Akční TPS

Tomb Raider (161)

• Petr Záleský
    Petr ZáleskýGameArk.cz

Fakt super hra, škoda že nepřidali patch pro Xbox One X. Kdo by chtěl zavzpomínat, připravil jsem recenzi link a další díly budou následovat.

• MarcoVaso
    MarcoVaso

Čaute. Potřeboval bych pomoct s multiplayerovou trofejí kde musím vyhrát všechny RANKED zápasy. Jsme tří takže by se hodil aspoň jeden člověk :( můj nick je: MarcoVaso_cz

• Superpunk
    SuperpunkInsane

Jdu do toho,bo ty ranked matche zda se moc lidi nehraje.Mam i 1noho cloveka,kdyztak posli pm...

• FatyCZ
    FatyCZ

Čuste, někdo na pomoc s trofejkama na ps4 verzi.(nejde mi o LVL 60 ten se dá udělat solo v MP) ale potřebuju npř.. 10x melee kill, 20x kill kulometem atd... všechno rychlovky na hodinu max

• jirka023
    jirka023

Darth_Štófi : Není

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Je tato hra na PS4 s českými titulky?

• TQMA5
    TQMA5

Hraju na ps3

• TQMA5
    TQMA5
    1

Čaute.Potřeboval bych pomoct s multiplayerovou trofejí kde musím vyhrát všechny RANKED zápasy.Bohužel mi nikdy nevyjde se s někým připojit.Kdyby byl někdo ochotný můj nick je TQMA5...

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Klidne pridej si qll3, jen doufám že nenarazime na nějaký laggery. Mám jen PS3 verzi

• Pokutator
    Pokutator

Někdo na pomoc v MP? Ps3

• Unholyu
    Unholyu;)

Ja jeste multak nezacal mam tu nejake resty ale pak bych se do toho pustil

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

nasel by se jeste negdo na online (ps4)?

• kenik
    kenikBIOHAZARD

No mě se zatím nepovedlo dostat 2 nepřátele na jedno místo a ještě v MP mumraji

• mattias-47
    mattias-47

Já hraju na PS3 ale zrovna tato trofej mi přijde jako docela jednoduchá a není potřeba se na ni domlouvat. Sám jsem jí získal úplnou náhodou v jedné z prvních her.

• kenik
    kenikBIOHAZARD

Ahoj, potřeboval bych pomoct s jednou trofejí a to Master Blaster. Hledám 2 dobrovolníky kteří mě pomohou. Můj nick je Kenik tak si mě kdyžtak přidejte hraju na PS4.

• Mirex
    Mirex

Tomb Raider hraju na PS3.

• milhaus

jestli na ps4 tak se pridam.

• jiridvorak515
    jiridvorak515

Cau uz jsem ti psal na PSN Chat

Zalezi na tobe nick jiridvorak122

• Mirex
    Mirex

Potřeboval bych pomoc s multiplayerovou trofejí.Musím vyhrát všechny RANKED zápasy,ale zatím se mi nepodařilo do žádného připojit.Kdyby se našli hráči,kteří by mi chtěli pomoct,nebo sami trofej potřebují,napište.Můj Playstation nick je Mirek23cz Domluvíme nějaký termín...

• milhaus

je to ono... DIK.

• milhaus

v poho, díky za snahu pomoct, já jsem si zase neuvědomil, že nemám všechny upgrady zbraní (díky HonZyczech), ale to neřeší, proč nemám trofej za posbírání všech předmětů.

• beeturbo
    beeturboRETRO

Já jsem trotl, jsem si to pořádně nepřečetl [s6]

• milhaus

jak jsem psal, mám trofej za challenges, takže i tuto mám hotovou. během hraní jsem ji načal, ale pak zapomněl, takže jsem dodělával těsně před finálem, ten čtvrtý plakát bych bez návodu asi nenašel.

• beeturbo
    beeturboRETRO

V tabulkách máš všechny challenges hotový. Ale co ti poslal odkaz s lokací Heymi9615, tak tu v tabulkách nenajdeš [s6]

• milhaus

mám hotový všechny challenges.

• Heymi9615
    Heymi9615#nolife
    1

Dělal jsi tohle,nejpřehlédnutější challenge...

link

• milhaus

právě jsem dohrál. u všech map mám 100% a přesto celkově 99%, takže něco musí chybět. trofej za challenges mám. za předměty ne, což je divný. snad ne bug.

• Readdys
    Readdys

musíš najít kemp kde se dělaly upgrady a u těch se mužeš přesouvat do dalších částí mapy

• LapenoCZ
    LapenoCZ

Potřeboval bych poradit jak posbíral všechny poklady, knihy a GPS. Hru jsem dohrál do konce a samozřejmě že jsem hned nenašel všechno. Když jsem dal continue tak mě to dalo do první částí mapy, a nevím jak se mám dostat dál. Děkuji za radu LaPeňoCZ

• Mirka_cz
    Mirka_czHassan

kup vse krome generala

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.