Lukasholak: A jsme doma, není tam nikdo ne proto že by to nechtěli ale ta stránka je posraná. Co vím tak už 5 lidem nepřišel email a je jich určitě daleko víc.
Já bych rád. já se registroval a dokonce jsem to posílal dalším lidem, ale u mé registrace nepřišel potvrzovací email vím že jsem poslal dobře, bavil jsem se s Lubosemleheckou a měl stejný problém.
To opravdu nema nikdo zajem hlasovat a nasledne si zahrat TURNAJ z The last of Us a mnoho dalsiho?
Mrzi me ze se vubec snazim neco pro hrace zaridit ...
To nejste jenom vy ale i 300 pratel z PSN co si jen na pratele hraji, myslim tim ze se o tom mluvilo a kdyz se to konecne deje tak pomalu odplouva odliv....
TICHNOS mam level 300,moje id: disko8,myslím ,že tě mam v přatelich.Jinač se přemyšlí že na Play3day bude taky turnaj v Tlou MP o pěkne ceny,tak jsem zvědav
Na webu: OA link se rozjizdi Turnajek The last of Us (PS4).
Potrebujeme lidi k realizovani TURNAJKU, pro Admina servru.
Tak ze jak na to?Pokud mate zajem tak se musite registrovat pro tuto potrebu, ti kteri uz registrovani jsou pochopitelne znovu nemuseji se registrovat.Tuknete na link,hodi Vas to na web OA kde zadam o hlas pro TURNAJ, bud se prihlaste nebo registrujte a vlozte komentar ze mate zajem...
Udeluji se nekdy i ceny a je i o tom danem Matchy sestrihan videoklip.Defakto nehrajete pro nic za nic,krom toho na vasem profilu OA je i statistika kolik zapasu jste se zuzastnili a na jake pozici jste se umistili..
Budu rad a spol. Ze se v TURNAJI Vsichni setkame..[s14]
zdar hram pod nickom : CannAbiiS_foR_mE .. na PS3 som skoncil s levelom 133 stym fajnovym najvyzsim dosiahnutelnym antenovym logom pri cisle :-) :D teraz frcim znova na Remastered . momentalne som level 11 s prvou 12tyzdnovkou za sebou :-)hram hlavne PREZIVSI , tak si ma pridajte
The Last of Us Remastered multiplayer (20)
Nehraje někdo ještě?
Lukasholak: A jsme doma, není tam nikdo ne proto že by to nechtěli ale ta stránka je posraná. Co vím tak už 5 lidem nepřišel email a je jich určitě daleko víc.
Mě taky nepřišel přihlašovací mail.Nevím proč,nemužu se tim padem zaregistrovat,
Já bych rád. já se registroval a dokonce jsem to posílal dalším lidem, ale u mé registrace nepřišel potvrzovací email vím že jsem poslal dobře, bavil jsem se s Lubosemleheckou a měl stejný problém.
To opravdu nema nikdo zajem hlasovat a nasledne si zahrat TURNAJ z The last of Us a mnoho dalsiho?
Mrzi me ze se vubec snazim neco pro hrace zaridit ...
To nejste jenom vy ale i 300 pratel z PSN co si jen na pratele hraji, myslim tim ze se o tom mluvilo a kdyz se to konecne deje tak pomalu odplouva odliv....
Nemam slov
Pro zajímavost přikládám moje video The last of Us Remastered Frakce na mapě přehrada. link
Musito jit, me to take slo zkus to znovu, neco jsi musel udelat spatne..
mám problém registroval jsem se a měl mi přijít email ale nepřišel :) jsem si jistý že jsem zadal dobrou emailovou adresu.
Jdu do toho Tichi :)
TICHNOS mam level 300,moje id: disko8,myslím ,že tě mam v přatelich.Jinač se přemyšlí že na Play3day bude taky turnaj v Tlou MP o pěkne ceny,tak jsem zvědav
Ahoj lidi,
Na webu: OA link se rozjizdi Turnajek The last of Us (PS4).
Potrebujeme lidi k realizovani TURNAJKU, pro Admina servru.
Tak ze jak na to?Pokud mate zajem tak se musite registrovat pro tuto potrebu, ti kteri uz registrovani jsou pochopitelne znovu nemuseji se registrovat.Tuknete na link,hodi Vas to na web OA kde zadam o hlas pro TURNAJ, bud se prihlaste nebo registrujte a vlozte komentar ze mate zajem...
Udeluji se nekdy i ceny a je i o tom danem Matchy sestrihan videoklip.Defakto nehrajete pro nic za nic,krom toho na vasem profilu OA je i statistika kolik zapasu jste se zuzastnili a na jake pozici jste se umistili..
Budu rad a spol. Ze se v TURNAJI Vsichni setkame..[s14]
PSN: TICHNOS
Taky bych rád zahrál s někým na headsetu,než tam koukat kolikrát na ty kentaury,jak neví která bije ... PSN ID : panzpohadky
přidej si mě: Gibsn
je to faaaakt moc dobrá hra klidně si mě i přidejte dost mě to uchvátilo
zdar hram pod nickom : CannAbiiS_foR_mE .. na PS3 som skoncil s levelom 133 stym fajnovym najvyzsim dosiahnutelnym antenovym logom pri cisle :-) :D teraz frcim znova na Remastered . momentalne som level 11 s prvou 12tyzdnovkou za sebou :-)hram hlavne PREZIVSI , tak si ma pridajte
ja to teprva zacal tak si mna pridajte Trewis506
žadnou... jen barevnou modří nebo žlutí spoluhráči...
hraju za světlonoše, nevím jaký bude s tím problém, když je druhý lovec, dodělal jsem 12tý týden a jedu znova.
taky hraju, sotysnake_CZ
Ahoj lidi nenašel by se tu někdo kdo by si zahrál multiplayer jestly ano tak si mě přidejte PSN: BradoCZech headset mám takže můžem i pokecat :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.