Me se zase stalo ze sem tutove na 100% sebral vsechny treasury a porad mi jeden chybel proste me ho to zapomnelo pripsat kdyz sem ho zbiral a dost me to sere [s13]
Mě se stalo, že se mi zasejfovala hra, když Lara spadla do vody a zemřela. Když hru nalouduju, zase jen umře. Nevíte někdo co s tím? Nedají se někde stáhnout sejfy?
mrkni tady link strilenim do nepratel naplnis ukazatel adrenaline, pak se zameris na jednoho, prijdes k nemu, zmacknes ctverecek, objevi se 2 terce, ten mensi musis pomoci analogove packy dostat do toho vetsiho, az oba zcervenaji tak vystrelis [R2]
ne az dodelás celou hru... nabídne se ti totiz lovení pokladů a tam se dá udelat vse co s nestihl ted...a hlavne v tomhle modu nemusíš rešit zádnou hádanku vše je tak jak si to nechal pri prvním projití levelů
Michfa:odrazís se a ve spomaleném rezimu jsou dva terce.jeden velký na cíli,ale bacha!jeste jeden malý v rohu obrazovky.no a v tom spomaleném casovém limitu ten malý tercík musís analogem dostat do toho velkýho.jakmile se ti to podarí celej terc ti barevne blikne a v té chvíli vystrelís.jednoduché.:)
Tomb Raider Underworld (21)
si pořiď Uncharted 2 [s14]
HF: jo kdybych já to věděl... [s14] Tak nakonec jsem to dohrál, ale stačilo. Každopádně už je to na Aukru...
jo takhle,za to si mě to chtěl půjčit [s6] moje nervy zlatý [s6]
Tak zabugovanou hru jsem ještě neviděl... [s15] A nemít možnost restartovat misi, nechápu!!! Jeden velký hnus. Nedohraji, prodávám!!!
Me se zase stalo ze sem tutove na 100% sebral vsechny treasury a porad mi jeden chybel proste me ho to zapomnelo pripsat kdyz sem ho zbiral a dost me to sere [s13]
Mě se stalo, že se mi zasejfovala hra, když Lara spadla do vody a zemřela. Když hru nalouduju, zase jen umře. Nevíte někdo co s tím? Nedají se někde stáhnout sejfy?
to jsem rad :D
Děkuji ti pekně, už se mi to povedlo [s6] .
dik ted doufam ze se mi to povede :-D
mrkni tady link strilenim do nepratel naplnis ukazatel adrenaline, pak se zameris na jednoho, prijdes k nemu, zmacknes ctverecek, objevi se 2 terce, ten mensi musis pomoci analogove packy dostat do toho vetsiho, az oba zcervenaji tak vystrelis [R2]
jej mě ten headshot pořád nejde udělat... [s13]
to je divné... asi zas nejaký matrix...protože normálne to tak má být... :-D
To jo, ale ta loď tam nebude. Stalo se mi to samé a musel jsem tu hru hrát znovu - naštěstí je to skoro na začátku.
ne az dodelás celou hru... nabídne se ti totiz lovení pokladů a tam se dá udelat vse co s nestihl ted...a hlavne v tomhle modu nemusíš rešit zádnou hádanku vše je tak jak si to nechal pri prvním projití levelů
A jde se nějak dostat na tu loď v prvním kole ať udělám trofej Swan Diver II? Nebo musím jít tu hru od znova?
Ok, dikes nejak tozkusim
Michfa:odrazís se a ve spomaleném rezimu jsou dva terce.jeden velký na cíli,ale bacha!jeste jeden malý v rohu obrazovky.no a v tom spomaleném casovém limitu ten malý tercík musís analogem dostat do toho velkýho.jakmile se ti to podarí celej terc ti barevne blikne a v té chvíli vystrelís.jednoduché.:)
Musíš jít k protivníkovi, jedním tlačítkem se od něj odrazit a ve vzpomaleném režimu poté zaměřit na hlavu. Jake tlacitko to ted je nevim bohuzel :(
Bratře ty si mi nějak chytrej, to asi nevim že do hlavy ale jak to udělat nějak mi to totiž nejde.
Head = hlava, shot = střela, takže střelit někoho do hlavy [s6] [s6]
Nejspíš asi nějakého protivníka [s6]
Jak mám udělat headshoot? Jsem ješte na to nepřišel. Předem díky za odpověď
Napsat komentář
Pro přidání komentáře se přihlas.