Playstation 4

Thrustmaster T500RS (9)

• kissj22
    kissj22

Ja to mam odskusané na : Formula1 2015 , Driveclub , Project Cars, Dirt Rally , WRC 5, všetky isli v pohode. Pri začiatku s PC boli problémy , ale opravou v hre upravili /patch/ a potom už nebol problém.

• Krtecek
    Krtecek

To teda hej :)

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️

Jasne.sti musi byt.je to srdcovka.

• Krtecek
    Krtecek

Lukáš s STi? :D

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️

Subaru zdar Tak parada.uz sa tesim az to pride teda.

• Medoks
    Medoks

Ahoj, mám taky tento výborný volant s řadičkou a můžu ti potvrdit že na PS4 funguje v pohodě. Mám vyzkoušeno na Driveclub i na Dirt rally.

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️

Dik za odpoved.To mi odlahlo.Cize len zapojim a hotovo?To ze sa neda ovladat menu ps4 trosku zamrzi ale to v pohode prezijem pokial sa da ovladat menu v hre.Na akych hrach to mas odskusane?

• kissj22
    kissj22
    1

Nemaj strach budeš spokojný , ja už ľutujem že som predal. Asi najlepší volant pre Ps3 a Ps4 . Len má jednu nevýhodu, že menu konzoly PS4 nevieš ovládať z volantu , u Ps3 sa dá.

• lukyto85
    lukyto85PS5+Switch❤️

Nazdar.Ma niekto tento Volant na ps4?Prave som ho objednal aj s radickou TH8A a tak by ma zaujimali Vase skusenosti.na yt som videl videa ze je v pohode kompatibilny s ps4.Je to tak.nerad by som ho vracal nazad.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.