Akční TPS

The Last of Us II za 1299,- Kč z ALZA.CZ !!! (119)

• Edie
    Edie

@KaruiCZE: Mě včera v 18.00

• hopa26
    hopa26
    1

@KaruiCZE , i kluci na console foru hubovali, ze Alza podelala. Taky pry az v pondeli.@Zakoush jj , mam tu praci fakt rad a proto o ni pisu.

• Pampaliny
    Pampaliny

@KaruiCZE: A jakou máš pobočku? Do Liberce to dorazilo dnes v 16:30.Zavolej do ALZA! Někdo to dostane v sobotu co jsem tak četl, ale v úterý to je divné.. ??

Jinak já mám teď o víkendu děti, takže já vyzvednu až v neděli.. dřív se k tomu to vyzvednout prostě nedostanu..

• Zakoush
    Zakoush

@hopa26: Tak to budes mit paradni, ja uz instaluju, najedl jsem se, hodim sprchu, dam kafco a jdu na to

A ten blog proctu, ty jsi strojvedouci? To senmi vzdy strasne libilo :)

• KaruiCZE
    KaruiCZE
    2

Tak gratuluji alze k totálnímu posrání mého dne, ujišťovali mně že v den vydání je hra u mě, dneska najednou změnili předpokládaný termín doručení na pondělí, e-mail žádný a vypadá to že to ještě ani neodeslali, takže spíš úterý, paráda :D

• hopa26
    hopa26
    2

gumos22, jeffoun, Zakoush: tezky udel otcu mame! :D link

Uz mam naistalovano, ale jeste pockam.Povim detem pohadku a vydrzim nez usnou. Cekal jsem tak dlouho, tak se to o dve hodiny pozdeji nezblazni.

Potom si naleju cernyho Jim Beama, k tomu si vezmu mexickou colu slazenou cukrem, nacnu si Lindt cokoladu s chilli a v 20:15 na to jdu.

Tvl. Chystani jak na prvni zasun! :D

• Rathek
    RathekPS4 / XSS

Tak co říkáte na ten hrnek z Alzy? Za mě paráda, určitě praktičtější než nějaká hrací skříňka 😛.

• gumos22
    gumos22Učitelskej
    7

@jeffoun: jestli je tvá žena na obrázku, tak to bych asi přestal hrát úplně 😀

• jeffoun
    jeffounbad.boyz.c
    5

Já mám 3 dětičky a je pravda, že už neparim jako driv, ale když vychází sem tam nějaká pecka, řeknu ženě, lásko nemohla bys na víkend odjed nekam(ségra, rodina), zrovna vychází pecka na kterou čekám tolik let. No a mám potom herní víkend 🤪😁😁😁

• Zakoush
    Zakoush
    2

Jaky to je paradox, ze se bavime o rodine a diteti u hry, ktera je tak brutalni Ale souhlasim, rodina zaklad, toto je relax a snad si vsichni najdeme alespon chvili vypnout a uzit si videohry :-)

• Tab Arc
    Tab ArcVR+Simracing
    1

@gumos22: Monitor+slúchadlá :) .. obaja sa chvíľku zrelaxujete, kym mimino haja :) .. samozrejme- potom pekne obaja zrelaxovaní sa venovať sebe, dieťatku, práci atd. ..

• KaruiCZE
    KaruiCZE
    3

Lidi chci upozornit, nechoďte na youtube , zrovna jsem se chtěl podívat na trailer k TLOU2, do vyhledávání jsem zadal jen last of us 2 trailer a hned druhé video byl spoiler a třetí ending, nevím proč to tam youtube dává když je to uploadnuté od lidí s 20 odběrateli, každopádně bacha

• gumos22
    gumos22Učitelskej
    3

Tak já to mám hodně podobné jako vy. Mám syna co má 3 roky a 3 měsíce, takže si můžu taky zahrát, až usne a přítelkyně taky, protože ta hlavně okupuje TV. A za 2 měsíce čekáme další. Ale pak je ten problém, že než jde spát přítelkyně, tak to je už kolem 23:00 a to už se zavírají oči i mě :D Ale někdy to prostě překousnu. Nicméně zase nemůžu hrát stejně moc dlouho, protože buď vstávám v 6 do práce a když ne, tak mě ráno budí syn, že si chce hrát :D

• Rathek
    RathekPS4 / XSS
    2

Rodina je na 1. místě, tím bych to uzavřel. Ať se daří, užívejme si to hraní, dokud nám to osud všem dovolí 🙂.

• Zakoush
    Zakoush
    1

@mokrypeter: Ty dokazes cloveka potesit nee, musim z toho ted vytriskat co to jde. Kdo vi, kde to vse za 5 let bude. A ro chci PS5, zrovna vyjde ve cgvili, kdy budeme pomalu v ocekavani, takze asi az PS 11

• Petosk
    Petosk
    3

@Zakoush: To uz bolo par rokov ked som to mal podobne. Treba len pockat 5-10 rokov a sa to zlepsi

• Zakoush
    Zakoush
    2

@Rathek: No, tak jeste ze stihnes ty klenoty ted. Mi to pripomina meho bratra. Ten ma 2lety dvojcata a 6leteho kluka, hraval vzdy kdyz usnou (cca od 20 do 21) a pak po 23h, kdy spi vsichni, ale to dopadl jako ty, usinal

Ja kazdy den jezdim do 20h, pak jdu akorat spat a vstavam na 5h. Hravam max hodinku dopoledne, kdy mam pauzu a dostanu se domu. Bydlime zatim s pritelkyni a 5letou holcickou v 1+1, kupujeme barak, takze neni ani kde jinde hravat

No a ted cekame male, sice je to teprve asi 2mesice, ale pak uz casu nebude vic, spis min a min. Proto si pohravam s hororovou myslenkou, ze nejake roky skoncim. Proto zjistuji. Rodina je vsechno, ale nechce se mi to uplne utnout, porad verim, ze to nejak dopadne.

Omlouvam se za off topic, TLoU 2 bude uzasny :)

• Rathek
    RathekPS4 / XSS
    2

Co usne děcko pokaždé tak na 1-2 hodinky, od 20 do 22 hodiny cca 😁, občas to protáhnu, když se zrovna jedná o nějaký klenot. Já jen doufám, že to stihnu dohrát do 2 měsíců, pak se narodí druhé a to budu moct konzoli asi rovnou schovat zpátky do krabic 😬...@ Zakoush: Jak to máš ty?

• Zakoush
    Zakoush
    1

@Rathek: A kdy tedy hrajes, kdyz pres den te nenecha rodina a vecer jsi unaveny? Ja jen, ze to mam dost podobne, tak at se inspiruji

• Edie
    Edie

@KaruiCZE: Tak nám pořád 4 lidi chybí. Snad to nebude problém :(

• Rathek
    RathekPS4 / XSS
    2

Já bych od půlnoci hrát nemohl, vnímání, reflexy a soustředění u mě značně klesá, neměl bych z toho takový zážitek 🙂. Ale zase na druhou stranu přes den na to s dítětem a rodinnými povinnostmi zase není moc čas 😬. Váhal jsem jestli digital ale krabička vyhrála.

• Lubosek Rumcajs
    Lubosek Rumcajs

Nene, já nemusim mám Digital 🤣

• Rathek
    RathekPS4 / XSS

Už jenom jednou se vyspinkáme a je to tady 😬

• Edie
    Edie

@KaruiCZE: Jj koukal jsem, že tam naskočil další.

• KaruiCZE
    KaruiCZE
    1

@Edie už vím čím to bylo, ono stačí si hru objednat, ale nemusíš jí zaplatit, stačí aby si 20 lidí objednalo pro tu slevu, kdo zaplatil se pak objevil zeleně, kámoš totiž říkal že to bylo už full ten tým, ale že hru měl objednanou, jen ne zaplacenou, ted ji zaplatil a ukázal se zeleně v týmu

• KaruiCZE
    KaruiCZE

@Edie: Jojo, jako hlásí to plný tým no, tak bych spíš řekl že už je to naplněné i když obrázek ještě ukazuje místa

• Edie
    Edie

@KaruiCZE: ahaa, to jsem si právě říkal jestli lze i tak objednat. V nejhorsim tam zitra zavolame -- "Pokud byste u své objednávky měli nějaké nesrovnalosti, prosím

kontaktujite naši zákaznickou linku na čísle 225 340 111. Správnost

objednávky si můžete ověřit ve svém zákaznickém účtu pro přihlášení do

Moje Alza."

• pastic
    pastic

Já hraju ve čtvrtek, kurde už se nemůžu dočkat.

• KaruiCZE
    KaruiCZE

@Edie: Kámoš si říkal že by to objednal, ale hlásí mu to plný tým, i když tam jsou volná místa podle obrázku, nwm jestli chyba nebo co

• Edie
    Edie

@KaruiCZE: Ted se na to zrovna dívám. Netuším, ale radši bych, aby se to zaplnilo. Dopoledne jsem viděl to samé u týmu kde jim chyběl jeden.

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.