1. Metal Gear Solid2. ISS pro evolution 23. GTA4. Gran Turismo 25. Medal of Honor6. Syphon Filter7. Colin McRae Rally 2.08. Driver9. Alone in The Dark 410. Jackie Chan Stuntmaster
Těžké sestavit žebříček těch nejlepších od 1. místa po 10. Zkusím za sebe vybrat ty,které mam v top ten (budu uvádět rovnou celé série). Spyro, Syphon Filter, Driver, Panzer Front, Crash Team Racing, Exhumed, Tomb Raider, Tony Hawk, Medal of Honor a Colin McRae Rally 2 ,popř. bych zahrnul ještě FIFu,protože u té jsem za tu dobu strávil asi nejvíc času.
V těchle kruzích se nepohybuju :D Beru to jenom jako zajímavou shodu okolností. To je jako říct, že v Praze se otevřel novej McDonalds přitom Big Mac se prodává roky :D Samozřejmě že jich je určitě víc.
EDIT: to není, to je spíš jak kdybys objevil v Praze mekáč, co tam už 10 let je :D pokud to teda není extrémně nový a speciální emulátor.... počítám, ePSXe ne? dost vylepší grafiku. hraju svoje origošky už jen přes emulátor.... zkoušel jsem i ps2, ale ty ne všechny jedou tak dobře.
Celkem příhodný, že se to téma rozjelo ve stejnej den, kdy se na jednom serveru objevil emulátor PS1 her, včetně balíku asi 20, 25 her kde jsou ty největší klasiky jako Crash, Dino Crisis, Driver, Medal of Honor, Gran Turismo, Medievil, Spider-Man, Spyro, Syphon Filter, Tekken, Tomb Raider a tak dále :D Kdo bude chtít, můžu mu PMkem zaslat odkaz.
Jako velký příznivec FPS:-) Disruptor (geniální scifi)
Exhumed (moje učebnice dějepisu:-D)
Quake 2 ( měl skvělý MP na jedné televizi)Poed (Kuchař který válcoval vetřelce všeho druhu)Alien Trilogy (na svou dobu rozhodně nej hra s Alien univerza)Medal of Honor 1,2 ( opět moje učebnice dějepisu,dvojka poprvé používala páčky na DS )Bond The world is not enough ( to byla na svou dobu a poměry PS1, neuvěřitelná hra)Duke a DOom to asi uzavírají .
Z ostatních jen tak namátkou
MGSNFS 3,4,5NHL 98FIFA 2000Crash 1,3DiabloTekken 3OneTony Hawks (jediná hra kterou jsem hrál dva dny v kuse bez spánku:-D)Ace Combat
No to byla doba ještě že existují dobré Emulátory pro Android, na WC se dá hrát ledacos:-)
Tak když jsem dostal PS 1, tak k tomu bylo jenom demo a na tom mě zaujalo Gran turismo 1. Jinak k mém oblíbeným patří
1) Gran Turismo 2
2) Ace Combat 2
3) Colin McRae Rally 2.0
4) Crash Bandicoot
5) Driver 1
6) James Bond: Tomorrow Never Dies
7) Sledge Storm
8) Hydro Thunder
9) Nascar Racing
10) Spider-man a Spider-man 2
Rollcage a Firebugs ( jenom dema), Tekken 3, Twisted metal, Vigilante 8 2nd Offense, WarGames Defcon 1, Toca 2 touring cars, V-rally, C&C: Red Alert 2,
Když se podívám zpětně, tak hry nepotřebovaly DLC, Season pass. No jo no, ale prachy jsou priorita a kvalita upadla :-(.
Škoda, že lidi stálé kupují nedodělaný hry v "Day One" a tím podporují "herní" studia, viz teď Just Cause 3 nebo AC:S a o COD ani nemluvím, tak je mi z toho taky špatně, protože to je všechno na lidech.
Nevěřím, že sem někdo napsal po takových letech , ale když už se to tu tak rozjelo, tak taky přidám svých oblíbených a pro mě nejlepších ps1 her. Na této konzoli to pro mě všechno začalo a seznam bude ovlivněn hlavně tím, že jsem úplně propadl RPG žánru.
1. Final Fantasy VIII 2. Final Fantasy VII3. Final Fantasy IX4. Tekken 35. Resident Evil6. Dark Stone7. Diablo8. Star Wars - Jedi Power Battles9. Vagrant Story 10. X-Men Mutant Academy 2
Těch her bylo strašně moc Tomb Raider, Soul Reaver, MediEvil, Spyro, Crash, Medal of Honor, Grandia a mohl bych pokračovat pořád dál, ale vybral jsem těch 10, protože jsou to naprosté srdcovky, které jsem si strašně užil, hlavně s kámošema ze základky .
Jo to byly nejlepší časy. Hodně z těch her hraji dodnes. Ale vybrat jenom 10 je málo
1.Medal of Honor Undeground
2.Medal of Honor
3.Metal gear solid
4.Tarzan
5.Tomb Raider: Chronicles
6.Tomb Raider: The last revelation
7.Tekken 3
8.NHL 2001
9.Crash Bandicoot
10.Syphon Filter 3
Čestné zmínky: WWF Smackdawn 2, Resident evil: Nemesis, Alone in the Dark4, Silent Hill, Aladin, GTA 2, Warcraft 2, Diablo, Tony Hawk 3, Iss pro evolution soccer 2, Tomorow never dies, The world is not enaugh,X-men: mutant academy 2, Driver 2, Dino crisis, Tom a Jerry
top 10 her na psx (60)
1. Metal Gear Solid2. ISS pro evolution 23. GTA4. Gran Turismo 25. Medal of Honor6. Syphon Filter7. Colin McRae Rally 2.08. Driver9. Alone in The Dark 410. Jackie Chan Stuntmaster
Toť mých deset nejoblíbenějších.
Bez poradi :
Resident Evil 2
Silent Hill
Medievil
Dino Crisis 2
Crash Bandicoot
Colin McRae Rally
Pandemonium
Skullmonkeys
Overboard
Sheep, Dog'n' Wolf
Těžké sestavit žebříček těch nejlepších od 1. místa po 10. Zkusím za sebe vybrat ty,které mam v top ten (budu uvádět rovnou celé série). Spyro, Syphon Filter, Driver, Panzer Front, Crash Team Racing, Exhumed, Tomb Raider, Tony Hawk, Medal of Honor a Colin McRae Rally 2 ,popř. bych zahrnul ještě FIFu,protože u té jsem za tu dobu strávil asi nejvíc času.
V těchle kruzích se nepohybuju :D Beru to jenom jako zajímavou shodu okolností. To je jako říct, že v Praze se otevřel novej McDonalds přitom Big Mac se prodává roky :D Samozřejmě že jich je určitě víc.
emulátor je tu roky :)
EDIT: to není, to je spíš jak kdybys objevil v Praze mekáč, co tam už 10 let je :D pokud to teda není extrémně nový a speciální emulátor.... počítám, ePSXe ne? dost vylepší grafiku. hraju svoje origošky už jen přes emulátor.... zkoušel jsem i ps2, ale ty ne všechny jedou tak dobře.
Celkem příhodný, že se to téma rozjelo ve stejnej den, kdy se na jednom serveru objevil emulátor PS1 her, včetně balíku asi 20, 25 her kde jsou ty největší klasiky jako Crash, Dino Crisis, Driver, Medal of Honor, Gran Turismo, Medievil, Spider-Man, Spyro, Syphon Filter, Tekken, Tomb Raider a tak dále :D Kdo bude chtít, můžu mu PMkem zaslat odkaz.
Final fantasy 7metal gear solidmedievilmedievil 2Chrono crossFinal fantasy 9spyro 2Legacy od Kain blood omenAlone in the dark 4Tomb raider 3
TOP 10 je u ps1 nemožné, ale zkusím dát aspoň ty, které si z hlavy ted vzpomenu
Silent hill 1MGSParasite Eve 2Resident Evil 2Medievil 2Syphon Filter 3Hogs of WarTony Hawk Pro Skater 2Quake 2Crash Bandicoot 2Final Fantasy 9
ale tohle je tak pětina těch TOP 10 her :)
Pocisem: Ne to nebyla pecka tobylo peklo
Taky die hard trilogy byla pecka.Bez světelný pistole pěkně na ovladači
Jako velký příznivec FPS:-) Disruptor (geniální scifi)
Exhumed (moje učebnice dějepisu:-D)
Quake 2 ( měl skvělý MP na jedné televizi)Poed (Kuchař který válcoval vetřelce všeho druhu)Alien Trilogy (na svou dobu rozhodně nej hra s Alien univerza)Medal of Honor 1,2 ( opět moje učebnice dějepisu,dvojka poprvé používala páčky na DS )Bond The world is not enough ( to byla na svou dobu a poměry PS1, neuvěřitelná hra)Duke a DOom to asi uzavírají .
Z ostatních jen tak namátkou
MGSNFS 3,4,5NHL 98FIFA 2000Crash 1,3DiabloTekken 3OneTony Hawks (jediná hra kterou jsem hrál dva dny v kuse bez spánku:-D)Ace Combat
No to byla doba ještě že existují dobré Emulátory pro Android, na WC se dá hrát ledacos:-)
Tak když jsem dostal PS 1, tak k tomu bylo jenom demo a na tom mě zaujalo Gran turismo 1. Jinak k mém oblíbeným patří
1) Gran Turismo 2
2) Ace Combat 2
3) Colin McRae Rally 2.0
4) Crash Bandicoot
5) Driver 1
6) James Bond: Tomorrow Never Dies
7) Sledge Storm
8) Hydro Thunder
9) Nascar Racing
10) Spider-man a Spider-man 2
Rollcage a Firebugs ( jenom dema), Tekken 3, Twisted metal, Vigilante 8 2nd Offense, WarGames Defcon 1, Toca 2 touring cars, V-rally, C&C: Red Alert 2,
Když se podívám zpětně, tak hry nepotřebovaly DLC, Season pass. No jo no, ale prachy jsou priorita a kvalita upadla :-(.
Škoda, že lidi stálé kupují nedodělaný hry v "Day One" a tím podporují "herní" studia, viz teď Just Cause 3 nebo AC:S a o COD ani nemluvím, tak je mi z toho taky špatně, protože to je všechno na lidech.
Tak moje srdcovky jsou, byly a budou tyto:
1. Medal of Honor
2. Medal of Honor-Underground
3. Driver
4. Kulaworld
5. Alliens Triology
6. Grand Turismo
7. Driver 2
8. Resident Evil 3 - Nemesis
9. NHL 2000
10. Panzerfront
p.s. Kdyby udělali takovou předělávku Medalu na nextgen, tak ihned kupuji!!!! :)
Nevěřím, že sem někdo napsal po takových letech , ale když už se to tu tak rozjelo, tak taky přidám svých oblíbených a pro mě nejlepších ps1 her. Na této konzoli to pro mě všechno začalo a seznam bude ovlivněn hlavně tím, že jsem úplně propadl RPG žánru.
1. Final Fantasy VIII 2. Final Fantasy VII3. Final Fantasy IX4. Tekken 35. Resident Evil6. Dark Stone7. Diablo8. Star Wars - Jedi Power Battles9. Vagrant Story 10. X-Men Mutant Academy 2
Těch her bylo strašně moc Tomb Raider, Soul Reaver, MediEvil, Spyro, Crash, Medal of Honor, Grandia a mohl bych pokračovat pořád dál, ale vybral jsem těch 10, protože jsou to naprosté srdcovky, které jsem si strašně užil, hlavně s kámošema ze základky .
Jo to byly nejlepší časy. Hodně z těch her hraji dodnes. Ale vybrat jenom 10 je málo
1.Medal of Honor Undeground
2.Medal of Honor
3.Metal gear solid
4.Tarzan
5.Tomb Raider: Chronicles
6.Tomb Raider: The last revelation
7.Tekken 3
8.NHL 2001
9.Crash Bandicoot
10.Syphon Filter 3
Čestné zmínky: WWF Smackdawn 2, Resident evil: Nemesis, Alone in the Dark4, Silent Hill, Aladin, GTA 2, Warcraft 2, Diablo, Tony Hawk 3, Iss pro evolution soccer 2, Tomorow never dies, The world is not enaugh,X-men: mutant academy 2, Driver 2, Dino crisis, Tom a Jerry
1. Crash Team Racing2. Tekken3. Micro Maniacs4. Crash Bandicoot
5. MediEvil6. Wipeout 3
7. Tomb Raider8. Muppet Race Mania9. X-Men Mutant Academy 2
10. Metal Gear Solid
většinu hraju dodnes, zejména ty srandovní závodní
Pro mě je nejlepší Metal Gear solid,a DOOM 1..........není na PlayStation 1 ješte DOOM 2?
DOOM, Oddworld abe. a uz my chybi jen TRANSPORT TYCOON. nemate nekdo???? potrebuju prepravovat uhli vlackem :) dam 400,-
Rozhodne Crash,na to nezabudnem [s7]
Dalej asi MGS,Medievil,GTA atd.....
A samozrejme vsetky Final fantasy.
Metal Gear Solid
Gran Turismo 2
Final Fantasy 7
Silent Hill
Tomb Raider 3
Medievil
Crash Bandicoot
Dino Crisis 2
Driver 2
Soul Reaver:Legacy of Kain
Tekken 3
atd....
1) Medievil
2) Gran turismo
3) Resident evil 3
4) Tekken 3
5) Destruction derby raw
6) Tony hawk pro skater
7) Test Drive Off Road 3
8) Medal of Honor underground
9) Crash Bandicoot 3
10) Toca 2
1: MGS, FF 7, FF 8, FF 9 [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
2: GTA 1, GTA 2 [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
3: Silent Hill [s7] [s7] [s7] [s7]
4: Syphon Filter 1 [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
5: Driver 1 [s7] [s7] [s7] [s7]
6: Theme Hospital [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
7: Gran Turismo 2 [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
8: Dino Crisis 1 [s7] [s7] [s7]
9: Toca [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
10:Command and Conqeurd Red Alert 1 [s7] [s7] [s7] [s7] [s7]
1.gran turismo
2.diablo
3,resident evil
4.resident evil2
5.ff 7
6.ff 8
7.ff 9
8.wandal hearts 2
9.blod omen legaci of cain
10.Alien Resurrection
11.quake2
a mnoho dalsich xD
a nesmim zapomenout na theme hospital
damn soul reaver... taky mazec
1. Metal Gear Solid
2. Legacy of Kain: Soul Reaver
3. Legacy of Kain: Blood Omen
4. Medievil
5. Tekken 3
6. Medievil 2
7. Spyro 2
8. Micro Maniacs
9. Tomb Raider 2
10. Syphon Filter 3
Nejspíš jsem na soupstu věcí zapomněl. Za místy 1-5 si ale stoprocentně stojím :)
kua no jo na tenchu sem zapomel to by byla pecka na PS3
1. MGS
2. Crash
3. Spyro
4. Medievil
5. Tekken 3
6. Silent Hill
7. Abe
8. Tenchu
9. Dibalo
10. Resident Evil
neni to poradi vsechny jsou na 1. miste! :)
1.MGS
2.ABEs exodus
3.ABEs oddysey
4.TEKKEN 3
5.DIABLO
prvních pět: METAL GEAR SOLID
dalších pět: FINAL FANTASY VII
[s6] [s7]
Crash Team Racing
FF 7
FF 8
Tekken 3
Crash Bandicoot
Crash Bandicoot 3
Crash Bandicoot 2
Spyro 1
Spyro 3
Spyro 2
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.