Závodní

Test Drive Unlimited 2 - TDU2 (40)

• the_edge
    the_edgedave3345

ja se k tobe pridam,uz te mam i v friendlistu dave3345

• Maggot
    MaggotPAN JATKÁČ

Zdar zdar,

TDU 2 právě hraju na PS3, máme dokonce i relativně aktivní klub a hledáme další lidi, co to hrajou. Měl by někdo zájem udělat online trofeje a přidat se k nám do party? Problém se spojováním to hraní dost komplikuje, takže pokud máte zájem, stačí napsat. :)

Díky

• wesick
    wesickFCHK
    1

Zdar,to už nikdo nehraje,skládej si radši doma puzzle [s6]

• SobolHK
    SobolHK

zdar, hrajete to ještě někdo?

• roly30
    roly30

ja to obcas hraju nevim kolik mam nahrano ale pres 20h to asi bude

• balino95
    balino95PS3 PLAYER

hráva to ešte niekto ? prešli ste to niekto do konca ? aký dlhý je story, má aspon 20 hodín ? velmi by som ju chcel ale recenzie ma moc nepresvedčili a trošku aj odrádzajú ....[s8]

• kodl83
    kodl83

zdravím potřebuju radu k trofeji GOD OF CARS ty auta musim vlastnit nebo stačí když sem je vlastnil? Diky[s5]

• Soap
    SoapNestranný

Ahoj

Hraval jsem jednicku na volantu, hardcore mod, vsechno vypnute atd. a dost jsem citil prechody z jednoho auta na druhe atd., nebylo to uplne jako simulator ale docela to tak prislo. Chci se zeptat jestli je to tak i ve dvojce.

Predem dik za odpoved

Adam

• jack210
    jack210PS5

Test Drive Unlimited 2 se dočkal prvního konzolového patche, zatím tedy pouze pro X360, ale PS3 verze má brzy následovat. link

• jack210
    jack210PS5

Tdu2 je arkada a hrat ji na volantu neni dobrej napad,tak jako burnout :) ...ja radsi ani patch nechci,kdovi co zas zmrvej:) ..staci novej FW na ps3,opet povedeny, ze tu mam pratele 2x podle abecedy (pulku a pak druhou pulku)

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Docela bych už uvítal ten patch, co pořád kontroluje Sony.

• Mellon
    MellonPS4 Pro

Čau, dneska mi taky došlo tdu 2 a po prvním zahrání jsem docela spokojenej. Akorát mám jeden problém. Mám ps3 a logitech driving force gt a chtěl jsem se zeptat jestli nemáte nějakej fígl na to, abych hru mohl ovládat zároveň volantem a dualshockem (bez toho aniž bych musel přepínat priority ovladačů). Představoval jsem si to tak, že budu jezdit s volantem a když vystoupím, šáhnu po zaplým dualshocku a budu hrát s ním, jenže ten nereaguje. Budu rád když mi poradíte, protože provádět s volantem jakejkoliv úkon mimo auto je děsnej vopruz, je to strašně krkolomný.

• jack210
    jack210PS5

Hraju PS3 verzi,ale online jsem zatim skoro nezkousel a Kluby me tez nefungujou,pise to na mape nejaky problem ,podle me proste online jeste nefunguje jak ma,nejde se mi dostat ani do Casina (DLC) ..brzo by mel byt patch,ceka se uz jen na schavelni SONY :-)

EDIT: tak uz me to do Casina (DLC) pustilo,moc pekny to tam je, lze tam vyhrat auto za milion:) +moznost nakupovat special obleceni

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Čus. S DLC je to tedy super. Chci se zeptat ,skoro vůbec nehraju mulťák nějak mě to u této hry nebaví. Spíš si užívám svobody jízdy a občas nějaké ty singl závody, abych si mohl koupit barák a auta . Ve hře se ale objevují tzv. KLUBY, jako v jedničce, kde jsem tam vztoupil a postupně jem vyzval všechny členy do závodů, až jsem se stal prezidentem toho klubu. Ale teď se nějak nemůžu do těch klubů dostat jsou pořád zamčené. Fungujou jen multiplajerově ??. Nebo se odemknou až s větším Dicovery ?.

• jack210
    jack210PS5

První Test Drive Unlimited 2 DLC bude zdarma jako omluvenka :-)

link

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Já si hru užívám. Splňuje přesně to co jsem chtěl. Tedy volnost. Dělám si co chci , jezdím kudy chci, závodím kdy chci, projíždím se kdy chci ale co je prostě perfektní že pořád něco objevuji od myčky auta kde Ti auto umyjou ,,sexy kočky v bikinách" sice za těžký prachy, závodní okruh, a další.Příběh rozpustile bečkovej, kterej prostě parádně sedne a nekřičí do světa, že se jedná o nejlepší story v hrách co kdy byl. U grafiky je to vzhledem k rozloze pochopitelné a nikdo nečekal masakr , výpadky online se doladěj do pár týdnů u GT5 to nebylo jiné. Za mě parádní uvolňovák s nataženýma haksnama na gauči zabalenej do deky. Aloha panové a dámy, Honolulu čeká. [s6][s6]

• Stanley-man
    Stanley-manPS5

skoda ze tam nejsou BMW

• jack210
    jack210PS5

Tak uz mam tez TDU2 doma a zde jsou dojmy po par hodinach hry :-) ...Grafika me prijde moc pekna !,krajina je proste nadherna,modely aut jsou tez pekne,sem tam sice neco doskoci,ale spis jen v dalce ... Na ovladani je potreba si chvili zvykat,ale zas nic hrozneho ...Krome ruznych druhu zavodu,jsou tu i ruzne minimise a taky autoskola :-) ..U Online obcas nejde prihlaseni,ale po chvili me naskocil ..vsiml sem si ze v singlu muzete potkat i ostatni hrace co zrovna hrajou ,pres mapu zjistite jejich polohu ,v cem jedou a muzete je vyzvat k zavodu ... takze ja sem zatim spokojeny :-)

• Kokos
    Kokos

No promiň ale když nemůžu hrát online tak mě to sere a dneska sem zjistil že se daj project ve vysoký rychlosti náky stromy na hawaii[s15]

• roly30
    roly30

Kokosák je přísnej :D no já sám ohodnotim asi v sobotu protože zítrá to má dorazit ale nebude na to čas.

• Kokos
    Kokos

Hra nic moc chci hrát po netu a nemůžu jelikož to prostě nejde nepřipojuje se nic grafika vypadává kola se někdy netočej no hnus aspon že je tam volnost pohybu díky tomu to odemně má 6/10

• SmartinS
    SmartinSHelloworld

Zítra mi hra taky přijde, nemohu se dočkat.

• jack210
    jack210PS5

Ceska recenze: link

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

je tu dosť detailov ktoré si človek musí proste časom všimnúť a j keď vám na začiatku dajú len pár predvolených charakterov, neskoršie môžete skočiť za plastickým chirurgom a upraviť si tvár podľa seba (je tu hodne možností) následne budete nejaký ten deň jazdiť ako múmia so zafačovaným ksichtom :D

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Paráda Apsi přesně to jsem chtěl vidět napsáne. 1 byla přes všechno prostě parádní uvolňovačka u které jsem se nahrál někonečno hodin bez nějakého mordování a přesně tak jsem si představoval dvojku a je vidět že to aj tak je. Moc se těším na úterek to mě jí pošťáček donese :-) . Těším se právě na tu uvolněnou atmosféru jen tak si zajezdit, když minu závod tak buď se mě chce závodit nebo jen tak jedu dál. Strašně mě bavilo jen tak jezdit a hledat domy a prohlížet si je a ve dvojce mě to čeká v lepším kabátu. Nečekám zázrak a grafické orgie, ale myslím že posun tu bude a to mě stačí . Jáj těším se. Jo a dík za první info o hře.

P.S. Škoda že se hře nikdo moc po webech nevěnuje . Vyšla a zůstala hodně redaktorům nepovšimnutá a přitom je to hra která má co nabídnout.

• roly30
    roly30

Aps tak to sem rád já nejdu do TDU abych řikal že to neni simulace, chci si zazávodit pořádně, tak zapnu GT5, tohle je super odreagovačka. Nemůžu se dočkat miluju jak si člověk jen takjede v jeho oblíbeném autě a kochá se krajinou [s7]

• ApsidalTill
    ApsidalTillOne/U/PS4

Hrajem dva dni (level 9), pre fanúšikov prvej časti je dvojka maximálnou povinnosťou. Technická stránka je rozhodne na tom to najslabšie avšak prítomnosť nočného a denného cyklusu, meniaceho sa počasia dokáže vyčarovať krásne momentky keď si to šiniete dlhou rovinkou 300 km v hodine a na pozadí vychádza slnko či naopak žiary mesiac (tu treba hneď využívať fotoaparát a robiť si momentky).

Systém progresu u vašej postavy je čo sa týka závodnej hry asi najkompexnejší. Kúpite si auto, spravíte licenciu na jeho triedu a následne môžete hrať šampionáty ktoré čítajú 6 bodovaných závodov a finančnú odmenu na konci. Začínate na Ibize, na druhý ostrov sa môžete prepraviť až po dosiahnutí levelu 10 a to letecky (námornou dopravou jedine keď našetríte na jachtu)

Opäť je najväčším problémom miesto v garáži s čím je spojený aj fakt, že kto chce autá pekne zbierať, musí zbierať aj domy po ostrove. To prináša nutnosť vyhrávať a zase len vyhrávať.

TDU2 je zase "len" zábavná arkáda od ktorej niekto nemôže čakať simuláciu ani nič ku nej sa blížiace. Máme tu 3 stupne nastavenia chovania áut, ktoré sa od seba ale líšia dosť minimálne. Stále je to postavené na atmosfére a zbieraní áut uprostred luxusného života. Ja sa zatiaľ bavím kráľovsky.

• jack210
    jack210PS5

Taky ji cekam tenhle tyden:) ,,,jinak zde prvnich 10 minut ze hry + zabery i z ps3 verze www.gamersyde.com

EDIT:

První patch pro Test Drive Unlimited 2 (PS3) je venku. Řeší především problémy s přihlašováním.

• jack210
    jack210PS5

smazat

• roly30
    roly30

No mě to dorazí ve středu tak se strašně těšim

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Tak jak hraje už někdo?. Jaký to jé?. Pleas info díky.[s11]

• jack210
    jack210PS5

TDU2 : launch trailer

link

• jack210
    jack210PS5

new images link

• jack210
    jack210PS5

roly30 - no hlavne aby to nebyla nadhera jen na obrazkach :-) ..taky se moc tesim ,uz jen diky prirode a volnosti :-)

• roly30
    roly30

Panebože to je nádhera.... dnes sem vyhrál ve fortuěn asi to rovnou předobědnám

• jack210
    jack210PS5

New images: link

• roly30
    roly30

Pokud vim zadnej online pass to nema takze jak rika Maverick nekupuju okamzite pockam na bazar az to bude o nejakou tu stovku levnejsi a hura na to se da hrat do nekonecna [s14]

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

jo "dovolená" je přesně ten správnej výraz.. asi to nekoupím okamžitě, ale taky se na ten relax moc těším...

• Redjous75
    Redjous75Redjous75

Bomba. Hlavně ať to výjde tak jak má - to znamená příští týden. Vauuu. Tohle bude jezdecká dovolenka po závodním GT5 [s14]

• jack210
    jack210PS5

Prvni recenze 8,5/10 (xbox verze) link

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.