Konzolista.cz

Tipy, rady, triky do GTA5 (321)

Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
Viribusunitis89

@Deadsp@ce: buď si bež lehnout do postele a nebo pomocí mobilního telefonu.

Deadsp@ce

Prosím o pomoc jak se v GTA5 ukladají pozice?

ruziss

Nene by to tam napsali

Mablumg

Nemáš někde nechat únikové auto

Kanive
Kanive #IDontKnowU

Můžeš začít odznova, mě se to taky jednou buglo

ruziss

Zdravím,mám problém odehráto mám cca 59 % ale neukazujou se mi už žádné hlavní mise zkoušel sem volat na všechny kontakty,kontrolovat email a nic :)

Sigillare

Dohrál jsem hlavní příběh a nenapadlo mně, že zbytek misí pro Kiflomisty ( Kifflom) a další mi zmizí. U Trevora mi zase zmizela ta mise s hledáním nějakého pána co mi zadala "Moude" . A teď při prohlížení check listu na social mi u Franklina příjde,že ve hře mi chybí mise pro paparazzi( možná bude stačit zavolat novináři ted si to neověřím) a další. Evidentně pro plných 20 strangers freaks nepotřebuju mít všech 58 :) a můžu je tedy všechny dohrát?

Každá z her, kterou nově začnem tak mám "dané" 14 náhodných misí? Na socialu je tech misi min dvakrát tolik, tak mně zajímalo jestli i po skončení se mi budou dál objevovat?

Ať tak nebo tak stejne si dám gta od znova a to hlavně kvůli těm více možnostem při heist.

jarda90
jarda90 #JK90

Ahoj, měl někdo problém s misí Breach of Contract za Trevora? Je to poslední mise u Joshe. Uteklo už několik herních dní a mise se stále nechce zobrazit na mapě. Děkuju.

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin

zuzzara: tam ten flek byl po tom co začli lítat heliny stejně nepoužitelnej lepší je to mezi tou boudou a zdí tuším že je to napravo od místa kde se začíná

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

zuzzara je to možný já už nečoruju :D protože ty lepší auta je třeba kupovat

dez1nd

lidi když si koupite vrtulnik tak kde ho budete moct vyzvednout? a ještě jedna.. kde seženete tu útočnou helikopteru ??? dik

zuzzara
👍1

Jo a ještě jeden takovej postřeh ze včerejška...v survival v aréně vrakoviště letadel jsme vždycky chodili na tu střechu u kontejneru za bránou a odtud kropili no ale pánům z rockstaru se to asi nelíbilo a přišlo jim,že to je moc jednoduchý - včera při zapnutí survival a vylezení na střechu se objevil na mapě žlutej puntík a že tam mam jít,pokud to neuděláte tak survival končí jako failed

zuzzara

Marcel tak to asi jedině u aut co si koupíš, u načórovanejch ne,páč já mám samou čórku a mám u nich jen gps. a zrovna včera než jsem stihla pojistit svojeho decentně vymazlenýho mustanga,tak mě nějakej americkej dement vyhodil i s nim a kámošem do povětří :D a kára v tahu

jeffoun
jeffoun #bad.boyz.c

za boha mě nejde trofej s natuněním auta,všechno natuním a stejně nic[s3]

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

raiden asi mas spatnyho mechanika :D ja co si koupim tak uz mam po doruceni do garaze rovnou pojisteny i lokalizovany

Raiden_cz
Raiden_cz #Dovahkiin
👍1

No pokud vím tak v garáži se nainstaluje jen gps locator pojištění se musí koupit v LS Customs

stahujutorrenty

marcel: dik za info o pojisteni, to mi usetri dolary :)

jinak doufam ze nejakym patchem vychytaji ten passive mod protoze za chvili tam ty utocne heliny budou litat vsude a nebude uniku :)

dexter

pri akom lvl sa spristupnia tieto dobre platene misie u Rona ?

bf333
bf333 #Ravens

Marcel,nevim kolik mas $,ale ja chci nahrabat u Rona na utocnou helinu a to pak bude bordel po mape:)

Macek_7
Macek_7 #🍕🎮💪😴♻️

co jq vim maji je pridat az updatem spolecne s editorem misi ;) jinac ja delam s kamosema nektere mise pprad do kola hlavne Ron a Martin maji dobre placene a relativne kratke kdyz si to clovek vychyta da se mise udelat za 10min a je za to 25k nebo mam pak jednu 6minutovku za 12k :) jinac prachy uz nejak neresim ty mise uz vetsinou davaji fakt hodne (level 43) spis delam bordel po mape :D btw. kdyz si hodite auto do garaze nejen ze ho opravi ale automaticky je v nem sledovaci zarizeni + pojisteni proti zniceni

dez1nd

bude to až později...

zuzzara

link zde :D no on právě jde jenom do tý místnosti v bytě kde je mapa a asi říká co a jak..ale ještě jsem neviděla,že by to někdo rozjel,proto mě zajímalo jestli to už nějak jde a nebo to bude až později

dez1nd

zuzzara: prosím tě pošli link na to video s těmi HEIST misemi.. já mám takovej dojem, že heist mise budou až později

zuzzara

není zač :) a mulighan díky za vysvětlení mechanika :)

dexter

to ze za survival je dost prachov viem :) a di kza ten zoznam

zuzzara

no my jsme nejvíc nabouchali na survivalu,když vydržíš 10 kol,tak dostaneš 20 tisíc a i když nevydžíš až do konce,tak dostaneš taky slušnou sumu no pak krást a prodávat auta :D tady je seznam nejlépe placených link jo a ještě taková blbost,když si koupíte ten byt,jdete do sprchy a máte headset,tak můžete zpívat a dostáváte za to body :D :D

mulighan
mulighan #Forrest G.
👍1

Mechanika Vám přidělí automaticky pokud koupíte garáž. Pokud budete mít byt a garáž o 10-ti stáních, bude si mechanik účtovat denně 125 dolarů za údržbu Vašich aut. Pokud máte ve své garáži nějaké auto, osobní se kterým jezdíte nebo na prodej, tak po zavolání mechanikovi Vám nabídne seznam, jaké auto chcete doručit. Musíte být ale od svého auta daleko.

Další výhodou je, že pokud přijedete do garáže s jakýmkoli autem, máte ho automaticky opravené.

dexter

aha diki no uz budem musiet kupit aj ja nieco ale mam asi len 50k :/ nejak neviem zarobit :D stale na nieco miniem :D

zuzzara

jo tak je to když si koupíš garáž nebo byt,tak se objeví kontakt na mechanika a ten by ti prej měl na zavolání doručit tvoje auto

zuzzara

25 ale objevilo se to myslim už 22-23 lvl a nebo když se koupil ten byt,teď přesně nevím. Napsalo to,že mám nový kontakt na mechanika a že stojí 50$ na den..ale když mu zavolám,tak řekne ať zavolám později..tak nevim nebo dělám něco špatně :D