Volné forum

Titulky (11)

• Prema19
    Prema19

Já teda anglicky umím ty základy, ale většinou pochopím co po mě hra chce, ale přeci jen u nějakých her by ty titulky bodli, alespoň kvůli příběhu. Dabing teda taky nechci, ten neskousnu ani u filmů. Jen ty titulky by mi občas fakt udělaly radost. Jak píše SENATOR. Prostě jen na store třeba za 50 a hned bych si je koupil. škoda no, myslel jsem, jestli by nešli nahrát ke hře jako je to u filmu :-(

• senator
    senator
    2

Polsky se mi fakt učit nechce, to nechám radši na tobě, jestli na to máš chuť[s6], já si vystačím s tou průměrnou anglinou, samozřejmě je mi jasný že poláků je hodně a tak no. Mám návrh, lidi, pusťme se hromadně do toho zalidňování, je to příjemný a aspoň budem mít ve hrách tu CZ lokalizaci.[s6][s6][s6]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    1

senator: tak se můžeš začít učit polsky, ty maj opravdu spousty her v polské lokalizaci, to že jsme země na hovno ti vyvrátím, poláků je 4x víc, tím pádem je tam 4x větší kupní síla a to už se vyplatí dělat lokalizaci, takže to tady musíme buď víc zalidnit a nebo se naučit anglicky

• senator
    senator

Tý jo, teď tady čtu že Resident 6 se v Polsku už prodává a ještě k tomu v PL lokalizaci, fakt závist.[s16] Kdyby to vydali v češtině i u nás, to by byla bomba, ale opět nehrozí, jsme fakt země na hovno.

• Red
    Red
    1

Tohle všechno je jen věc pohledu, já anglicky umím, takže nikde problém nevidím. Heavy Rain jsem si užil maximálně, ale chápu, že pro lidi, kteří prostě nemají nadání se jazyk naučit nebo nemají tu možnost, s tím mají docela problém. A i přes to, že mi angličtina nedělá problémy, bych stejně uvítal, kdyby hry obsahovaly českou lokalizaci (Ale jen titulky, protože CZ dabing nemůžu vystát.) :)

• senator
    senator

to Red - to je relativní, třeba u Heavy Rain je ti prostě průměrná angličtina fakt k prdu, a třeba titulky u X-Blade byly uplně na prd jaká to byla blbost. Ten dabing třeba u FIFI je sice opravdu super, ale taky k ničemu, oproti fantastickýmu v Mafii II. Teď hraju třeba Dragon Age a aspoň ty titulky by tam fakt bodly, kdyby je daly na store ke stažení za poplatek, tak bych je kupoval opravdu rád.

• Red
    Red

Existuje několik titulů, které obsahují CZ titulky, některé dokonce i dabing. Nedá se říct, že by jich bylo hodně, ale co, ona přece ta angličtina ve hrách většinou není tak strašná, aby z toho člověk, který jí ovládal průměrně, nic nepochopil, ne? To, jestli jí ale ovládáš průměrně nebo ne, už je věc jiná :)

• Prema19
    Prema19
    1

No tak to je fakt škoda. Klidně bych si k nějakým hrám i připlatil. škoda, napadlo mě to, jen tak náhodou :( ale díky za odpověď!!

• senator
    senator

to Prema19 - tak to je moje přání už roky, ale myslím si, že to nebude hrozit! Je to škoda, titulky k hrám by vydávat mohli, klidně i za menší poplatek. Takže odpověď je NE, nikde nejsou.[s13][s13]

• Phlips
    PhlipsK

Bohužel, oficiální cestou ne. S CFW už jo, ale v tom se nevyznám. To ti tady musej zodpovědět jiný "experti" :-)

• Prema19
    Prema19

ahoj lidi, chci se zeptat. Nevíte náhodou někdo, jestli se dají do PS3 stáhnout titulky k různým hrám?? Případně někde na PS3 store??

Díky za info

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.