Akční TPS

Starhawk (37)

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

zdar neda nekdo MP? Kolik to vubec hraje lidi?:)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

single je na PSN pro PS plus zdarma... jasny dukaz totalniho propadaku[s13]

• guuker
    guukerguuker

Mandaz za kolik bys ho nechal ?

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

MP je super,jen mi vadi že toho protivníci tolik vydrží:(

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

mandaz: neee zrovna vcera jsem si ho vzal:D to je pech!

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️
    1

ne

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Sakra tady je mrtvo porad premyslim jestli to mam poridit..hraje to nekdo?:D

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko⸸Ave Satanas⸸

Tak co hrajete to nekdo že bych si to taky poridil

• bazztard
    bazztard

Je tu někdo kdo si hru už koupil? Dnes si pro ni jdu, takže se určitě hoděj lidi na mulťák. Kdo to hrajete nebo se na to chystáte, prosim PM. Mé psn Bazztha187 [s12]

• jyb69
    jyb69jyb69

hmm,že bych znovu stáhnul,už se tam jde připojit na kamaráda ?

• razi
    raziPs4

tak dneska vychazi patch 1.3, krom klasickych uprav prinasi jetbike, tezkej tank a novou mapu pro 32 playeru. beta konci 27.3 tak uz je poslednich par dnu k vyzkouseni ;)

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

jo jetpacker je snadnej kill :o) ale nemusí být. Když slyším, že mě má někdo zaměřenýho, tak zmáčknu myslím kolečko a místo stoupání klesám rychle dolů.. pokud přistanu dřív, než na mě už přímo míří! raketa, tak se jí vyhnu.. problém nástává, pokud někdo letí a vyčerpá si celej jetpack.. pak jen tak zlehka plachtí k zemi a tím pádem neni snažší cíl v celý hře, než toho chudáka trefit a on s tím neudělá vůbec nic ;o)

hawky jsou fajn a jak píšeš jsou taky dost zranitelný, ale vadí mi to jejich přestavování ve vzduchu.. nevypadá to moc realisticky a je to pěkná vychcávka. Taky to v jaký šířce tě může trefit buggy bych poupravil. Kolikrát jsem se krásně vyhnul, ale ta neviditelná radlice je snad ještě jednou tak široká, co samotná buggy.

• razi
    raziPs4

Mno na jetpacky stačí jedna dobrá raketa a jsou v háji. Na Hawk sice potřebuješ dvě, ale i ten se dá celkem snadno trefit. Sice jak píšeš, kdo s ním umí, tak už je to docela probém, ale v 90% přistane u základny a tam už je opravdu hračka ho vyřídit bazukou :) I mě to celkem chytlo, hlavně to stavění je konečně na dnešní dobu něco novýho. Sice budov už tam je docela dost (garáž, muniční sklad, věže, turrenty, štít atd.), ale mohli by časem přidat i další ;) TDM je o ničem, ale vlajky je už je jiný kafe, sám sem zvědvej jaký módy přibudou. Mám teprv 5lvl a odemčený asi jen dva skilly, ale už teď vim, že do plný na stopro půjdu

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

no ve skutečnosti je to tak, že pokud se hraje o vlajku, tak jakmile se začnou lidi vynořovat v areálu základny, tak každej jde něco dělat.. ty svědomitější jdou stavět hradby na příjezdový cesty a ty co na to dlabou hned sedaj do buggy a vyrážej proti nepříteli. Někdy to má i úspěch, protože v prvotních fázích panuje na základně tak trochu chaos a ještě neni správně zbudovaná obrana, ale většinou možná přejede pár ostatních, ale vlajku nezíská.. opravdovej problém začíná, když už se stavěj Hawky (ten transformer co chodí a lítá). Když s nima někdo umí, tak to opravdu dokáže udělat velkou paseku.

Nicméně ve hře je jakási energie, kterou se platí to, co se staví.. každá stavba stojí podle svý důležitosti (v betě se cena jednotlivejch staveb několikrát změnila) a energie se dobíjí buď tím, že jsem v areálu základny (nějakej okruh od ní) a nebo můžu vyrazit do světa a tam ničit barely s energií, který se vždycky za nějakou chvíli zase respawmnou. Přes barely se dobíjí energie mnohem rychleji, než v základně, ale zase nechám svojí základnu chráněnou o jednoho člena míň. Někdy se ale takovejhle výlet může dost vyplatit, kdy zatímco všichni sockujou v základně a dlouho dlouho sbíraj nějakou tu energii.. výletník rozbije pár barelů a vrací se s toliko energií, že může postavit velký věže, nebo komplentí štít a to už je problém pro nepřítele a zásadní výhoda pro nás.

Já mám absolutně nejradši chvíli, kdy si vydělám na "generátor" jetpacků a ten jak si vemu, tak jsem v sedmym nebi :o)

Neskutečně mě překvapuje, jak je to znovuhratelný.. těžko se od toho odtrhává a to jsou venku vlastně jenom dvě mapy a pouze dva mody.

• lidr13
    lidr13

vypada to ale hodne dobre[s16]

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

trochu přitažený za vlasy, ale v zásadě ano :o)

link

• guuker
    guukerguuker

Tak jsem vcera taky vyzkousel konecne ackoliv mi beta uz chvili na disku lezela, a prekvapilo me jak moc me to chytlo, mam rad hry kde se clovek muze odreagovat ale zaroven to s nima muze myslet vazneji, najit si tym a soupere likvidovat kooperaci a taktikou. Jeste dostavam ovladani do ruky ale jinak vyhovujici. Ja osobne jsem neco takovyho hledal a pro me zatim jasna koupe na vecery kdy se mi nechce zapinat zdlouhavou pribehovou hru a mam na hrani cca treba jenom hodinku. Kdo chcete tak si me pridejte na psn - guuk666, a muzem zaparit spolecne, headset vlastnim takze se muzem pokusit i o nejakou "taktictejsi" hru :)

• Maverick_cz
    Maverick_czG.B. club

tak já to hraju cca 3týdny a nemůžu si stěžovat. Je to naprostá paráda a to na takovýhle ulítloviny nejsem. Hrozně se mi líbí kombinace klasický střílečky se stavěním.. přináší to strategickej prvek a spoustu taktiky. Na hře je vidět pokrok pokaždý, když jí zapnu.. přibejvaj objekty na mapě, mění se využitelnost jednotlivých prvků... Samotný připojení se do hry je extrémně rychlý. Žádný zdlouhavý čekání.. vyberu hru a připojim se do ní klidně v průběhu. Na to, že jsou zatím k dispozici pouze dvě mapy a pouze dva mody Team Deathmach a Capture the Flag je to až neuvěřitelně znovu hratelný.

jediný, co bych vytknul, tak je potřeba zapracovat na optimalizaci frameratu, ale na druhou stranu musím říct, že je to snad jediná hra, u který mi to vyloženě nevadí.. nijak mě to v hraní neomezuje. Za druhý je až přes příliš silnej samotnej Hawk, kterej se přepíná v modu pro lítání a chození a tohle přepnutí můžu provést i ve vzduchu a padat pak na zem, aniž by se mi něco stalo. Spousta lidí toho využívá, protože pokud nejsou v leteckym modu, tak se nedaj zaměřit naváděcíma raketama. Doufám, že tohle se vyřeší... jestli to někdo hrajete, tak by bylo fajn si spolu zahrát.. ač teda nemáme možnost přímo si vybrat, jestli budem spolu, ale rozhodně se můžem domluvit na stejné místnosti a pak už je to o tom, jak nás to rozřadí.

já jsem zatím nadmíru spokojenej a zřejmě finální verzi koupím, protože mi to nahrazuje hříčky z PSN, kdy mám málo času a chci prostě co nejrychlejc si něco zahrát. Zřejmě bych tak ale kupoval spíš stažitelnou verzi, abych nemusel lítat s plackou sem a tam.. prostě pouze pustit z HDD a jedem

• roly30
    roly30

Tak už mam taky pár dní betu, a zatim nevim co si hře myslet. Bohužel je strašně futuristická a na mě nějak složitá na pochopení :D Už to neni Warhawk, dále mi připadá že ta hra snad nejede ani ve 30FPS snad to do plný vyladěj. Ale jinak skvělé lobby atd. bylo zachováno/vylepšno z WH. A ta hra má potenciál je taková originální. Vidím v tom kousek Halo, trochu Gears of War stejně jako trochu Warhawku. Musim tomu jen přijít na chut.

Nechce někdo dát někdy tu betu popřípadě ukázat co k čemu slouží atd. Zatim tomu dávám 50ku50 že to koupím

• PEPE
    PEPEJoe_TheSlow

Na můj vkus je to moc futuristické a nelíbí se mi postavy ale zatím sem hrál jenom 2 hodiny.

Zatím to vypadá že nekupuju.

Jinak bych souhlasil s LOSERem.

• roly30
    roly30

Jo tak stary warhawk hraci jyb a pepe neco sem se s nima nahral. To byly zacatky moje na PS3 :D no me nic nedoslo takze muzu cekat dal. :D

EDIT: Chtěl jsem napsat přímo Dylanu Jobovi PM (Tvůrce hry Starhawk) o kod. Ale ted sem cetl jeho post na Twitteru, že kody budou rozesílat všem Warhawk hráčům během listopadu a prosince. Tak doufejme ze mi do vanoc dorazi :D Jinak by me zajimalo jestli opravdu vsem co WH jen zapli nebo museli mit nejaky limit nahrany.

• LOSERcze
    LOSERcze

Tak oprava, kod včera přišel. První dojmy : po videích a ukázkách na internetu jsem se bál, jak to dopadne, přeci jen, by mi stačil maličko vylepšný warhawk (grafika, zrušeni některých věcí jako je např. normal flight atd.) . Tak jsem z toho měl trošku obavy, první dojmy jsou zcela pozitivní, důraz bude kladen o hodně víc na týmovou práci, než na skill jednotlivce. Určitě by chtěly vybalancovat účinky některých zbraní a např. změnit způsob uhýbání před raketami v letadle, jinak způsob létání je něco mezi pro flight a normal flight. Viděl jsem i nějaké čechy (jyb69 a pepecz ) třeba sem napíší, také další své dojmy a postřehy. Dnes si k tom s kámošem sednem a vyzkoušíme pořádně co a jak. A důležité je , že headsety fungují parádně. Takže za mě, zatím palec nahoru.

• LOSERcze
    LOSERcze

WH hraji skoro od začátku, ale kod mi také nepřišel, mám nahráno 2865 hodin a 500 tisíc bodů, pohyboval jsem se kolem 100 místa, ale je pravda, že poslední rok to nehraji už tak často a nyní jsem 246

• roly30
    roly30

Tak a je tu privátní beta už pár nocí běží je tu nějaký šťastlivec, kdo měl možnost už zkusit. Obávám že já kod nedostanu, i když WH je asi moje nejhranější hra, tak 200h je oproti jinym fakt malo a maji se rozesilat nejvetsim hracum WH.

• roly30
    roly30

link tak tady a na twitteru dylana joba sem se docetl ze hra se nemusi jmenovat Starhawk, oficialni nazev jeste nebyl ohlasen, ale pry uz budou zpoustet alpha verzi tak snad se dockame blizsiho infa. Jinak tady jsou první obrázky na kterých ta hra je ale nic na nich neuvidíte jsou cenzurovaný. link link link

• roly30
    roly30

Tak koukam po oznameni na VGA, zatim zadne nove info nebo vi nekdo neco noveho?

• roly30
    roly30

Asi těžko neni ani logo, ani artwork nic. Asi ukazou sony jen jak na tom jsou

• sten32
    sten32loading...

Mysliš že bude aj nejake video?

• roly30
    roly30

Tak jsem četl že dnes má sraz Lightbox se Sony a Santa Monica téma Starhawk plus jim předvedou nějaký demo už

• sten32
    sten32loading...

No som zvedavy, aby sme potom neboly sklamany...

Na warhawk som sa tešil od kedy som o nom prvy krat počul a hned ako sa dalo tak som mal predobjednavku aj z headsetom :)

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se přihlas.