Hej Guru to by se stejne muselo nejak vyresit ... na PSD2 asi nepojedu stejne jako sem nebyl na tom prvnim. Ale tohle je zatim takovy fantazirovani .. ale Machar stejne nasemu utoku neutece. Kdyz to nebude v breznu tak to bude jindy ... jen ta nevedomost ho bude trapit :D
Jo ten je přísnej ... minule tam zase přijel asi 60km/h :D Na shcod si zvykneš ... z vlastní zkušenosti vim, že se dá v pohodě překonat i s 15ti pivama :D Ale viděl sem jak tam jeden kámoš spadnul přímo na hlavu ... ale taky je v pohodě. Teda jak se to vezme :D
Maggor přijede taky jinak mu zalehnu postel a to on nepřežije... a snad to bude rozestavěny jak to bylo ted v tom pokkoji pač předminule na mě malem spadl... a to by byl asi drtivy dopad.. :D
Zachod ne u něho pit nebuudem.. :D snad... :D pudem někam ven nebo do knajpy (to už mi bude 18 tak tam klidně pochčim značky.. :D) a jakaa že je ta adresa???
Byl jsem na parbe s kamosema, pravej in da house=D, kopl jsem do sebe 5 panaku vodky, vyblil jsem to a jel jsem dal=D. Pak jsme privitali novej rok v nalade a meli sme podivanou kdy si jeden kluk namiril takovou tu strilejici kravinu mezi nohy a ono mu to malem trefilo ohanbi=D
Tak co Silvestr? (91)
Z.M.R.D.I a specialní host O.M.R.D. ... vždyť jooo :D
že já to vůbec nakous .. vždyť nejsem ani žádný Z.M.R.D .. jen O.M.R.D :D
[b]Komentář byl editován: 03/01/2009 12:01[/b]
Názorný příklad pro všechny jak se s topicu o Silvestru stane domluva na tom jak vožrat Machara a kdy budou mít Z.M.R.D.I další sraz :D
do brezna to budu mit na kkt nevim jak budou prachy a prace takze ani ja sam nevim estli na P3D pojedu
Hej Guru to by se stejne muselo nejak vyresit ... na PSD2 asi nepojedu stejne jako sem nebyl na tom prvnim. Ale tohle je zatim takovy fantazirovani .. ale Machar stejne nasemu utoku neutece. Kdyz to nebude v breznu tak to bude jindy ... jen ta nevedomost ho bude trapit :D
tak po procteni cele sagy reknu toto v breznu jedu 6. na metalmanii a 21. doufam ze bude P3D 2.dil takze bych se zavama do praglu asi nedostal
co se tyce silvestra par lidi poznalo co sem vopravdu zac a cumeli jak voli
jinac sme zacli v 15h a doma sem byl v 07:30
Jo ten je přísnej ... minule tam zase přijel asi 60km/h :D Na shcod si zvykneš ... z vlastní zkušenosti vim, že se dá v pohodě překonat i s 15ti pivama :D Ale viděl sem jak tam jeden kámoš spadnul přímo na hlavu ... ale taky je v pohodě. Teda jak se to vezme :D
jj Palouk by moh přoběhnout ... důstojný to tam je dost :D Blejt můžeš totiž všude ... :D
Ale je tam nebezpečnej ten schod. Navíc tě může kdykoli přejete ten cyklista :D
Já bych to viděl na Palouk... takový důstojný přivítání :D
Samozřejmě, že ... NE !! :D Prostě v pátek přijdeme a pak po krásně prožitejch 7 dní zase v pátek vrátíme :D
Maggor: jo to pak sepíšeme ... vezmem si to nastarost my dva osobně. Je to velká zodpovědnost vožrat tak důležitou osobu :D :D
Ještě to chce rozvrh hodin a pití... ráno pěkně na probuzení 10 piv každej. A pak už tvrdej.
To neee ... přijdem si pro něj v pátek a vrátíme ho v pátek :D :D
To ne, to by bylo ještě ok. :D
Kajynka: děkuji mnohokrát !! :)
Machare mometálně můžu říct jen jedno: Seš v prdeli :D
Hlavně musime sehnat Machara.. :D
Kimi nebudeš ... když si to nepřeje tak nepřeje ... mmnt to je moje postel vlastně ... co to tady melu :D
Maggore:nevěř mu... :D budu...
Stačí když na něj budeme dýchat :D
Kajynko napiš mi ji do SZ ... děkuju :D Já sem z nich nejzodpovědnější :D :D
Maggor: dobře, tak tam nebude spát :D
Maggor přijede taky jinak mu zalehnu postel a to on nepřežije... a snad to bude rozestavěny jak to bylo ted v tom pokkoji pač předminule na mě malem spadl... a to by byl asi drtivy dopad.. :D
Na tu postel si to prase nelehne...z tý můžu padat jenom já :D Tak voe budem s sebou brát bažanta ne? Ale bažanta tvarovanýho pro Kimiho hubu :D
Když tady budeš sám tak můžeš dokonce spát na "Maggorově" postely :D
digi:připrav to eroticke rozkladaci křeslo!!! :D v Březnu sem tam jak na konu
Ježiš ... von už vlastně bude moc chodit do hospody, tak to je konec :D Maggore vidíš to? Abych tahal kýbl i do hospod :D
[b]Komentář byl editován: 03/01/2009 01:34[/b]
Zachod ne u něho pit nebuudem.. :D snad... :D pudem někam ven nebo do knajpy (to už mi bude 18 tak tam klidně pochčim značky.. :D) a jakaa že je ta adresa???
Kajynka: neboj se ... osobně ho doručim v jakémkoliv stavu na uvedenou adresu :D
Kimi: cože? Sem rád, že sem o tom nevěděl, že tady budeš na víkend :D
Machare bacha Kimi ti pobleje záchod :D To je forma jeho pekla :D
digi:protže v Březnu jedu do Prahy se třidou a pokud budeš hodny tak tam zustanu na vekend a navštivime Machara.. :D.... a zažije peklo na zemi
Ale manžel se ti vrátí v jiným stavu... pak si ho budeš muset vzít na detoxikaci :D
aaaaa výborně ... já věděl, že se někdo najde, kdo udá jeho polohu :D Myslim na mapě :D
Proč zase v bžeznu? :D
Machare chceš vidět jak tě navštívěj Z.M.R.D.I ?? Mmaatteess se přidá taky :D
Hele cani tak to ne!!!!! ja v tom usim mit prsty taky!!! :D v Březnu je najezd na Prahu 5!!!! :D
:D 3x za rok ... tak to s náma překoná za víkend ... to zvládne :D
Tak já začnu se svým kvalitním čuchem... pořádně očuchám servery a pak ho najdem. Kolik lidí v Praze vypadá jako Kennedy? :D
Sednem na 7 (sedmičku) dojedeme na Anděla a tam to začne, von má výhodu, že je P5 sakra veliká. Ale my ho najdeme :D
Nebo i dřív ... podle událostí. Když by ostatní nemohli tak to zkusíme jen my dva :D
Takže v létě bude nájezd na Prahu 5 :D
Víš co Maggore ... Machar bydlí na P5 prej ... a to neni daleko, víš co to znamená :D :D
Tak tě převychováme :D Na tom neni špatný stejně.
Každej se narodil s jiným spalováním..už je to tak.
Chlape... výdrž teda nemáš. ja som blval 2 krát, a to som raz skončil nahý v strede dvora,a ďalší ma už nechceli pustiť do hospody.
To byly takový ty sudy, ve kterých se převážej chemikálie... který byly asi v tom rumu. :D Takový rumový Plutonium je dobrůtka.
5 panáků vodky a šel si blejt? Co to bylo za panáky? Půlitry? :D :D
Byl jsem na parbe s kamosema, pravej in da house=D, kopl jsem do sebe 5 panaku vodky, vyblil jsem to a jel jsem dal=D. Pak jsme privitali novej rok v nalade a meli sme podivanou kdy si jeden kluk namiril takovou tu strilejici kravinu mezi nohy a ono mu to malem trefilo ohanbi=D
Neeeeeee ... :D I můj topic postihnul syndrom Konzolista.cz !! Heeeelp! :D
To doženeš [s14]
já sem teď ještě bohužel v 9
Já naštěstí češtinu nemám, ale maturoval jsem za dva.
Seed Johny: je fakt že psaní neni moje silná stránka ale s češtiny mam za 3 :D
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.