Akční TPS

Toy Story 3: The Video Game - Toy Story 3 POMOC (8)

• alex33cz
    alex33cz

musíš jí držet před kaktusem ve tvaru praku " Y "a pak jí musíš nakponout, ale jak se to přesně dělá ti už neřeknu, hru jsem půjčil a už víc jak 2 měsíce nehrál, určitě na to přijdeš... základ je jí držet v ruce a pak stačí jen 1 tlačítko ale jaké nevím, zkoušej a určitě to dáš

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

to mas v tej casti casti ktora bola zaplavena a potom sa vytvoril priestor ked vybuchla ta hradza ak ano tak to neviem ani ja

• mobydyk
    mobydyk

Zdravím,

potřebuji poradit s posledním úkolem s kterým si nevým rady.Mám za úkol prohodit "holku" mezi kaktusy a minimálně 30m.Ať to zkouším všelijak nejde mi to.Jak to?Prosím o radu,děkuji[s6]

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

Já tam běhal kolem dokola a nikde jsem žádný čtverec neviděl, že by to po mě chtělo. [s6]

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

mas tam tri cierne diery,

zo stvrtej vyrastaju 3 listy

prid k nim a myslim ze ti povie aby si stlacil kocku alebo trojuholnik

ked to stlacis mas v ruke lopticku a mas trafit urcity pocet tych syslov [s14]

ked to urobis malo by ti nieco vyrast

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

Neumim asi hledat, pac takovy navod jak zacit sazet tam nemuzu najit

• Paradise
    ParadiseMGO <3

co takhle youtobe.com? mrkni se tam, hodně lidí tam dává návody a vůbec tipy a triky na hry.

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

caw, potrebuju pomoct s misi Pumkin pie, je to posledni ukol, ktery mam na seznamu. Vubec nevim, jak zaridim, aby mi na zahrade neco vyrostlo, vsechno mam koupeny, ale na zahrade sou furt jen cerny mista, kam se neco zasadi, ale jak, to newim. Pls. help dik

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.