

• polok
    polokMGS4 10/10

Ahoj nevíte proč ještě hra není na CZ PS store?

• jack210
    jack210PS5

kuki - jasne,ale ty slevy a PS plus (3x vic her zdarma nez jiny mesic-hra je vzdy casove omezene treba na den,dva) jsou i na US :)

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Já už jsem hru koupil, ale na Xko. Je jednoduše nádherná.

• kuki164
    kuki164Play3Day

Aha, ja na EU účty veľmi nechodím. Používam US účet.

• jack210
    jack210PS5

tenhle mesic je udpate skoro kazdy den,hlavne Ps plus + ruzne akcni ceny ... zapominas ze budou vanoce :)

• kuki164
    kuki164Play3Day

Tento piatok ? Veď updaty sú v stredu. Najprv dohrajme single a potom si môžeme zahrať mulťák.

• jack210
    jack210PS5

to mas pravdu :) ... no koukam ze hru kupujem jen my 2,to budou teda male prodeje :) ...na EU bude hra pry az v patek

• kuki164
    kuki164Play3Day

Tak jasné, ale keď ti trofej naskočí tak to poteší.

• jack210
    jack210PS5

aha,to me zas nevadi,me zas to sbirani uz moc nebavi,prvne to zaclo ve vetsim v GTA3 sbiranim balicku a pak to zacli cpat do kazde hry ve velkem ...ale tak hlavni je kvalita hry ze :)

• kuki164
    kuki164Play3Day

Platina tam je a ešte kopa zlatých trofejí. Ale niesú tam také trofeje že prejdi level a získaj všetky flaštičky v ňom. Také mám najradšej.

• jack210
    jack210PS5

tak to je teda malo,takze zadna platina jako u 1 ? a cena ?

• kuki164
    kuki164Play3Day

Hra zatial super.[s6] Jediná čo by som hre vytkol že má len 13 trofejí, prvý diel ich mal 33.

• jack210
    jack210PS5

tak to je skvely,ikdyz ta hra je bozi i v jednom ,no uvidime uz za par hodin:)

• kuki164
    kuki164Play3Day

Aj online. Normálnej MP nehrávam ale na toto sa teším. Napríklad taký Rayman Origins nemá online coop.

• jack210
    jack210PS5

ja radsi z anglie:) ...a bude to mit urco online coop?,ne jen splitscreen?

• kuki164
    kuki164Play3Day

Ja to hneď kupujem z US store, je tu ešte niekto ? Dáme coop.

• jack210
    jack210PS5

tak uz zitra:) link

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Jinak na Hrej je už taky recenze. Za ty tři stovky je to dobrá cena. Když si vzpomenu, že Trine stálo 599 Kč.

• jack210
    jack210PS5

Jack Radcliffe ,diky ... jen aby to nebyl rozdil jako u Crysis1

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer

Jack: na Xko to má stát 1200 MSP což je asi 300 Kč, takže na PS3 by to mělo být podobné

• jack210
    jack210PS5

Tak snad i na konzole to bude stejne paradni a krasny,jen doufam ze ne moc predrazeny

• formi
    formischnitzel

včera sem to viděl u kamaráda na kompu a líbilo se mi to,úžasně barevný,exteriéry bomba,trocha logiky hmm paráda

• jack210
    jack210PS5

CZ recenze: link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.