Přece kvuli jednomu nedostatku nesrušite soutěže.Dragymu se mohlo něco stat.Ja jsem taky věnoval do soutěže dvě hry a musel jsem odjed. Ještě že jsem si na to vzpoměl a na posledni chvily jsem to odeslal.nemyslim že by dragy to udělal schvalně.Snad je nas dost tady na tomto webu co si věřime,i když někteři jedinci se začinaji vybarvovat.[s13]
kachlo a tille chapu ze za to nemuzete vy ale hold tyhle souteze opravdu nemaji cenu kdyz vyhra vlastne neni jista ikdyz nevyhraju. Tak vam diky za vyjadreni a preji hodne uspechu tomuto webu
mistrjakub: Pokud se tak stalo, tak se jménem webu omlouvám. Pokusíme se zjistit, co se stalo. Rozhodli jsme se, že dále nebudeme pokračovat v těchto soutěžích z důvodu, jako je tento. Když se tento problém nevyřeší, pokusíme se domluvit. Mrzí mě to ještě víc než tebe.
Jak bylo zmíněno výše, soutěž uspořádal jeden uživatel, nikoliv my. Ale jde o ponaučení do příště. Už budou jen oficiální naše soutěže.
Zdravím. Je to asi měsíc co jsem vyhrál soutěž zde na konzolustovi a vyhral jsem hru call of duty 4. No a vlastně mi jde o to že ta hra vůbec nedorazila. Psal jsem uživateli dragy ktery hru do soutěže věnoval jenže se neozval. Rád bych dostal tedy hru nebo alespon částku toho kolik ta hra stojí a nebo to tady ukončete se soutěžema když vítěz nedostane to co má.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
STÍŽNOST !!! (18)
Kokos- há há ;)
vždyť jo, hry rostou na stromech, tak ti je otrhám a pošlu ti jich plnej pekáč. Asi woe... [s2]
jak to tak byva - vsechno spatny k necemu dobry...
mistr jakub : jestli jsem dobre pocital, tak 3 uzivatele ti muzou poslat hru. ber je, udelej dve souteze a muze byt spokojeno vic lidi
já tu hru nevyhrál ale klidně mi jí mužete poslat :D
Já mám teď pujčenou 4 od kámoše tak já ti ji klidně pošlu on si toho vůbec nevšimne [s6]
nebo kdyz bude chtit nekdo dat hru do souteze, tak to prvne posle nekomu z majitelu konzolista.cz a ty teprve potom udelaji soutez....
Pokud je to Xbox 360 verze, tak ti to klidně pošlu zadarmo (i když poštovný by sis zacvakat mohl). Je to takovej omyl, co mi tu jen zabírá místo.
Přece kvuli jednomu nedostatku nesrušite soutěže.Dragymu se mohlo něco stat.Ja jsem taky věnoval do soutěže dvě hry a musel jsem odjed. Ještě že jsem si na to vzpoměl a na posledni chvily jsem to odeslal.nemyslim že by dragy to udělal schvalně.Snad je nas dost tady na tomto webu co si věřime,i když někteři jedinci se začinaji vybarvovat.[s13]
to pepe1: přes PC se nazaregistruješ,musiš ze zaregistrovat přes PS3,to funguje,ověřeno!!![s16]
Mistrjakub pošli mě adresu...... pošlu ti COD4, válí se mě tady jeden kousek a už ho hrát nebudu:)
to je husty
kachlo a tille chapu ze za to nemuzete vy ale hold tyhle souteze opravdu nemaji cenu kdyz vyhra vlastne neni jista ikdyz nevyhraju. Tak vam diky za vyjadreni a preji hodne uspechu tomuto webu
mistrjakub: Pokud se tak stalo, tak se jménem webu omlouvám. Pokusíme se zjistit, co se stalo. Rozhodli jsme se, že dále nebudeme pokračovat v těchto soutěžích z důvodu, jako je tento. Když se tento problém nevyřeší, pokusíme se domluvit. Mrzí mě to ještě víc než tebe.
Jak bylo zmíněno výše, soutěž uspořádal jeden uživatel, nikoliv my. Ale jde o ponaučení do příště. Už budou jen oficiální naše soutěže.
uživatel dragy84, který hru do soutěže věnoval, nebyl už 18 dní ( od ukončení soutěže ) online. tudíž se s ním nemáme jak spojit.
EDIT: já se přidávám ke Kachlovi a jakožto organizátor té soutěže, se ti také omlouvám.
částku toho kolik ta hra stojí [s6][s6][s6][s6]
vim ze nase posta v tom ma bordel ae chapal bych to kdyby mi dal vedet ze to poslal vubec neodepisuje
Nic proti, ale jak chceš dostat peníze za neco co jsi neplatil? :D :D
Jako chápu co myslíš, asi Česká pošta řádí nejspíš.
Zdravím. Je to asi měsíc co jsem vyhrál soutěž zde na konzolustovi a vyhral jsem hru call of duty 4. No a vlastně mi jde o to že ta hra vůbec nedorazila. Psal jsem uživateli dragy ktery hru do soutěže věnoval jenže se neozval. Rád bych dostal tedy hru nebo alespon částku toho kolik ta hra stojí a nebo to tady ukončete se soutěžema když vítěz nedostane to co má.
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.