Problémy, připomínky a rady

STÍŽNOST !!! (18)

• NathanDrake123
    NathanDrake123UNCHARTED

Kokos- há há ;)

• pitrs
    pitrs

vždyť jo, hry rostou na stromech, tak ti je otrhám a pošlu ti jich plnej pekáč. Asi woe... [s2]

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

jak to tak byva - vsechno spatny k necemu dobry...

mistr jakub : jestli jsem dobre pocital, tak 3 uzivatele ti muzou poslat hru. ber je, udelej dve souteze a muze byt spokojeno vic lidi

• Kokos
    Kokos

já tu hru nevyhrál ale klidně mi jí mužete poslat :D

• Johny353
    Johny353HIMYM

Já mám teď pujčenou 4 od kámoše tak já ti ji klidně pošlu on si toho vůbec nevšimne [s6]

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

nebo kdyz bude chtit nekdo dat hru do souteze, tak to prvne posle nekomu z majitelu konzolista.cz a ty teprve potom udelaji soutez....

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

Pokud je to Xbox 360 verze, tak ti to klidně pošlu zadarmo (i když poštovný by sis zacvakat mohl). Je to takovej omyl, co mi tu jen zabírá místo.

• pastic
    pastic

Přece kvuli jednomu nedostatku nesrušite soutěže.Dragymu se mohlo něco stat.Ja jsem taky věnoval do soutěže dvě hry a musel jsem odjed. Ještě že jsem si na to vzpoměl a na posledni chvily jsem to odeslal.nemyslim že by dragy to udělal schvalně.Snad je nas dost tady na tomto webu co si věřime,i když někteři jedinci se začinaji vybarvovat.[s13]

• wesick
    wesickFCHK

to pepe1: přes PC se nazaregistruješ,musiš ze zaregistrovat přes PS3,to funguje,ověřeno!!![s16]

• Lukasneo
    LukasneoGAMER

Mistrjakub pošli mě adresu...... pošlu ti COD4, válí se mě tady jeden kousek a už ho hrát nebudu:)

• 👑☠️HUDLAZ☠️👑
    👑☠️HUDLAZ☠️👑Thug Life

to je husty

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

kachlo a tille chapu ze za to nemuzete vy ale hold tyhle souteze opravdu nemaji cenu kdyz vyhra vlastne neni jista ikdyz nevyhraju. Tak vam diky za vyjadreni a preji hodne uspechu tomuto webu

• KachloRedakce
    KachloBOSS

mistrjakub: Pokud se tak stalo, tak se jménem webu omlouvám. Pokusíme se zjistit, co se stalo. Rozhodli jsme se, že dále nebudeme pokračovat v těchto soutěžích z důvodu, jako je tento. Když se tento problém nevyřeší, pokusíme se domluvit. Mrzí mě to ještě víc než tebe.

Jak bylo zmíněno výše, soutěž uspořádal jeden uživatel, nikoliv my. Ale jde o ponaučení do příště. Už budou jen oficiální naše soutěže.

• Till
    TillPonies

uživatel dragy84, který hru do soutěže věnoval, nebyl už 18 dní ( od ukončení soutěže ) online. tudíž se s ním nemáme jak spojit.

EDIT: já se přidávám ke Kachlovi a jakožto organizátor té soutěže, se ti také omlouvám.

• blekota111
    blekota111Bůh je lež

částku toho kolik ta hra stojí [s6][s6][s6][s6]

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

vim ze nase posta v tom ma bordel ae chapal bych to kdyby mi dal vedet ze to poslal vubec neodepisuje

• Tuxedoassassin
    Tuxedoassassin

Nic proti, ale jak chceš dostat peníze za neco co jsi neplatil? :D :D

Jako chápu co myslíš, asi Česká pošta řádí nejspíš.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

Zdravím. Je to asi měsíc co jsem vyhrál soutěž zde na konzolustovi a vyhral jsem hru call of duty 4. No a vlastně mi jde o to že ta hra vůbec nedorazila. Psal jsem uživateli dragy ktery hru do soutěže věnoval jenže se neozval. Rád bych dostal tedy hru nebo alespon částku toho kolik ta hra stojí a nebo to tady ukončete se soutěžema když vítěz nedostane to co má.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.