Plošinovky

Terraria - EU store (36)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Potřeboval bych poradit.Odpráskl sem po letech Wall of flesh ale v tom hard módu nemůžu vytáhnout ani paty z baráku aby mě něco během 10ti vteřin nesejmulo.Udělal sem tu kravinu že sem si nenakutal dostatek hellstonu v pre-hard takže teď nemůžu těžit ty nový matroše a moje otázka je,na co se teda zaměřit když vlastně skoro nic nemůžu.Mam jenom takovej fialovej krumpáč (myslim že je z demonitu) a ten už je mi teďka jak se zdá na 2 věci.Na wiki sem koukal že to co potřebuju je molten pickaxe (z hellstonu takže na ní zatim můžu zapomenout) a nějaká ryba co to taky dokáže kopat ale průser je že ani k moři nedoběhnu natož abych stihl rybařit.Tak co s tim?

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Tak po 10-ti dnech mi konečně cinkla platina. Myslel jsem si, že umřu, když jsem farmil ty pety a brnění, hnus.

• the_edge
    the_edgedave3345

ano je to mozne.

• iMichalek
    iMichalek

zdravím, mám otázku jestli je možné zahrát terrariu ve 2 lidech na jednom ps4 a 1 TV , díky! x)

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Zdravím, máte někdo PS4 verzi hry? Potřeboval bych půjčit všechny pety, takže je to otázka hlavně na ty, co mají platinu. Pety hned vrátím, jde mi jen o trofej.

The_Edge: Ty meleš nesmysly :D

• the_edge
    the_edgedave3345

link tady najdes vse potrebne,kdyz jsem to hral poprve hodne me to pomohlo.ale nejake predmety jdou vytvorit jen v hardcore modu(kde mas jen jeden zivot)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Jak vyrobim patrony do brokarny?Nasel sem nejakej boomstick ale je prazdnej a v inventari mam jenom sipy

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

O čem že je ta hra?Včera sem to koupil a kromě toho že teď po nocích odhánim zombíky od svýho srubu vubec nechápu co mam dělat dál

• the_edge
    the_edgedave3345

nezahral by nekdo od zacatku terrariu?(ps3)

• the_edge
    the_edgedave3345

zitra se chysta velky update do terrarie,ktery prida a zmeni asi milion veci,pokud vite tak je to ten co vysel minuli rok na pc.

prida asi 4 nove bossy,spoustu novych priser,4 nove npc,500 novych zberatelnych predmetu,nove zbrane,brneni,dest,bourku,dungeony,pozadi,hudbu.............prakticky z toho bude nova hra.

• guuker
    guukerguuker

ja sem hru planoval koupit ale popravde me dost zarazila cena... cekal jsem o dost nizsi zvlast jeste kdyz mela tak dlouho zpozdeni. Kdyz budu mit o vikendu slabou chvilku a dohraju to co mam na vite rozehrano tak asi koupim jinak mozna spis pockam na slevu.

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Brzo to budem kupovat s kámošem,ale rozhodně nám není aspoň 18 a budem to hrát asi furt,takže by to asi neklapalo.

• the_edge
    the_edgedave3345

to uz fakt nikdo neni kdo ma hru a chtel by si zahrat MP?

• the_edge
    the_edgedave3345

tak uz sme 2 prida se jeste nekdo?

• the_edge
    the_edgedave3345

tak nakonec sem neodolal a koupil,ted zhanim nejake lidi se kteryma bych mohl zahrat,par lidi kterym je aspon 18 a maji headsety.ve 3,4 lidech vytvorit nove hrdiny a novy svet,takze pokud mate zajem tak napiste az nas bude vic domluvime se kdy budem hravat a podobne.

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Si to muzou strcit do prdele :D

Stejne zachvili vychazi Last Of Us

• the_edge
    the_edgedave3345

tak terraria je na ceskem store,museli sme si na ni sice 2 mesice pockat,ale zase ji mame 2x tak drahou jak jinde :-)

ted vazne kdyz sem videl ze za ni chteji 405kc tak sem se skoro poblil,cekal sem ze cena bude tak 250,ale tohle je moc,hned me presla chut,jeste blahove sem doufal ze jako omluvu za 2 mesicni spozdeni daji polovicni cenu.

• lamka74
    lamka74Resident

Asi to, ze ji nemas vydanou v USA... [s4]

• Repi
    Repi🖕

ahoj mám debetní kartu, zkoušel jsem to registovat na us ps store. registrace proběhla v pohodě ale nemohl jsem dát na store žádné peníze. nevíte co dělám špatně?

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

link do půl hoďky ti pošlou na mail tvůj PSN kod. Ale musíš mít PayPay

• Matesino
    MatesinoPS4

Dám mi na ty karty někdo link, chci se podívat kolik stojí [s8]

• lamka74
    lamka74Resident

Aukro neni jediny zdroj us dobijecich voucheru, staci se trochu vic divat a sezenete je i za jejich cenu bez prirazek vselijakych dealeru. [s6][s4]

• the_edge
    the_edgedave3345

problem je ten ze tyto karty sou pekne predrazene a tak ve vysledku to vyjde o dost draz nez na predrazenem ceskem store,takze radeji pockat.

• Robitus
    Robitus$Jednu Rybu!!$

Na Aukru koupíš US kupony. Navíc na US storu Kreditka nefunguje, musíš použít debetní kartu, ty by měli fungovat normálně.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

nemyslí kreditku

• Matesino
    MatesinoPS4

Všichni nemají kreditku na usa :D

• Blacksmith
    BlacksmithPS4

Co bečíte, se podívám na anglickej respektive evropskej blog a vídím, ni.[s6]

Chodí tam komunitaci co s hráčema komunikujou.[s6]

Máchinarko pro VITU by ted někdy konečně mělo vyjít. Térárko v nejblížších 14 dnech nebude, bo tam padla otázka jestli je nějaká šance do konce měsíce, ale nevypadá to.

Splaším kartu na US a hrčím ne. Ještě to mám levněji.Co je za problém?[s6]

• kaktusak_cz
    kaktusak_cz^^
    4

s tim zapestim to chce jenom 1 dene,jinak odchazi ruka nato pozor [s6][s6][s6]

• guuker
    guukerguuker

to me teda pekne ser** terrarii jsem chtel koupit okamzite co vyjde na storu pac to je srdcovka a kvuli problemu se zapestim nemuzu parit na pc tak jsem si to chtel vynahradit aspon na vite a oni to takhle zdrzujou :/

• lamka74
    lamka74Resident
    3

EU Sony nevypada jako pobocka ale jako uplne jina firma oproti US Sony s nabidkou her a cenami...[s6][s4][s10][s15][s13]

• the_edge
    the_edgedave3345

novy update store a terraria zase nikde.

• lamka74
    lamka74Resident

Jo, to ma uz zpodeni skoro 3/4 roku to CS:GO... [s16][s15][s6]

• Konsty_ml
    Konsty_mlZONE 2

Nejspíš to dopadne stejně jako s CS.

• Matesino
    MatesinoPS4

Zajímalo by mě co je na tom tak obtížné dát to na EU store

• the_edge
    the_edgedave3345

uz me to taky stve,doufam ze to nedopadne jak counter strike.kdyby nekdo nahodou chtel koupit z americkeho storu tak bych se pridal.

• Matesino
    MatesinoPS4

Kdy bude na EU store a za kolik ?

Díky moc

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.