Kunimitsu a Michelle mají nejvíc šance k objevení se v konzolové verzi... První forma Ogreho je hodně žádaná, tak třeba se ji taky dočkáme... Osobně bych chtěl i Dr. B. :D
Já chci ještě Jina, Devil Jina, Jinpachiho a ďábelskou formu Kazuyi... Nejvíc šance má ďábelská forma Kazuyi, Jina a DJ... Jinpachi už míň, ale uvidíme, třeba bude v další verzi. [s6] Každopádně, hlavně, ať je v TxSF.
link Překlad japonského textu, který píše o bossích TTT2... DLE PŘELOŽENÉHO TEXTU, prvním bossem má být Chikako Mishima, pak True Ogre a poté Jun... Jun oklopuje černá aura. Dle mě to ale nebude vše. :) Už se těším na ukázky. :)
Hmn.... Dáváte 1*, protože závidíte, co? :) To víte, žádná jiná hra ještě neměla tak skvělý Tag element. Obecně, TTT2 vypadá opravdu skvěle. Ale finální názor můžu říct až po několik desítek hodin hraní plné verze. :)
Novinka - TAG CRASH(2+5 on the ground): To do this your partner must be in rage and your character must be in knd position. Inputting 2+5 will result in your tag-in character coming in from above immediately and attacking which will temporarily stop your opponent's attack. Your opponent may space and launch you if you whiff though, plus after doing this you will lose all your red bar and your tag partner that flies down will lose his rage as well. Still very useful to get out of bad oki situations.
to do the slide and flying cross tag in you press 5~f,f+4_1+2; no need to go in neutral like in the old tag
Tož pravda WarNexi...zapoměla jsem že TTT je non-canon, i když je možné vše.Ráda bych, aby veškeré postavy co se v Tekken sérii objevily,potvrdili svůj návrat...:)
No, nováčků v TTT2 moc nebude, možná, že vůbec nikdo... Což je v pohodě. :) Jen ať si nechají nápady na canon díly, a do non-canon TTT2 dají pár dalších postav, které můžou mít návrat. :)
Přeplácaný se mě Tekken vůbec nikdy nezdál, možná jen když vyšel Tekken 6, tak mě to docela hodně zaskočilo svojí grafikou, protože jsem byla zvyklá na Tekkena 5,a najednou takový úžasný díl na světě, nevěřila jsem :D... Rozhodně do TTT2 bych vrátila již zmíněné Unknown,Ogreho,Michelle atd...prostě udělat další navrácení všech chybějících postav, včetně Dr.B. :D i nějakých nováčků...Ale co bych určitě nechtěla je, Devil Ganryu :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Tekken Tag Tournament 2 - TTT2 - návrat postav (393)
Ještě by to chtěla Gona, Dr.B a Ogreho a byl by tam celej Tekken 3 :)
Podle mě jsou nejlepší Kazuya,Jin a Bryan :) ještě mi sedí Asuka :)
link TTT2 official tag assault video. [s7] Fakt parádní. :)
Pár gameplay videí TTT2 link link link link link
Gameplay video Tekken 3D Prime Edition link
Dvě gameplay videa TTT2 Prologue link link
Nové arény budou na 99%. Málokdy konzole nedostane nějaké exkluzivní.
Stage? Pochybuji, ale i to může být možné.... Co se týče nových módů, tak vím, že TTT2 má mít výzvy/trialy.
Podle me nejakou tu postavu a stage pridaj. mozna pridaj i nejakej mod
Kunimitsu a Michelle mají nejvíc šance k objevení se v konzolové verzi... První forma Ogreho je hodně žádaná, tak třeba se ji taky dočkáme... Osobně bych chtěl i Dr. B. :D
Vsadim boty, že bude v konzolové verzi. Už tam ani nemaj koho jiného dát.
Warnex:Chybí kunimitsu.Taková legenda a oni ju tam nedají[s8]
bjelda: A kdo přesně tam není? Neboj, tohle je roster arcade verze, konzolová verze bude mít víc postav... Ale nemusí to být ta tvá. :D
Neni tam:-(( Naštěstí,DOA5 to jistí.
bjelda: link
Už se ví seznam postav?
link Hlavní boss TTT2, Unknown.
Ze strany SF bych chtěl Akumu, Evil Rya, Goukena... Akuma vs. Hei, Evil Ryu vs. Devil Kaz, Gouken vs. Jinpachi...
ja bych tam dal trautenberga s krakonosem a ty by vam to natreli
Chce to akorát Leeho, Leo a Armora. Dost pochybuju, že by se někdo z nich objevil. Ze SF strany bych chtěl Q.
Já chci ještě Jina, Devil Jina, Jinpachiho a ďábelskou formu Kazuyi... Nejvíc šance má ďábelská forma Kazuyi, Jina a DJ... Jinpachi už míň, ale uvidíme, třeba bude v další verzi. [s6] Každopádně, hlavně, ať je v TxSF.
parada! Jeste at tam je paul, law, jin, lei, armor king a ze SF dudlye (nevim jak se to pise[s6]) a asi budu spokojenej
link Heihachi konečně oznámen.
Ať žije Harada. ^^/ [s12] :D
Harada začal uvažovat o Michelle a Kunimitsu do TTT2. ^^
link Pár itemů pro Kinga.
link Není to nový chvat, dříve ho měl jako f,f+1+2, ale teď ho může udělat jedině přes astální projekci (f_b)+3+4~1+2
link Intro Wanga
link Intro Dragunova
link Intro Leie
link Intro Marduka
link Intro Yoshimitsa
Special throw Jinpachiho a Hei link
Ling v akci :D link
Kazuyova transformace link
Jinpachiho "bomba" link
Tag throw Ling a Dragunova link
Společné intro Jin a Kazuyi link
KO od Jun kopem :D link
Kazuya "zachránil" Leea link
Winpóza Kazuyi a Leea 2 link
Winpóza Kazuyi a Leea link
Winpóza Ravena a Bruceho link
Counter throw Dragunova link
Společné intro Jun a Asuky link
Střílení lejzrů s ďábelskou formou Kazuyi link
Chrlení plamene s True Ogrem link
link Překlad japonského textu, který píše o bossích TTT2... DLE PŘELOŽENÉHO TEXTU, prvním bossem má být Chikako Mishima, pak True Ogre a poté Jun... Jun oklopuje černá aura. Dle mě to ale nebude vše. :) Už se těším na ukázky. :)
Na TGS můžem čekat Haradu, respektive novinky pro Tekkena.
TTT2 bude mít tutorial mód začátečníky a lepší trénink pro zkušenější.
link CG art Devil Jina.
[s12][s12][s12][s12][s12]
Arcade verze TTT2 má 98%. [s14][s12]
link
Tím je potvrzen Devil Jin pro Prologue.
link Pár skvělých obrázků! [s7]
link [s7][s7][s7] Trailer na Tekken 3D Prime Edition. :)
link Doporučuji tento YT kanál... Spousty videí z TTT2. [s7][s7]
link Nový trailer na SFxT.
Nádhera... :D[s7]
Tag chvat Kazuyi a Lawa link
Tag chvat Bryana a True Ogreho link
Intro Kazuyi plus Jun link
Chvat True Ogreho a.k.a. "BURN BABY, BURN!" :D link
Chvat Jun link
Tag chvat Lili a Asuky link
Speciální win póza Dragunova a Ling link
Reversar Jun link
Další chvat Jun link
link Post-patch part 1 link Post-patch part 2 link Post-patch part 3
link Wang Jinreův tag chvat s Jinpachim.
Hmn.... Dáváte 1*, protože závidíte, co? :) To víte, žádná jiná hra ještě neměla tak skvělý Tag element. Obecně, TTT2 vypadá opravdu skvěle. Ale finální názor můžu říct až po několik desítek hodin hraní plné verze. :)
Novinka - TAG CRASH(2+5 on the ground): To do this your partner must be in rage and your character must be in knd position. Inputting 2+5 will result in your tag-in character coming in from above immediately and attacking which will temporarily stop your opponent's attack. Your opponent may space and launch you if you whiff though, plus after doing this you will lose all your red bar and your tag partner that flies down will lose his rage as well. Still very useful to get out of bad oki situations.
to do the slide and flying cross tag in you press 5~f,f+4_1+2; no need to go in neutral like in the old tag
Vývoj bosse pro TTT2 dokončen. -
Harada_TEKKEN Katsuhiro Harada
No reveal. But We completed the development of TTT2 Boss. RT @VaanXCloud Anything new to reveal Harada-san about TTT2?
link [s7] Pár tag chvatů... :) Skvělé, že?
Tož pravda WarNexi...zapoměla jsem že TTT je non-canon, i když je možné vše.Ráda bych, aby veškeré postavy co se v Tekken sérii objevily,potvrdili svůj návrat...:)
No, nováčků v TTT2 moc nebude, možná, že vůbec nikdo... Což je v pohodě. :) Jen ať si nechají nápady na canon díly, a do non-canon TTT2 dají pár dalších postav, které můžou mít návrat. :)
Přeplácaný se mě Tekken vůbec nikdy nezdál, možná jen když vyšel Tekken 6, tak mě to docela hodně zaskočilo svojí grafikou, protože jsem byla zvyklá na Tekkena 5,a najednou takový úžasný díl na světě, nevěřila jsem :D... Rozhodně do TTT2 bych vrátila již zmíněné Unknown,Ogreho,Michelle atd...prostě udělat další navrácení všech chybějících postav, včetně Dr.B. :D i nějakých nováčků...Ale co bych určitě nechtěla je, Devil Ganryu :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.