Konzolista.cz

Stojí za to koupit PS4 jen na "exclusiv" ? (30)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
rt-hreb
👍2

Muj nazor je ze,ma exluzivni hry lepsi .Proti xboxu nic nemam par exluzivek asi ma co bych vyzkousel,ale 15 let hraju PS a kupovat X pro par hrer nebudu tak bohatej nejsem.Co se tyce vykonu PS4 jsem spokojen jestli X one je na tom lip je mi jedno. Kazdej stejne rekne,ze to co ma doma je lepsi.To asi vse

RobotCZ
RobotCZ #Dukla Jihlava
👍3

Co se týče tématu, tak PS4 se vyplatí koupit nejen na exkluzivity, ale taky kvůli multyplatformám......Páč jedině ty na PS4 se blíží vizuálem PC. Xbox zatím v tomhle opravdu pokulhává. (navíc čistě subjektivně já PS4 koupil nejen kvůli příslušnosti k PS, kde mám spustu kamarádů, ale taky hlavně kvůli týhle hře, co na ni má vyjít. Je to remake ze stařičký Amigy.....pro mě stěžejní věc na PS4 link )

Jináč já PS3 měl a kupoval jsem na exkluzivity xbox360.....Za měsíc jsem ty exkluzivky dohrál(bohužel mě bavila pouze Forza, zbytek byl horší než exkluzivky na PS3....alespoň mě tolik nebavili, čistě subjektivní názor)

pitrsone
pitrsone #Trololo
👍1

Já jí mám teprve tejden a spokojenost, i když mám na ní spoustu vítek. Ale to už je asi detail.

alienufon
alienufon #alienufon

tak je to taky trochu o penězích ale ps3 + exkluzivity jo

Mihau
👍1

K tématu: Koupil jsem teď PS3 jen kvůli TLOU a Uncharted... A stálo to za to... :-)

Kira_Sakuya
👍3

musím pozměnit své předchozí tvrzení co se týče KZ... konečně jsem to zapnul a je super! já fps rád nemám... od Dooma jsem jich hrál kopu a spíše jako doplněk či vyplnění času při čekání na dobrou hru... tohle je úplně první fps, které mne baví! to neříkám, protože je sony, či na ps4 je toho málo... ale proto, že mne to samotného překvapilo! nikdy jsem se netěšil až se vrátím domu a dám fps! mám odehrané 3 lvl a prolog... první level jsem se plížil lesem, využíval hlavně super robůtka, který je parádní zpestření hry... 2. lvl mi zase připomínal DeadSpace... spousta mrtvol, temná loď, ty uhořelé lidi celkem drsné a ta část se sluncem... 3.lvl bylo město jak z SW, pěkně akční, ty vlaky nebo to jak visíte na laně také parádní... jsem teprve na začátku 4.lvlu který mi zase připomíná koncentrák... víc až dnes odpoledne... sice jsem toho moc neodehrál, ale už teď se mi to líbí více než předchozí díly... mne to bavilo dokonce tak, že jsem chvilkami zapomínal, že je to fps a myslel, že jde o adventuru... nechci tu hru však ještě hodnotit... má hodně chyb, měl jsem dva bugy, jednou se mi scénka trhala a je to dosti krátké a lehké... za jí strhnu body... ovšem to, že je to první fps, které mne fakt baví už to neznění:)

bf333
bf333 #Ravens
👍4

Ono je hlavne dobre, misto x vykricniku si nejdrive zjistit co vlastne kupuju,co to umi a jestli mi to staci.Celkem jednoduchy postup jak predejit pripadnemu nasrani:)

Broecz
Broecz #PS5, XSX,PC

PS4 je velmi solidní doplněk k PS3 (nebo jiné old-gen konzoli). Pokud je možnost volby, koupím si hru pro PS4, jinak hraju na PS3. Cena nové konzole je velmi příznivá a nákupu rozhodně nelituju! Exclusivní hry zatím nedávají důvod ke koupi, ale multiplatformní jsou super (Tomb Raider, Battlefield 4, Asassins Creed 4, ...)

ft5678877uy5
👎2
👍1

Ja ps4 mam a taky si stezuji. Zlata ps3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rt-hreb
👍6

Tak to asi nechapu jak pan premysli.Ja si PS4 koupil,protoze jsem zacinal od PS1,2,3 a nikdy by me nenapdlo polozit takovou otazku.Je jasny ze zacinaj a bude to trvat min. rok nez cacnou poradny hry,ale vim ze prijdou a otom to je.

jirka023
👍9

Vždycky si nejvíc stěžují ti, co PS4 nemají[s1]

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍4
👎1

Tak to by PS3 rozhodně nezvládla,je vidět,že jsi hrál jen malou část hry-soudíš podle dema někde na výstavě? Rozhodně poznáš z pár minut jednoho levelu hratelnost celý hry?

To tvoje souzení podle recenzí a podobně... O Knackovi i Killzone jsem taky pochyboval,dokud jsem si pár hodin nezahrál!

toxic alien
👎4

Knacka jsem hrál na tý herní výstavě co byla v Letňanech a byla to bída jak hratelností, tak zpracováním. To by zvládla i Ps3. Navíc Knacka nemám rád, protože Last Guardian. Contrast je snad na všechny platformy. Killzone soudím podle recenzí a tak špatný žádný jiný Killzone nemělo a to sem něco jako fanda série. Ps4 prostě nezájem. Dokud nevyjdou pořádný pecky.

Kira_Sakuya
👍1

Heymi: jsem moc rád, že si Knack libí, hlavně proto, že jsem ti ho doporučil:D byl jsem si tím jistý:) mno KZ mám ještě zabalený... o víkendu budu dělat gummishit z K[s7] a chci dodělat outlast... pak jdu do toho a můžeme dát online:)

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍2

Knack je bomba,Killzone není nejhorší díl,pouze jinak pojatý,více místa pro taktiku,ale "postaru" to jde taky,i když hůř. Každopádně bych tyhle hry vůbec neshazoval,zvlášť,pokud si je sám nehrál. Dále Resogun,supr návyková střílečka,Contrast...pěkná,doladěná oddychovka/logická plošinovka a Outlast (pouze Konzolová ex,je i na PC)-jeden z nejlepších hororů.Dále Dont Starve,to jsem ještě neměl čas zapnout,War Thunder Free,Warframe Free.... Potom kvalitní multiplatformy a jsi zabavený na pět měsíců. A za dveřmi inFamous,Drive Club,Order.... [s7][s6]

Kira_Sakuya
👍1

toxic: teda ne že bych ti to nepřál... ale 1 ex hra každý měsíc a ještě k tomu pokaždé nová značka... teda to je víc scifi než scifi a to ještě nový ip, která ti sedne i žánrově :D je dost lidí, kteří nemají rádi pokračování čehokoliv... já to mám obráceně:) ale zajímalo by mne na čem to hraješ... protože tvé požadavky by se nedaly splnit ani všemi konzolemi dohromady:)

toxic alien
👍1
👎1

Nejsem instalatér boy, ale nevidim důvod si na exklusivity Ps4 kupovat. Času je dost a koupím pak nějakej pěknej bundle se hrou co me zajímá. Knack a nejhorší Killzone z celý série to fakt neni. Hlavně chci nový značky s recyklátama God of War, Infamous a Uncharted můžou jít domu. X dílů stačilo.

Kira_Sakuya

tak ps3 máš... takže tam bylo teď a ještě bude her dost... 360 je mrtvá už fakt hodně hodně dlouho... ps4 má knacka za tu hru dám ruku do ohně... je to od crashe pořádná plošinovka:) moc moc mne bavila, ale nevím jestli to je tvůj žánr... většina pcčkářů hraje hlavně fps... což je KZ, který mne moc nebere, ale prý je dobrý... mno a příští měsíc vyjde infamous... sice nemám rád OW, ale RDR, sin a infamous jsou výjimky, které mám rád… co se týče x1, tak ta také není špatná ne ex.hry… máš ryse, což je spíše půl hra, ale dobrá… a DR3 je zábavný také, to asi znáš také… mno ale to jsou jen dvě… a ¼ roku na x1 nic jiného není, co by si mohl zahrát… takže pokud máš ps3, tak ps4 je rozhodně druhá nej volba pro ex.hry… zbytek je na tobě:)

Heymi9615
Heymi9615 ##nolife
👍5

Určitě bych PS4 koupil,jak ne exkluzivity,tak na nejhezčí konzolové multiplatformy....

Deshien
👎3

Muj osobni vkus a postoj.. nejsou to hry ktere by nevysly jinde jen pokracovani zajetejch serii v trochu lepsi grafice.. nehral jsem je pred tim a nebudu je hrat ani na nextgenu.. pro me osobne je ps4 na ekluzivity pase ale chtel bych ji na Multiplatformy jako TR,F14,FF15,Wicher 3,Dragon Age3,Dynasty Warior8 ci MGS Phantom pain

One
One #☯☯☯
👍1

"a ani do konce roku neni ohlaseno nic co by se nejak vymykalo tomu co lze dostat jinde"???. Infamous, Order, Uncharted a nevím co ještě, to je nic?

Deshien
👍2
👎2

Muj osobni nazor: ps4 je hodne levna masina a je hodne multiplatform ktere jeste vyjdou a pokud clovek nema nejake nadprumerne PC tak je ps4 urcite nejlepsi volba .Exkluzivty nadruhou stranu povazuju momentalne za nejslabsi ze vsechsoucasnych konzoli (xbox360,xbox one,wiiu,ps3) a ani do konce roku neni ohlaseno nic co by se nejak vymykalo tomu co lze dostat jinde... tento rok na exkluzivity urcite ne a mozna ani ten pristi

pastic
👍1

Blba otazka.Když něco chci tak si to koupim.Když mam na to prašule.Ta cena PS4 letos dolu nepujde,takže neni na co čekat.Letos vyjdou dobry pecky hry.

🎥MistrJakub🎥
🎥MistrJakub🎥 #PS VLÁDNE
👍1
One
One #☯☯☯

Tohle je otázka pro EzoTV.

toxic alien
👎9
👍2

Ps4 zatím předvedla jenom průměrnej odpad takže šetři prachy, nemá to cenu.

Chris Redfield
👍8

PS4 jednoznacne ano. Sony ma dlouhodbe nejlepsi exkluzivity napric vsemi platformami. Hry jako Uncharted, The Order a podobne jsou/budou TOP.

deepthr04t
👎3

Ne

Banan

PS4 je domaci konzole a PS Vita prenosne herni zarizeni a tak to je treba brat. Na PS Vite si doma zahrajes take, ale na PS4 daleko lepe. Osobne se v pritomnosti PS4 tezko premlouvam si doma zapnout PS Vitu.

Tvoje otazka je trosku zbytecna ... blba.

Zlatopalcův Medovar

Zdravím,mám dotaz. Mám normální herní PC,který hry dává na ultra,jenže poslední dobou skoro nic na PC nevychází a když už tak pěkné srance. Celkem mě unavuje zahrát si AC:4 a pak další půl rok čekat na Watch Dogs atd. . Dříve sem měl PS3,hrál jsem hlavně exkluzivky,které sem hrál i víckrát,protože to byly prostě super hry. Chtěl bych teda poradit,zda stojí za to koupit momentálně PS4 jen na exkluzivní tituly,jestli to za to stojí,jen na nějaké ty exclusiv,nebo radši obejít pár exclusiv a koupit PS Vita a doufat že na PS Now bude aspoň něco dobrého z PS 3 ? Dík