Volné forum

Tablet (16)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

michelle ok dik za info ;) asi nakonec pujdu do toho acera ikdyz v recenzich ma baterii o neco horsi tak hdmi a slot na sd karty jsou pro me o neco prednejsi skoda ,galaxy tab bych jinak zustal verny tak at ti slouzi.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

děkuju

• zuzkys
    zuzkys...

Kanive: Ten Asus Transformer Prime se má začít prodávat během příštích pár dnů. Samsung je fajn, ale v tuto chvíli bych rozhodněte těch pár dnů počkala na Prime. Je to oproti Galaxy železo o třídu lepší za plus mínus stejný peníze.

• Michelle
    Michelle♀︎

Marcel - tak nějak průběžně po celý den - napíšu pár emailů, mrknu na web přes den a pak hlavně večer, nějaký dokument občas přečtu / napíšu, pohádka pro malou z youtube ... Těžko říct kolik to je času, tak zhruba 3 hodiny denně? V kuse jsem to nezkoušela, tak moc času na to zase nemám :-). Ale když na tom pustím nějakou hru, tak baterka ubývá rychleji. Takže asi tak 8 nebo 9 hodin vydrží určitě při normální práci. Když to porovnám s notebookem, tak ten mi celý den nevydrží ani náhodou ...

Jinak co se mi na tom líbí asi nejvíc je to, že co napíšu do tabletu mám jak v telefonu tak na notebooku. Kalendář, email, úkoly, dokumenty - všechno všude s sebou :-)

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

michelle ta baterka me zajima jak casto to denne pouzivas ze ti to tak dlouho vydrzi?zlousela jsi to treba pouzivat v kuse za jak dlouho se baterie vybije?

• Michelle
    Michelle♀︎

Kanive - nemám, i bez ní se na tabletu píše pohodlně, klávesnice je dostatečně velká na to, aby se dalo psát všemi deseti. Ale na nějaké velké psaní několika stránek dokumentu to samozřejmě není.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Michelle: a máš k tomu tu dokovací stanici alá klávesnici?

• Michelle
    Michelle♀︎

Kanive - no, když ho vezmu hodně za kraj tak se to moc udržet nedá (alespoň já ne :-)), ale tak ho nikdy nepoužívám, položím si ho na klín nebo na stůl a dá se na něm pohodlně psát všemi deseti, nebo si ho položím na předloktí jedné ruky a píši druhou. Ale jinak nijak těžký není, v porovnání s notebookem rozhodně. Jinak jak píše Marcel, nabitý vydrží opravdu dlouho, nabíjím tak dvakrát do týdne přes noc.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

jo a jeste jeden velky zapor na galaxy tab 10.1 je ze nema slot pro SD kartu :( nebyt tehle dvou veci bral bych ho taky je to skoda protoze jako zarizeni je bezkonkurencni ale jak rikam ten acer je dobra alternativa a ma robustni ocelovou konstrukci

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

ja ted taky pokukuji po tabletech mel jsem galaxy tab 7 P1000 a bomba zadnej zasek atd. a vydrz baterie luxusni kdyz si to s tim umel (foto v konbooku) no premyslim ted na tim galaxy tab 10.1 ale jedna vec me na nem stve a to ze nema HDMI tak jsem nasel acer a500 kterej ma mini hdmi a cenove vychazi i o neco levneji a ma stejny parametry jako tab zkousel jsem ho v elektru jede pod android 3 honeycomb a bomba vse svizne bez zaseku ....

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Michelle: a nedrží se blbě v jedný ruce? Jestli je ta vyšší hmotnost znát, díky

• Michelle
    Michelle♀︎

Mám ten Samsung 10.1 a jsem s ním hodně spokojená - je tenký, lehký, dobře vypadá a pracuje se na něm hodně dobře. Nějakého zasekávání, jak píše Pel, jsem si nikdy nevšimla, všechno je krásně plynulé. Používám ho hlavně na internet, mail, kalendář, úkolník, mapu, MHD a tak .... a na hry :-) Nějak mi od té doby nechybí ani PS3 a PSP už vůbec ne :-)

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

zuzkys: no co určitě vim, že nechci ipad, mám zkušenosti s jablkem a už nikdy víc, jinak ten asus, je fakt super co koukám, ale nikde jsem ho neviděl skladem :/

Pel: jo ten novej bude asi našláplej, ale já si ho ''bohužel'' musim objednat do Vánoc :(

• PeL.DAWE
    PeL.DAWEAC

Galaxy Tab jsem zkoušel v electru a moc bych ho nedoporučil. Nevím jestli to je jen tím shopem (sekal se tam mírně i Galaxy S2), ale víc zasekanej být nemohl. Taky bych doporučil Asus Transformer Prime. Buď ten, a nebo si počkat na novej Galaxy Tab, kterej má být oznámenej v únoru s ultimátním rozlišením 2560 × 1600 a 2GHZ procákem :)

link

• zuzkys
    zuzkys...

Se Samsung tabletem určitě nešlápneš vedle. Chceš opravdu jen od Samsungu? Velmi doporučuji mrknout se na nový Asus Transformer Prime - je ještě tenčí a lehčí než Samsung, Tegra 3, solidní výdrž na baterii, možnost docku hw klávesnice. Jestli ho neznáš tak se na něj podívej.

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

Ahoj,

nemá někdo zkušenosti s tablety od samsungu? Konkrétně mě zajímají samsung galaxy tab 8.9 a 10.1, rozhoduji se který koupit a nevím nevím, zatim jsem spíše pro tu menší verzi, tak kdyby měl někdo nějaké zkušenosti, tak mi prosím poraďte, díky

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.