Akční TPS

The Last of Us Remastered multiplayer (20)

• miomao
    miomaoP + V

Nehraje někdo ještě?

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Lukasholak: A jsme doma, není tam nikdo ne proto že by to nechtěli ale ta stránka je posraná. Co vím tak už 5 lidem nepřišel email a je jich určitě daleko víc.

• pastic
    pastic

Mě taky nepřišel přihlašovací mail.Nevím proč,nemužu se tim padem zaregistrovat,

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Já bych rád. já se registroval a dokonce jsem to posílal dalším lidem, ale u mé registrace nepřišel potvrzovací email vím že jsem poslal dobře, bavil jsem se s Lubosemleheckou a měl stejný problém.

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

To opravdu nema nikdo zajem hlasovat a nasledne si zahrat TURNAJ z The last of Us a mnoho dalsiho?

Mrzi me ze se vubec snazim neco pro hrace zaridit ...

To nejste jenom vy ale i 300 pratel z PSN co si jen na pratele hraji, myslim tim ze se o tom mluvilo a kdyz se to konecne deje tak pomalu odplouva odliv....

Nemam slov

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Pro zajímavost přikládám moje video The last of Us Remastered Frakce na mapě přehrada. link

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Musito jit, me to take slo zkus to znovu, neco jsi musel udelat spatne..

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

mám problém registroval jsem se a měl mi přijít email ale nepřišel :) jsem si jistý že jsem zadal dobrou emailovou adresu.

• Drakersss
    Drakersss❇RHCP❇

Jdu do toho Tichi :)

• pastic
    pastic

TICHNOS mam level 300,moje id: disko8,myslím ,že tě mam v přatelich.Jinač se přemyšlí že na Play3day bude taky turnaj v Tlou MP o pěkne ceny,tak jsem zvědav

• lukasholak
    lukasholakCHELSEA

Ahoj lidi,

Na webu: OA link se rozjizdi Turnajek The last of Us (PS4).

Potrebujeme lidi k realizovani TURNAJKU, pro Admina servru.

Tak ze jak na to?Pokud mate zajem tak se musite registrovat pro tuto potrebu, ti kteri uz registrovani jsou pochopitelne znovu nemuseji se registrovat.Tuknete na link,hodi Vas to na web OA kde zadam o hlas pro TURNAJ, bud se prihlaste nebo registrujte a vlozte komentar ze mate zajem...

Udeluji se nekdy i ceny a je i o tom danem Matchy sestrihan videoklip.Defakto nehrajete pro nic za nic,krom toho na vasem profilu OA je i statistika kolik zapasu jste se zuzastnili a na jake pozici jste se umistili..

Budu rad a spol. Ze se v TURNAJI Vsichni setkame..[s14]

PSN: TICHNOS

• panzpohadky
    panzpohadky808

Taky bych rád zahrál s někým na headsetu,než tam koukat kolikrát na ty kentaury,jak neví která bije ... PSN ID : panzpohadky

• Gibsn
    Gibsn

přidej si mě: Gibsn

• Beverlis
    Beverlis

je to faaaakt moc dobrá hra klidně si mě i přidejte dost mě to uchvátilo

• z1Kcrew
    z1Kcrew

zdar hram pod nickom : CannAbiiS_foR_mE .. na PS3 som skoncil s levelom 133 stym fajnovym najvyzsim dosiahnutelnym antenovym logom pri cisle :-) :D teraz frcim znova na Remastered . momentalne som level 11 s prvou 12tyzdnovkou za sebou :-)hram hlavne PREZIVSI , tak si ma pridajte

• Trewis
    Trewis

ja to teprva zacal tak si mna pridajte Trewis506

• Mablumg
    Mablumg

žadnou... jen barevnou modří nebo žlutí spoluhráči...

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

hraju za světlonoše, nevím jaký bude s tím problém, když je druhý lovec, dodělal jsem 12tý týden a jedu znova.

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

taky hraju, sotysnake_CZ

• Bradko
    BradkoPS4PRO

Ahoj lidi nenašel by se tu někdo kdo by si zahrál multiplayer jestly ano tak si mě přidejte PSN: BradoCZech headset mám takže můžem i pokecat :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.