Sportovní

Tony Hawk Pro Skater HD - Tony Hawk's Pro Skater HD (27)

• petrPAN
    petrPANPS5
    1

Doufám, že to dopadne, ale nemá to být REMASTERED, ale REMAKE. 😉

• Munky
    Munky
    1

Jestli je to pravda a vyjde to letos, tak je to určitě moje nejočekávanější hra tento rok Díky za info.

• gauntl3t
    gauntl3tRadio_Tau_Ceti
    1

@Munky: už to postol aj Jason link

3 dni po mne

• Munky
    Munky

Remaster na cestě? 🤔

• gauntl3t
    gauntl3tRadio_Tau_Ceti
    1

Remaster na ceste a Goldfinger to znova rozbehli aj cez QRT

link

Bad Religion next 😀

• Metal Lord
    Metal LordP3D 2025

Já trofejoval bez dlc, jéžiš to byla nádherná vzpomínka na dětství :)

Ani nevím, že tam MP byl

• wesick
    wesickFCHK

zdarec,hrajete to ještě někdo? Již delší dobu se nelze připojit k multiplayeru.Funguje ješte vůbec?? potřeboval bych trofejku za vyhranej mulťák,mám verzi i s DLC.

• Munky
    Munky
    2

Tak platina je doma [s16] hru jsem si užil jako tenkját akorát palec to odnesl několikahodinovu křečí [s6] ted už jenom čekat na ty dlc a snad jich bude co nejvíc..

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

666bocjan: Tyhle levely tam jsou :

Warehouse

School II

Hangar

Mall

Venice Beach

Downhill Jam

Marseille

• 666bocjan666
    666bocjan666VR:46

je tam ta Urampa na mori a skladiste z Toncka dvojky? jestli jo du do toho :)

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith
    3

Taky jsem už stáhl a musím říct že bych chtěl potkat toho dementa co vybíral ty levely ! Jestli tohle je výběr nejlepších levelů tak já jsem sám Tony Hamwk... horší levely snad nikdo nemohl vybrat.. jediný co za něco stojí tak School II, Venice Beach California a i ta Marseille se dá ale vyhodit 4 koule za 3 obstojný levely to je sviňstvo.. fakt nechápu co je na tom tak těžký tam dát pár rozsáhlejších levelů jako New York, Philadelphia, DownTown a spoustu dalších

• marek25
    marek25marek25

Až vyjde dlc balíček a bude tam co píšou tak me to začne pořádně bavit

• Munky
    Munky

aha no čekal jsem těch 350 ale i tak to za to dám..přece jenom je to hra mého mládí [s14] a už by mohlo bejt i to dlc..

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

Kdyby si nekdo chtel za sk8tovat tak si me pridejte. Psn: Stepason

• Holisovecg
    Holisovecg

vcera koupeno a bozii stary dobry tony ,,,

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý
    1

ja myslim ze jo protoze tak podporis vyrobce a ti rekli ze jestli na tom neprodelaj tak budou delat dalsi DLC.....myslim si ze jako plnohodnotna hra se do brat neda ale za tu cenu je to supr. Hra ma sice nekolik bugu a nevychytanejch veci ale jako nostalgicka hra je to supr

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]
    1

405 [s6] ja koupil slot na pul [s14] dat za to plnou nevim jestli ma cenu... vypada pekne ale ma to dost nevychytanejch much [s8]

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

jj je, myslim si že 410 kč

• Munky
    Munky

Už je to na store? jestli jo tak jaká je teda oficiální cena? díky [s14]

• roly30
    roly30

Jo hraju a super, jen jsem to nějak ty comba trochu pozapomínal, nemam co tomu vytknout.

• marek25
    marek25marek25

Hraju a nic moc. Je to asi proto že jsem 1 nikdy nehrál a začal jsem až od 3 a ta je super.

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

hraje to někdo?

• Munky
    Munky

No to právě taky nevim protože jsem trochu hledal a nikde se o tom zatim nepíše..takže jistej datum asi ještě nemaj.každopádně už bych to chtěl taky co nejdřív stahovat [s14]

• RacochCZ
    RacochCZClan STyl

Nazdar pardálové! Prosím Vás nevíte kolikátýho přesně to má vyjít? Akorát jsem se dočetl že v červnu ale nevím kolikátýho :-( To je doba jak 14.dní do výplaty :-D ! Dík za info.

• Munky
    Munky

Taky taky [s14] tak snad to co nejdřív vyleze at můžem drtit gemepady combama [s6]

• KoLi-xVx
    KoLi-xVx[cZ]

dnes uz jsem byl pro kredit na store[s6]

• Munky
    Munky

Tak soundtrack možná nebude úplně celej původní ale mezi potvrzenýma peckama najdem třeba Bad religion-You (2),Goldfinger-Superman (1),Rage against the machine-Guerrilla radio (2) a Dead kennedys-Police truck (1) takže oldskůl hráče to určitě potěší stejně jako mě :) doufám že se podvrdí ještě spousta dalších tak uvidíme..každopádně už se na to těšim :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.