Problémy, připomínky a rady

The Lord of the Rings: War in the North (25)

• maro16
    maro16ϟƘƦƖןןΣx

My neměli ani jedno zamrznuti s kamosem. Dohrali jsme ti trikrat a zadnej problem nebyl, platina doma.

• Wambator
    Wambator2O1O

Hrám jsem to s kamarádem a je tam uplně na prd ten co-op...jednou nám hra současně zamrzla a myslela si ze kamarád (host) je dál v příběhu a tudíž mi to bloklo veškeré trofeje, takže kamarád na konci hry platinu dostal ale já ne, takže rada pro trophy huntery: Hrajte buď single nebo hru založte (hostujte) ...jinak s bugem jsem se po 4 dohráních taky nesetkal

• skandy26
    skandy26skandy26

mám to dojeté asi 4x a nikdy sem se s bugem nepotkal

• sova655
    sova655gabrda_9

taky jsem pořídil až ted.. z PSN za 197Kč. a už mám dohráno.. naštěstí mě bug nepotkal.

• obrik67
    obrik67

Hru jsem si pořídil až teď, protože už nevím co hrát. Doufal jsem, že se bugu vyhnu, ale bohužel je pravda vše co se tu píše. Po zabití bosse pavouka hru nelze hrát dál. Zkusím to někdy rozehrát znovu, ale teď na to už nemám žaludek.

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

xDante: v tom případě mám pro tebe také nabídku [s14], pořiď si to na ps3 a provedeš mě, potřebuji statného ošetřovatele, který mi pomůže s platinou [s16]

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

tak jsem vcera zjistil ze jsem v levelu 3 chapter 2 takze to mam opravdu jeste pred sebou :) snad budu mit stesti jako albertini_cze :)

• albertini_cze
    albertini_cze

Dohráno 3x na PS3 a ten problém mě ani jednou nepotkal, kámoš má ještě jedno dohrání navíc a taky nic. Asi máme štěstí.

• Jarin
    Jarin

mě se to tam seklo až sem to šel na tu poslední obtížnost tuším legendary na předchozí obtížnosti sem to prošel vklidu

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

xDante- to víš,že jo, už kvůli tobě si ho pořídím [s16]

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

MontanaCZ- to jsi na začátku,je to až v 5 levelu, to tě teprve čeká [s8]

• MontanaCZ81
    MontanaCZ81Buldok

Ahoj tak nevim hraju to na ps3 dostal jsem se zatim za ty katakomby s rytirema-kostlivcema jak maj kolem sebe takovej zelenej opar nebo co :) tudiz me tenhle bug teprve ceka? nebo uz jsem zazrakem za nim?mam to rozehrany delsi dobu je to fajn hra.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

mam pocit ze jsem to zkousel, a nejak to neslo, ale nevim jestli si to dobre pametam, je to uz rok co jsem to mel

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

a myslíte, že projít to místo online s někým, kdo už to prošel, by bylo řešením? Že by mě přes bug přetáhl takto?

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

na ps3 je tato cast silne zabugovana, neslo s tim orlem promluvit ani po restartu checkpointu, scene s radagastem, nebo opakovani mise, ten problem mel snad skoro kazdy, kdo to hral, update nevysel...

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

xDante: je to level 5, myslím, že chapter 6, hned po souboji s bossem, což je ten mega pavouk,se zachraňuje Radagast. Co jsem tak pochopila z komentářů ostatních, má se promluvit s Belegardem a ten tě odnese do dalšího levelu. Jenže s orlem nejde promluvit, křížek se vůbec neobjevuje. Takže hra končí [s8]

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

Nestraš [s6] Na prostředí zase tak nesejde, mám ráda fantasy obecně. Spíše mě fakt mrzí, kolik lidí si to koupí a pak na multiplayeru vidíš, jak se všichni trápí v 5 levelu a jsou zmatení, proč to nejde... fakt smutné a WB se tím vůbec nehodlá zabývat, však co, zase to nějaký ten idiot koupí, hlavně, že prachy tečou dále... [s8]

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

ja bych to dal nehral, muze te to pustit ted nebo az po osme treba...docela podobne (daleko lepsi, otevrenejsi, propracovanejsi a zabavnejsi) je dragons dogma, sel bych spis do toho...jestli to ale hrajes kvuli prostredi Pana prstenu, pak chapu :)

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

No, že bych to zrovna musela hrát 4x ?! [s6] Ale to víš, že to zkusím, když už to mám doma. Tak to vypadá, že si za těch 600 kaček ještě pěkně užiji [s16]

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

jestli te to bavi zkus to znova, jak rikam, me se to znechutilo a dal jsem to pryc, senator se napoctvrte pres to misto dostal...

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

Neopravili, je to přesně to místo s Belegardem... Jsou to šmejdi, 5 pidi levelů za 600 Kč, tak to se fakt vyplatí [s8] Takže to mám zkusit hrát od znovu?

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

No ja nemel nervy a slo to okamzite pryc, ikdyz se mi hra taky pacila...Dodnes to myslim neopravili

• senator
    senator

Je to bug jak prase, mě to udělalo taky, musel jsem to jít od začátku (stalo se mi to asi 4x :-(). Je to pěkně na prd, ale hra je to dobrá, nakonec jsem dal i platinu.

• ParisCZ_84
    ParisCZ_84

to je to kolo kde bojujes s tim pavoukem v jeskyni a zachranujes Radagasta?

Pamataju ze mi to taky neslo, je tam nejaka chyba (myslim ze se tam melo odletet na orlu ale neslo to),a nepomahalo nic (tak jsem hru ani nedojel a prodal).

• Misha41_CZ
    Misha41_CZMisha41_CZ

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo hraje tuto hru a podařilo se mu projít přes 5 level do 6. Můžete poradit, jak jste to dokázali?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.