O.S.89 : my se známe? :D iss pro evolution soccer 2 jsem hrál s kámošema demíčko, poločas . Pořád dokola , v nastaveném čase se dalo ukončit, a místo aby se muselo celý demo spouštět znovu, se hra vrátila na výběr týmů. To byli turnájky :) .Naštěstí jsem nemusel čekat na plnou verzi měsíce , vynutil jsem si jí za nástup do tanečních. :) A na pspéčku tuhle gamesku pařím dodnes.
1. Metal Gear Solid 3 (U všech konců Metal Gear her jsem bud brečel, nebo salutoval, u tohohle jsem dělal oboje. Tak emotivní ta hra byla :D)
2. Persona 4 Golden (Miluju hry, miluju anime, tahle hra je špičkovej nářez, kombinující propracovanou tahovku a anime-like storytelling)
3. Tales of Xillia (Podle fandů slabší díl, já jsem však ohromen, návykový gameplay a stoupající kvalita příběhu)
4. Rayman Legends (Tenhle díl je šitý na míru WiiU a naplno využívá jeho potenciál, hra ve více lidech o velká sranda :D )
5. Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked (Moje první SMT hra, velmi zajímavý koncept, propracované jako Persona 4 Golden, pěkné je i vlastní formování příběhu a vysoká obtížnost)
6. Infamous 2 (Hra za superhrdinu, koho to nemůže bavit? :D )
7. Pokémon X/Y (Pokémon série strašně stagnovala, ale tenhle díl udělal obrovský pokrok, jsem za to rád, jinak samozřejmě zábavná hra)
8. The Legend of Zelda: Wind Waker HD (Hraní Wind Wakera je jak hraní pohádky, žádná taková hra není tak krásná a zároven zábavná)
9. Patapon 2 (Trojka byla o dost lepší, ale dvojkou jsem tu sérii začal, proto ji mám radši)
10. Deus Ex: Human Revolution (Díky ní jsem objevil kouzlo stealth žánru)
Vypsal jsem jen jeden díl ze každé série, protože jinak by se celej žebříček skládal z Metal Gearů :D
Znie to neuveriteľne, ja viem :D Raz dávno sme to s bratrancom hrali pár týždňov a vtedy som si to veľmi obľúbil. Nepríde mi to až tak zlé ako sa o tom hovorí. A mal som z tej hry aj moju prvú platinku :)
Kdyz se nad tim clovek tak zamysli tak tech super her je na pric platformami tolik ze se tomu az nechce verit...napadaji me dalsi a dalsi spickove hry pr: UFO,GP500,Shado Warior,Quake,Aliens vs Predator,Warcraft,Litle big planet,Worms,GTA....
Přibližně takto,ale je to podle období někdy hraju hodně to a někdy zas tamto,ale toto je asi můj top ten mojí herní historie
1.Gran Turismo série (hlavně tedy 5,protože k ní mam volant :P)
2:Mass effect trilogy
3.Bioshock trilogy
4.Metal gear solid série
5.Grant theft auto série
6.Tony Hawk´s pro skater série
7.Counter strike (ten mě stál pár let života)
8.Resident evil série
9.Prince of persia série
10 a dále.za zmínku stojí ještě God of war série,Uncharted série,Max Payne série,Battlefield série,Assasini,NFS a pár dalších no je toho prostě mnoho,ale za první trojkou si stojím!
Je fakt těžký vybrat 10 her. Na spoustu jsem zapomněl a na spoustu se nedostalo. Např. Tomb Raider 2, GoW 3, AC:Revelation, CoD:MW, Mafia, Resistance 3. [s4]
Top 10 vašich nejoblíbenějších her (72)
O.S.89 : my se známe? :D iss pro evolution soccer 2 jsem hrál s kámošema demíčko, poločas . Pořád dokola , v nastaveném čase se dalo ukončit, a místo aby se muselo celý demo spouštět znovu, se hra vrátila na výběr týmů. To byli turnájky :) .Naštěstí jsem nemusel čekat na plnou verzi měsíce , vynutil jsem si jí za nástup do tanečních. :) A na pspéčku tuhle gamesku pařím dodnes.
1. Metal Gear Solid 3 (U všech konců Metal Gear her jsem bud brečel, nebo salutoval, u tohohle jsem dělal oboje. Tak emotivní ta hra byla :D)
2. Persona 4 Golden (Miluju hry, miluju anime, tahle hra je špičkovej nářez, kombinující propracovanou tahovku a anime-like storytelling)
3. Tales of Xillia (Podle fandů slabší díl, já jsem však ohromen, návykový gameplay a stoupající kvalita příběhu)
4. Rayman Legends (Tenhle díl je šitý na míru WiiU a naplno využívá jeho potenciál, hra ve více lidech o velká sranda :D )
5. Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked (Moje první SMT hra, velmi zajímavý koncept, propracované jako Persona 4 Golden, pěkné je i vlastní formování příběhu a vysoká obtížnost)
6. Infamous 2 (Hra za superhrdinu, koho to nemůže bavit? :D )
7. Pokémon X/Y (Pokémon série strašně stagnovala, ale tenhle díl udělal obrovský pokrok, jsem za to rád, jinak samozřejmě zábavná hra)
8. The Legend of Zelda: Wind Waker HD (Hraní Wind Wakera je jak hraní pohádky, žádná taková hra není tak krásná a zároven zábavná)
9. Patapon 2 (Trojka byla o dost lepší, ale dvojkou jsem tu sérii začal, proto ji mám radši)
10. Deus Ex: Human Revolution (Díky ní jsem objevil kouzlo stealth žánru)
Vypsal jsem jen jeden díl ze každé série, protože jinak by se celej žebříček skládal z Metal Gearů :D
1- Diablo 1
2- Diablo 2 LOD
3- Mass effect 3
4- MGR
5- WOW
6- Heroes 4 might and magic
7- Crash 3 warped
8- LBP2
9- DUNE 2000
10- Stronghold: crusader
11- adventure island 4(moje první hra na konzolích co jsem kdy hrál[s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7][s7])
je až zajímavé, že většína her tady napsaných jsou už hodně staré :)
1 Call of Duty
2 Call of Duty 2
3 Call of Duty 3
4 Call of Duty 4: Modern Warfare
5 Call of Duty 5: World at War
6 Call of Duty: Modern Warfare 2
7 Call of Duty: Black Ops
8 Call of Duty: Modern Warfare 3
9 Call of Duty: Black Ops 2
10 Call of Duty: Ghosts [s7]
1-Oddworld Abe's oddysee
2-Metal Gear Solid 3
3-Tony Hawk's pro skater 2
4-Red Dead Redemption
5-Medal of honor Frontline
6-Brutal Legend
7-Resident Evil 5
8-DIRT série
9-Silent hill
10-Deus Ex Human revolution
+ mnoho dalších [s14]
1:Medal of Honor: Underground
2:cela serie GTA krom 4ky [s6]
3:Metal gear solid 1 a 4
4:Mass Effect cela serie i s DLC konec mi prisel normalni
5:World of Warcraft a Warcraft 3 reign i frozen
6:Killzone
7:The Darkness
8:Half - life cela serie
9:WWE 13
10:Metro cela serie i knihy [s6]
''slzi do oci'' tak to je moc :D:D:D
1:Final Fantasy VIII (PS1,PC,Steam)
2:Xenosaga trilogy (PS2)
3:Hack Gu trilogy (ps2)
4:Spyro the Dragon trilogy(PS1)
5:Tomb Raider 2 (PS1,PC,Steam)
6:Baldurs Gate 1 (PC,Steam)
7:Shadow Hearts trilogy (ps2)
8:Biohazard Battle (MD)
9: Dune battle for Arakis (MD)
10:Wild Arms 1 (PS1)
+ asi dalsich 200 titulu ktere patri mezi me oblibene ale tohle jsou hry na ktere nezapomenu do konce zivota a dodnes si je rad kdekoliv zaparim
1.Final Fantasy VII
2.Dragon Quest VIII
3.Demon's Souls
4.Final Fantasy XII
5.Final Fantasy X
6.Final Fantasy VI
7.Final Fantasy VIII
8.Metal Gear Solid
9.Dark Souls
10.The Legend of Zelda: Twilight Princess
1. Final Fantasy X (PS2, PS3, Vita)
2. Final Fantasy VIII (PSX)
3. Final Fantasy VII (PSX)
4. Kingdom Hearts 2 (PS2)
5. Final Fantasy X-2 (PS2, PS3, Vita)
6. Dark Chronicle (PS2)
7. Rogue Galaxy (PS2)
8. Kingdom Hearts (PS2)
9. Ni No Kuni (PS3, 3DS)
10. Xenosaga 2 (PS2)
Znie to neuveriteľne, ja viem :D Raz dávno sme to s bratrancom hrali pár týždňov a vtedy som si to veľmi obľúbil. Nepríde mi to až tak zlé ako sa o tom hovorí. A mal som z tej hry aj moju prvú platinku :)
LOTR Conquest, fakt jo? [s14]
Bez poradia MGS1, MGS2, MGS3, MGS4, Mirror's Edge, Walking Dead, Stronghold Crusader, LOTR Conquest, SW Battlefront 2, Fahrenheit.
Plus este kopec ďalších :)
Kdyz se nad tim clovek tak zamysli tak tech super her je na pric platformami tolik ze se tomu az nechce verit...napadaji me dalsi a dalsi spickove hry pr: UFO,GP500,Shado Warior,Quake,Aliens vs Predator,Warcraft,Litle big planet,Worms,GTA....
1.Dark/Demons soul
2.Super street fighter 4
3.Resident evil 1,2,3
4.Tomb raider 1,2
5.Final fantasy 12
6.Doom 1,2
7.Shadow of the colossus
8.Castlevania Symphony of the night
9: Dragons crown
10.Kings field 1,2
10 Turican (C64), 9 Doom, 8 Super Mario World (SNES), 7 Mortal Kombat, 6 Comand & Conquer, 5 Residen Evil, 4 Heroes of Might & Magic, 3 LOTR BFME, 2 Diablo 3, 1 Company of Heroes
U vice dilnych to beru jako celou serii
1.Gran Turismo
2.Uncharted
3.Tomb Raider
4.River Raid (atari 800xe)
5.Half-Life
6.Bioshock
7.Killzone
8.Little Big Planet
9.Deus Ex
10.Dragon Age
Top 10 tommyschota:
1. Metal Gear Solid 3
2.Resident Evil 2
3.Gran Turismo 4
4. Medal of Honor ( ps1)
5.Resident Evil 3
6.God of War 3
7.Silent Hill 1
8.Uncharted 3
9.GTA 3
10.Metal Gear Solid 2
Přibližně takto,ale je to podle období někdy hraju hodně to a někdy zas tamto,ale toto je asi můj top ten mojí herní historie
1.Gran Turismo série (hlavně tedy 5,protože k ní mam volant :P)
2:Mass effect trilogy
3.Bioshock trilogy
4.Metal gear solid série
5.Grant theft auto série
6.Tony Hawk´s pro skater série
7.Counter strike (ten mě stál pár let života)
8.Resident evil série
9.Prince of persia série
10 a dále.za zmínku stojí ještě God of war série,Uncharted série,Max Payne série,Battlefield série,Assasini,NFS a pár dalších no je toho prostě mnoho,ale za první trojkou si stojím!
první místo na pevno, zbytek náhodně
1. Gran Turismo 5
2. Battlefield 3
3. NASCAR the Game Inside Line
4. Killzone 2
5. GTA IV + TBOGT + TLAD
6. Ratchet & Clank - Crack in Time
7. Saints Row 2
8. Battlefield Bad Company
9. Battlefield Bad Company 2
10. NASCAR 09
Final Fantasy X
MGS4
Shadow of the Colossus
Heavy Rain
God of War
Journey
Grand Theft Auto
ICO
Metal Gear Rising: Revengeance
Trine
1) Final Fantasy IX (srdcovka)
2) Final Fantasy VII
3) Final Fantasy XII (z herního hlediska číslo jedna)
4) Final Fantasy VIII
5) Ni No Kuni: WOTWW
6) Dragon Quest VIII
7) Final Fantasy X
8) Dark Chronicle
9) Metal Gear Solid 4
10) Final Fantasy XI (Stále jsem se nesmířil s tím, že se MMO nakvartýrovalo na hlavní páteř, nicméně hru jsem si užil parádně)
1)GTA SA, IV
2)Uncharted
3)God of War
4)Red Dead Redemption
5)Battlefield 3 MP
6)InFamous 2
7)Max Payne 3
8)Assassin's Creed
9)Heavy Rain
10)FIFA
asi tak nějak :)
1, Dead Space 1,2
2, Assassins Creed 2
3, Just Cause 2
4, Uncharted 1,2,3
5, God of War celá série
6, Ratchet a Clank vše
7, Infamous 1,2
8, Darksiders
9, Resistance 1,2,3
10, Prince of Persia
a bonusovka Tomb Raider
Tohle je spíš prvních 10 nejlepších her na které si vzpomenu:
1st: Metal Gear (1-4, Rising, Peace Walker)
2nd: Dark/Deamon Souls
3th: Fallout (1,2, Tactics, NV)
4th: Baldurs Gate (1-2)
5th: Star Wars KOTOR (1-2)
6th: Starcraft (1-2)
7th: God of War (1-3)
8th: Mass Effect (1-3)
9th: Killzone (2-3)
10th: Uncharted (1-3)
Jinak je to docela těžké najít 10nej nej, ještě mě napadl Baldur's gate, Half-Life, Battlefield, Final Fantasy, Command & Conquer atd. atd. :)
Fanboy měl by si to anime přestat sledovat.Je vidět,že ti to nedělá dobře.
PS3: nezapomen sem dát svou 12tou oblibenou hru a tou je:Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
nevím jak to vím..prostě jsem to tusil:D
1.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
2.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
3.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
4.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
5.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
6.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
7.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
8.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
9.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
10.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
11.Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
[s7] link [s7]
1.GTA San Andreas
2.GTA 4
3.GTA Vice City
4.Red Dead Redemption
5.Max Payne 3
6.L.A. Noire
7.Assassins Creed II
8.Uncharted série
9.God of War série
10.LBP
Jsem Rockstarovej [s1][s7]
1.Red Dead Redemption
2.Gothic 2
3.GTA:SA
4.Half Life 2
5.Vietcong
6.Need For Speed:Underground
7.Silent Hill 4:The Room
8.GTA:tBoGT
9.Batman:AA,AC
10.Assassins Creed 2
Je fakt těžký vybrat 10 her. Na spoustu jsem zapomněl a na spoustu se nedostalo. Např. Tomb Raider 2, GoW 3, AC:Revelation, CoD:MW, Mafia, Resistance 3. [s4]
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.