Playstation 3

Televize (335)

• valis1
    valis1klobáska

u her ano

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Aha, takže toto je už minulostí?

• Kakadouch
    KakadouchPS5-NSW

@Darth_Štófi: toto bolo pri crt (analogoch). Odrzkadlovalo to frekvenciu striedaveho prudu ktora sa v danej krajine pouzivala. Pri digitalnom je to jedno (jednosmerne napajanie), strop frekvencie lcd stanovuje vyrobca.

• Danilov
    Danilov

@Darth_Štófi: u nás jsou normálně 60 a 120, jen se tomu rika zjednodušeně 100hz a 50hz

Je to kvůli původnímu formátu 24fps u filmu, kdy je potřeba dodržet násobek 24. Proto je obraz na 120hz plynulý, protože se opakuje v podstatě 5x to stejné a na 60hz se používá pulldown 3/2

• Darth_Štófi
    Darth_ŠtófiPalmárák

Vysvětlete mi prosím toto. V Americe mají prý zobrazovače se 60hz respektive 120hz zatímco v Evropě máme 50hz respektive 100 hz. Znamená to že hry co běží údajně v 60 fps pro nás Evropany zbytečně plýtvá výkon do 10 fps navíc? A znamená to že 30fps hry u nás ve skutečnosti šlapou ve 25 fps? Nerozumim tomu.

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Ja obraz steluju skoro u kazde hry

Obrz 16:9 ne pouze skenovani neni tak roztahany.

Uspor Energie min.

Podsviceni 90

Kontrast 90 pokud je jas 50

Barvy 60-65-70 podle hry

Barevny ton pri barve 60 je +12 ,65 +15 , 70 +16

Ostrost hor-vert 55-65-70 zase podle hry

Teplota barev:Chladna .C +25-50 podle hry.

Gamma:2.2

Barevny rozsah siroky.

Dynamic zabarveni vysoka hodnota

Dynamicky kontrast a cler white vysoka hodnota.

Korekce gama stredni. Kdyz je dynamic kontrast na max kdyz je na stredni staci korekce gama na nizke .

Uroven cerne nizka.

Setreni oci Off.

Redukce sumu - Mpeg dle chuti.

Super rozliseni a vylepseni ostrosti hran na MAX podle ostrosti hran ve hre.

Peace :)

• REK-CZ
    REK-CZ

Jo, tak rezim normal, kontrast 68, jas 1, barevna sytost 47, ton barvy 0, ostrost 70, teplota barev normal, gama 2.4, bila -4 0 -2 2 0 2, jinak vsechny ty filtrace sumu off. Snad ti to trosku pomuze.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Reku to je sice hezke ale co jsi tu popsal uz davno vim.Me osobne zajima jak mas nastavene parametry v rezimu pro hrani her.Jaky rezim ted preferujes a jak mas nastavene hodnoty po kalibraci.Dekuji :) Rezim,teplota barev,jas atd....cisla prosííím :)

Jinak presnejsi hodnoty nikdy existovat nebudou a az dosahne tva tv 200hodin coz je i tak prvy ideal pro kalibraci tak ti to zas nastavi uplne jinak.Pokazde je to jine.Takze kdyz clovek tyhle vecicky doma nema,je to i beztak k nicemu,bohuzel.Proto kolikrat i hodnoty z netu jsou daleko lepsi nez vyhazovat za odobrnou pomoc tisice coz tomu osobne verim ze to sranda neni.

Takhle myslim:

Moje nastaveni pro games:

Rezim:Normal

Kontrast 50

Jas 0

Barvy 27

Ostrost 10

Teplota barev:Chladne

Eco:off

Gamma:2.2

Vyvazeni bile:

-6

-3

8

-4

-4

1

• REK-CZ
    REK-CZ

Kalibrace TV je hodne dlouha piplacka, kdy se pomoci sond a mericu (maji hodnotu stovek tisic) vychytava spravna barevnost, hodnoty cerne a bile atd. Chlapek u me byl 4 hodiny a musim obdivovat jeho trpelivost, kdyz za tmy neustale upravoval desitky parametru. Samotny clovek nema sanci nic takoveho poznat. Neni to levna zalezitost, par tisic to stoji, ale muzu napsat, ze se to vyplati. Mam neprepaleny plastictejsi obraz s velmi peknou barevnosti, se kterym uz konecne nemusim hybat. Predtim jsem mel prepalene barvy o nejakych 30% nad maximalni hranici a obrovsky kontrast.

Technika jsem tedy trochu vyzpovidal a ulozil si do pameti nekolik veci, snad to pomuze:

- Optimalni hodnoty se nastavuji lepe pro filmy nez pro hry, protoze u filmu je jednotna barevna paleta (pokud ji tvurci umyslne neposunou jinam, napriklad cely Matrix je do zelena), tudiz se tam lze priblizit k idealu. U her je to mnohem tezsi, tam vyvojari umyslne manipuluji barvami u kazde hry jinak, ale i tam to jde hodne zlepsit.

- kazda TV i od stejneho vyrobce a se stejnou uhloprickou je co se tyka obrazu naprosty original, tudiz nepomuze opisovani obrazovych hodnot z netu. U kazde TV jsou idealni obrazove parametry jine.

- lepe se kalibruji vyssi modely TV, ktere maji vice moznosti upravy. Lepe se kalibruje LCD nez plazma.

- co je lepsi, jestli Plazma nebo LCD, jsem z nej nedostal :) kazda ma sve pro a proti, plazmy maji v obrazu takove jemne zelene sumeni, ktereho si vsimnete jen pokud kouknete pozorne zblizka. LCD zase trpi sytosti barev a nerovnomernym podsvicenim. Celkove ale ma Plazma o chlup lepsi obraz, napr. takovou cernou barvu z LCD proste nedostanete. Ovsem na Plazme zase porad hrozi vypaleni obrazu zvlast pri hrani a to i pres protiopatreni.

Celkove to muzu shrnout: takovy obraz, jaky mam ted, bych bez kalibrace nikdy ze sve TV nedostal. Obraz je mnohem hezci, takovy jako realistictejsi, vyladene barvy proste udelaji sve. Ovsem cena je pomerne vysoka zvlast od technika, co ma oficialni certifikaci. Zalezi na kazdem, jak se rozhodne.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

No jen pis vysledky...co ze mas za tip tv?

• REK-CZ
    REK-CZ

Doktore mame to uplne stejne. Hraju Battlefielda a furt steluju, tuhle se mi nezda tohle, tuhle tamhleto... nekde je moc tma, nekde moc svetlo... herni kontrast mam 75, ostrost 100, barvy normal, protoze z te teple mam stejny pocit jako ty.

Nicmene za necelou hodinku ke me prijede zkuseny profesional pres kalibraci TV s velice dobrymi referencemi a ja ho pri jeho praci, ktera bude trvat zhruba 3 hodiny, samozrejme na toto tema poradne vyzpovidam. Potom sem hodim dojmy a poznatky, abych tim pomohl tobe i ostatnim, kteri by taky radi vyzdimali svoji televizi na maximum :)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Asi takhle Reku.U her popravde nevim sam.Tam je to vzdy prapodivne.Osobne nevim co presne zvolit tak hraju na rezim normal.kontrast 50,jas 0,barvy 27 a teplotu na chladne.Vim...na chladne to moc sviti ale kdyz dam teplotu barev teple tak tim prichazim o zasadni svetlost a presnost detailu u her.Tepla je vic do zluta.No sam kolikrat zkousim a nemuzu nalezt dobre hodnoty pro oko.Sam tapu :/ jinak na filmy jedine profesional rezim a na avsforum najdes presnejsi zkalibrovane hodnoty pro tvou tv.O nastaveni obrazu pro hry jsem nic nenasel takze i me by pomohla rada,tip.

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

Tak třeba já, mel jsem plazmu a krom toho ze mi v zimě hezky zatopila šlapala parádně, nakonec jsem jí vyměnil za 55la690s ledku 400hz a za mě palec dolů, samozřejmě Hz je dopocet takže obraz mi přijde tak zvláštně zrychlený (popsal bych to jako koukat na filmy v 60fps :-D)

Ano dvou jadrova TV super... Omyl už několikrát mi TV zamrzla při sledování YouTube jediná dobrá věc je dual play, nahrávání ze satelitního tuneru (nedoporučuji zbavovat se krabičky, přes modul se tomu moc nechce:-\) a podání černé... Spis šedivá... Takže já mít možnost nechám plazmu, u otce jsem viděl od Samsung novou 8000radu a to je ještě horší, jediné plus je magic motion

• REK-CZ
    REK-CZ

Tak jasny, ze LED TV v hornich cenovych relacich uz budou asi obrazem trochu nekde jinde nez Plazma za sestnacku :) nebo se pletu? Rad se necham poucit.

Doktore diky za tip, vyzkousim. Neco jsem o tom na internetu zjistoval. Zaprve kazda TV (vcetne stejnych modelu) je jina a plati pro ni jine idealni hodnoty, tudiz neexistuji univerzalni hodnoty pro obrazove parametry. Zadruhe je to stejne i s clovekem, kazdemu vyhovuje neco jineho, nekdo ma rad tmavsi obraz, nekdo svetlejsi, nekdo barevnejsi... A zatreti pan Tecko mel pravdu, hodne lidi bojuje s nepriznivymi dojmy z nove i kvalitativne a cenove vyssi televize pote, co na ni presli z te stare, na ktere jeli 6 let a na ten obraz si zvykli.

Jeste par poznatku zjistenych z diskuzi na dane tema:

- Plazma se pry musi "zahoret", presneji obraz definitivne resit az po nejakych 200 hodinach provozu, behem kterych si jeho kvalita "seda".

- Kalibrace pry hodne pomuze, ale je pomerne draha a moc firem v CR ji nedela.

• Vojta_cz
    Vojta_cz

REKu, neni LED jako LED :) Ja Viera plazmu mel a kvalitativni rozdil obrazu mezi tou plazmou a novou Toshibou L9 je asi jako mezi PS3 a PS4 ... Sam jsem cumel, to jem necekal. Pokrok proste nezastavis.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Pokud ohulis kontrast tak spis tim si to ztmavujes jeste vic.Kontrast nechej na 50.Jas 0.Barvy 27 a pak dle libosti.Ostrost....ja bych osobne nemohl se divat na rozplazou tv.Tim se okradas o detail.U her je to tezke a teplotu barev preferuju chladne.Ale kazdy je jine chuti.Jinak na na filmy a pod. pouzivam profesional.

• REK-CZ
    REK-CZ

Jeste by me zajimal vas nazor na kalibraci TV a jestli ji nekdo v Cesku potazmo v Severoceskem Kraji dela. Jen tak se ptam po ruznych moznostech, jak z plazmy vytahnout maximum. Jak mate nastaveny hodnoty u displeye? Treba co se hrani tyka, musel jsem pomerne dost ohulit kontrast a ostrost, protoze prednastavene volby se mi zdaly docela tmave...

• Pedro_CZ
    Pedro_CZ

"Popravde receno je to dost hruza.PS4 hry prumer, kabelove HD programy des. Pritom u me predchozi plazmy zadny problem, obraz byl jako vino"

To je popis problemu jak stehno, to ma jeden hned jasnou predstavu o tom, co se ti konkretni libi/nelibi :D

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

A proto recku mam Panasonic tx-50vt30 ;) a dalsi tv bud bude oled nebo nejaka 4K.Skoda ze plazmy ustupuji a to je velka skoda :(

• REK-CZ
    REK-CZ
    2

Jeste jednou diky za podnetne nazory. Neoplazma je doma a spokojenost, jsem na mnou pozadovane obrazove kvalite, konkretne treba ve tmavem hororu Outlast je ten rozdil obrovsky. Co se tyka input lagu je na to v menu primo volba, tedy herni mod, neocekavam v tomto smeru zadne problemy, nicmene vecer to proverim Battlefieldem :)

Co se tyka vraceni zbozi mate pravdu, zalezi pouze na prodejne, jak se k tomu postavi, nicmene v dnesnim tvrdem konkurencnim boji vetsina kamennych prodejen nabizi moznost vratit TV, pokud vam nesedla. Konkretne Datart ma desetidenni lhutu a Sonku mi vezmou zpatky i bez originalniho obalu, byl jsem se poptat.

Timto povazuji celou moji anabazi za uzavrenou a jen shrnu sve zkusenosti z poslednich hektickych dnu pro lidi, co by si chteli koupit dobrou TV:

- pokud vam nekdo stale dokola opakuje "neverte prodavacum na prodejnach" nezlobte se na nej, protoze ma pravdu.

- neda se nic delat, musim zkonstatovat, ze plazmy maji lepsi obraz nez LCD. Asi se mozna budete chtit hadat, koneckoncu je to ciste muj nazor, ale ma posledni zkusenost tento fakt stoprocentne potvrdila. Skoda, ze plazmy ustupuji z trhu, coz je pro me osobne tezko pochopitelne. Ano, maji vyssi spotrebu, ale na tohle prece koukat nebudu.

- nedejte na uzivatelske recenze na netu rozplyvajici se nad nesmirnou dokonalosti obrazu na TV, kterou chcete.

- co se tyka nakupu nove TV, pokud jim nerozumite, nesoukromnicete, najdete si znameho, co do toho dela a vyzna se v tom, at vam poradi, usetrite si spousty zklamani a starosti.

Jeste jednou diky vsem za tipy a nazory.

• el-pedro
    el-pedro

RobotCZ: Člověče o stránce, kde by bylo všechno pěkně vypsané nevím. Ale jak už jsem psal- stránku hdtvtest.co.uk považuji za jednu z nejserióznějších, protože tomu borci opravdu rozumí a mají hodně přístrojů na měření, takže ty recenze mají nějakou váhu. Ale holt je to celé v angličtině.

Takže spíš si vybrat nějakou TV, podívat se jestli na ni není recenze a pokud ano, tak vždycky před závěrem je odstavec "console gaming", kde se mimo jiné zabývají i input lagem. Všeobecně zle říci, že pokud má panel zpoždění okolo 25ms, tak je to velice vhodná TV na hraní.

Při výběru plazmy ještě pozor na "phosphor trail"- opět je to individuální- někomu to vůbec nevadí, naopak někdo to nemůže vystát (myslím, že Pedro_CZ to tu už rozebíral). Tady link je krásně vidět, co myslím a shodou okolností je to na GT60, akorát vyšší úhlopříčka. Jedná se o ty "zelené duchy"

• RobotCZ
    RobotCZ
    1

Pitrsone...jo ty vl máš recht, já se upsal. Těch 30dní je přesně jak píše Mave. Některý shopy to maji, některý ne. Já to zrovna měl před očima ze shopu, kde jsem to zjišťoval, páč ty to taky měli zvednutý na 30...Tak to sry....základ je těch 14 co píšeš, to je bez debat

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club
    1

některé shopy nabízejí jako svojí výhodu, že namísto 14 dní držej 30.. alza teď dokonce krátkodobě 2měsíce, ale je otázka, jak se to po dvou měsících bude vracet, jelikož prodejce má možnost nárokovat si náklady spojené s uvedením výrobku do původního stavu. Krabice jako taková by neměl být velký problém, jelikož u některých výrobků se to bez poškození krabice rozbalit ani nedá a vrátit se to do 14dnů může také. Zkusil bych se zeptat v tom obchodu namísto řešení tady na teoretický úrovni :o) Možná by to vzali s tím, že si třeba odečtou nějakou stovku za tu potrhanou krabici.. otázkou je, jestli už nemáš vypsanej záručák.

• pitrsone
    pitrsoneTrololo
    1

Robot: zboží zakoupené v e-shopech můžeš bez poškození vrátit prodejci ve 14ti denní zákonné lhůtě. 30 dní co píšeš je ptákovina.

• RobotCZ
    RobotCZ

REK....No s tim vrácením budeš mít problém. Tohle mám vyzjištěný. V Čechách to je tak. Máš 30 dní na vrácení zboží, ale jen z e-shopu. Když se jedná o prodej na kamenné prodejně, tak máš možnost vyzkoušení zboží, tudíž se na to 30ti denní lhůta nevztahuje. Vztahovala by se na to i v nákupu v kamenný prodejně, kdyby jsi si to zboží nechal objednat z e-shopu a vyzvednul v kammýn krámu. Na takový prodej se taky vztahuje 30ti denní lhůta.

Možná ale budeš mít štěstí a třeba ti to vezmou. Ono je to taky o ochotě těch prodávajících

pedro....Neznáš nějaký stránky, kde jsou právě vypsaný input lagy pro různý tipy TV?

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Reku kdyz uz tak si mel koupit z rad VT.Ja osobne mam neoplazmu VT a za zadnou bych nemenil.Libi se mi teda velice sony 4k kterou jsem videl osobne,ale za ty penize to je silenost ted.

• el-pedro
    el-pedro

REK-CZ: TX-P42ST60- tento model si vzali do parády chlapci z hdtvtest.co.uk a samozřejmě vychvalovali kvalitu obrazu do nebes apod. Avšak je zamrzel input lag, který je oproti starší ST50 výrazně vyšší. Ne, že by se na tom nedalo pochopitelně hrát, ale pokud si na input lag citlivý, tak bys mohl být v tomto směru zklamán.

Zdroj: link

Edit: Nechceš objednávku zrušit a koupit tento vyšší model? link

Vypadá to na solidního prodejce, cena srovnatelná s ST60 a input lag je úplně někde jinde link , stejně tak i funkce. :)

• valis1
    valis1klobáska
    1

neoplazma je nej, mel jsem doma spoustu masinek, ale proste plazma ma nejprirozenejsi a nejen z meho pohledu nejhezci obraz, mam taky panaka ale nejvyssi radu vt. [s14]

• REK-CZ
    REK-CZ

Díky za názory. Bohužel mám obavu, že nešlo o zvyk, ale prostě o blbou koupi. Ten obraz je bezprecedentně horší, zvyk nezvyk. Tedy BYL, už jsem televizi sbalil, zítra mi přivezou plazmu, stejnou značku, se kterou mám dobré zkušenosti. Hrát Battlefielda 4 bylo na Sonce utrpení, kvalita obrazu dole o několik tříd, na to bych si opravdu nezvyknul.

Vojto ty myslíš, že mi ji vezmou zpátky i bez obalu? Všechny obaly včetně originální krabice a všech pytlíků od šroubků a manualu jsem kompletně zkartoval absolutně netušíc, že to dopadne takhle...

• Vojta_cz
    Vojta_cz

Robot: jj, mezi Sharpem a Toshibou jsem se rozhodoval. U novych Panasonicu obraz fakt stoji za hovno, bohuzel. Sharpy maj ted docela slusnej vyber k nahlednuti v pobockach KB, napr. v Usti.

REK: krabice na vraceni zbozi by nemela mit vliv. Neobjednavej TV, u ktery si nevidel obraz nazivo ...

• RobotCZ
    RobotCZ

REK...Řeknu ti vlastní zkušenost. Já měl tu možnost v expertelektro a dataru si pohrávat s různejma tv. No chvilku mě nechali, než mě vyhnali :-D a musim říct, že Vojta má s tou Toshibou pravdu. Dle mýho byly co se týče obrazu nejlepší Sharp, Toshiba a kupodivu i Philips. Pak byl k mýmu údivu nic moc obraz u Panasonicu a Sony + Samsung. O LG ani nemluvě, to je hrůza největší......dle mýho z těch LED TV měl nejlepší obraz Sharp a pak ta Toshiba. Zbytek takový nemastný neslaný.....Samozřejmě když už kupovat, tak koupit 3D. Ne kvůli tomu 3D, ale je tam lepší elektronika.

• Pan T
    Pan TDrifter
    4

REK-CZ: I když to zní jako "rada za všechny prachy", tak myslím, že tvůj kamarád s tím zvyknutím si nebyl úplně mimo mísu. Zvyk je železná košile, a někdy dokonce i přechod k papírově lepšímu doprovází jakýsi šok, a pocit vykolejení ze zažitého. Sám jsem to zažil hodně-krát. Po koupi nového monitoru k PC, jsem se doma rozčarovaně drbal na hlavě, protože se mi můj starý 4:3 monitor s matnou obrazovkou zdál lepší. Ten starý jsem daroval bratrovy, a teprve po pár měsících když jsem ho u něj na návštěvě viděl znovu, tak už mi připadal starý a divný.

Více-krát jsem ale zažil vykolejení u audia. Každé pořízení nových sluchátek, PC bedýnek, nebo repráků ke kinu, u mě způsobí na pár týdnů disharmonii. A to i v případě, že jdu do modelů s desetinásobnou cenou starého! Teprve zpětně při poslechu starých sluchátek/beden se pak divím, proč jsem ze začátku tak trojčil, když je to děs.[s6]

Samozřejmě je možné, že tvoje nová televize je prostě jednoduše horší než předchozí, jen se ti snažím říct, že někdy jde jen o kulturní šok způsobený stovkou hodin zvyku/ zlozvyku. Tak, a teď si to přeber, případně zapomeň. [s6]

• REK-CZ
    REK-CZ
    1

Diky za rady i servani :) Vybiral jsem unahlene, dobre mi tak. Vratil bych ji rad, lec kupoval jsem ji v kamenne prodejne a pri rozbalovani poskodil krabici, tudiz mi ji nejspis zpatky nevezmou. Uz jsem objednal plazmu Panasonic Viera TX-P42ST60E, to by mela byt jistota. Proste plazmy rulez, nemuzu si pomoci. Spotreba mi nevadi.

• Vojta_cz
    Vojta_cz

Vrat ji, do 14 dnu bez udani duvodu to jde myslim. Mel jsem taky Vieru (127cm), obraz skvelej, dosud bez jedine poruchy, ale zrala jako krava a s PS4 prisel cas inovace. Standardni LED me obrazem nepresvedcili, Bravia uz vubec ne. Sel jsem do Toshiby L9 a maximalni spokojenost. O level vys nez vetsina televizi. Je to take ovsem otazka typu a ceny.

Treba link

• Till
    TillPonies

Ty jeden negramoto! Ty chceš kupovat televizi ?! to ti jedna nestačí hamoune ? na to nemáš ! hraj si na crtčku!! - to jen takové menší seřvání pro začátek, jak si chtěl :D

osobně mam doma Thomsona LEDku 39FU5253 a jsem navýsost spokojen. nejspíš záleží i na značce. hrál sem na samsungu a thomsonovi a obraz byl supr.

• REK-CZ
    REK-CZ

Ahoj ahoooj zdravim vsechny televizni odborniky i ty ostatni, mezi ktere se radim :)

Potrebuji pomoc, radu, vynadani, servani, proste cokoliv, klidne to do me perte :) 5 let jsem si lebedil s plazmovou televizi Panasonic Viera TH-42PZ700E a byl s ni co se obrazu tyka absolutne spokojeny. Kdyz se mi ovsem v poslednim pulroku 2x pokazila, rekl jsem si, ze je cas na vymenu za novy delo a poohlednul se po necem v kategorii fullHD s uhloprickou 107 cm. Peclive jsem prozkoumal internet a bohuzel zjistil, ze plazmy v teto kategorii jsou na vymreni, tudiz jsem zakoumal v LED televizich. Dobre preference co se tyka uzivatelskych recenzi mela Sony Bravia kdl42w655 a tak jsem do ni sel.

Ale ouha, mam ji 3 dny a za zadnou cenu se mi z ni nedari dostat obraz takove kvality, na kterou jsem byl zvykly. Hraji si s nastavenim displeye a nic. Popravde receno je to dost hruza.PS4 hry prumer, kabelove HD programy des. Pritom u me predchozi plazmy zadny problem, obraz byl jako vino. Mluvil jsem se znamym od fochu a ten mi rikal, ze to je hold LED TV a ze si musim zvyknout, coz se mi zda trochu pritazene za vlasy. Tudiz stojim o jakekoliv pripominky, nazory, samozrejme snesu i nadavky (trotle, co jsi to koupil za krap :) ). Jen o jedine vas prosim: nehadejte se mezi sebou, rvete jen na me :)

Diky.

• pastic
    pastic
    1

Panasonic TX-P65ST60E .pro mě nejlepši volba.Prodal jsem projektor a jdu do ni.Koupil si ji muj kamoš a mame na ni odehranych asi 100 hodin fotbalku a musim řict že je bez chyby a k tomu paradni velky obraz,takže jsme jak na hřišti. Na slovensku vas vyjde na 45000kč

• chasmi
    chasmichasmi

CHci to mit jen na BR filmy a na hry takze nejake blbustky napr. pripojeni telefonu ci tabletu to mit nemusi.Tak prave nevim jestli tuto link a nebo link

• mechtuar
    mechtuarchro

no já bych doporučil link

• chasmi
    chasmichasmi

Cau mam vybrane 2 TV a nevim a nevim do ktere jit.Poradte ktera by si zaslouzila napojit do ps3 ci budouci ps4 :) link a ta druha link .Dik

• marek25
    marek25marek25

Tak jsem byl dneska v datartu a měli tam tu tv

Můžu říct že to je fakt dělo úplně by mi stačila ta za těch 119000 :-)

Už stojí 99999 Kč

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    2

ale houbelec. UHD telka uplne napikacu. cim byste ju krmili? pseudo HD TV vysilanim? hry v 720p? HDripy? LOL.

• RobotCZ
    RobotCZ
    1

No samozřejmě. Úplně vidim v barvách,jak manželce doma postavim do obejváku telku za 180 tisíc a co mi asi na to štěstim řekne......Dojde si k sousedovi pro flintu a řekne:,, Dám ti ještě šanci. Stáhni trenky a rozhoupej si je!" [s6]

• Gibsn
    Gibsn

tu chcem asi vsichni :D sem ji videl v sony a byla to laska na prvni pohled

• lukasburian1981
    lukasburian1981
    1

tak já vám nevím, ale uvažuji o televizi od sony s označením KD-65X9005A je to ultra HD rozlišení ale, to už mě manželka buď zabije nebo se bude chtít rozvést.

• Jimmy
    Jimmy

tak já mám furt 32 starej Sharp ,už to chce změnu [s4]

• Gibsn
    Gibsn

s uhloprickou nezertuj :-) i z 2m jel led 46 podle me akorad :-) budes uplne vtahnutej do parby

• Jimmy
    Jimmy

link to bude asi nic moc Sharp za tuhle cenu

• Jimmy
    Jimmy

ta TV za 15000 ,ale bohužel není smart a uhlopříčka je moc velká tu TV mám do pokoje a ten není něják moc velkej takže výběr je jasnej prostě [s1]

• RobotCZ
    RobotCZ

Jimmy....ještě jedna věc mě napadla, co jsem psal Gibsnovi.....Sony má docela problémy s přehráváním ripovanejch(tvých záloh) filmů v mkv a některýma divX souborama.....když to tak řeknu na tvrdo. To co ti přehraje PS3 to umí i ta telk a i jejich BD přehrávače(mám doma BD přehrávač od Sony).......Holt tohle má v palci právě ten Samsung a LG. Ty přehrajou všechno(další BD přehrávač mám Samsung)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.