Akční TPS

Star Wars: Force Unleashed II - Star Wars: The Force Unleashed II (31)

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

prodam prvni dil PS3 platinovka perfektni stav + tricko "L" ke dvojce viz foto link

300,- vcetne posty, platba predem prevodem (dobirka +50kc)

edit prodano

• Lumen CZ
    Lumen CZPS5

Kde je seznam trofejí? Nikde jsem je nenašel, je tam pouze jednička.

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

nebo taky záchranáře v seriálu Smallville

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

On hrál v The Mist?! Sem si vůbec nevšim... Masakr

• Devilbringer
    Devilbringer

Ja vedel ze ho odnekud znam.) Diky za info.

• Bak18
    Bak18

Ten co propůjčil svou tvář Starkillerovi hrál v Battlestar Galactica, jmenuje se Sam Witwer link

• razi
    raziPs4

asi to tak bude, ale jednou se mi to v pstrojce tocit bude ;) jinak nemůžu si pomoct, ale ten hlavní hrdina mi někoho hodně připomíná, někoho ze seriálu... myslim, že v tom novym supermanovi, brutální podoba, asi ho hraje i dabuje on nu. ale to jen tak mimo :)

• Bak18
    Bak18

Razi pokud chceš dlouhou hru, tak to pro tebe asi Force Unleashed 2 asi moc nebude. Nepředpokládám, že by hra bylo o moc delší než jednička [s6] .

• razi
    raziPs4

demo mě taky překvapilo a moc... byl jsem pevně rozhodlej, že kupim Dragon Age (myslim, že vycházej i ve stejnej den bo +- pár dní), teď jsem znejistěl, ale asi rozhodne délka. zimní večery budou dlouhý :)

• EifelCZ
    EifelCZEifelCZ

BAK18 - souhlas Dejve, skoro ve vsem lze zpozorovat vyrazny facelift a vypada to na fantastickou hru z univerza Star Wars. Jasna koupe, at uz je konec rijna. At vsechny fandy SW provazi sila.

• Bak18
    Bak18

No, tak včera jsem hrál demo a je to fakt super. Téměř vše je upraveno, nebo nějakým způsobem předěláno. Především ovládání je mnohem přesnější, tempo hry je rychlejší a hra se v soubojích více zaměřuje na sekání než na hrátky se sílou. Grafika také doznala velkých změn asi jako rozdíl mezi Uncharted 1 a Uncharted 2. A konečně funguje target systém, pokaždé když jsem chtěl určitý předmět, nebo nějakého vojáka chytit, tak narozdíl od jedničky se mi to povedlo. Takže to zatím vypadá na pecku, no uvidíme jak to bude s plnou, jestli si dokáže udržet tempo nastíněné v demu.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Novej GC Gameplay link (pardon ze to neni z GT ale maj to tam pretizeny takze neni mozny si pustit temer zadny video)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Vypada to uchvatne [s7] [s7] [s7]

• isildur heir
    isildur heir

vypada to naprosto uzasne, jen me mate imperialni logo co ma na kombineze

• Earl
    Earl

Yoda trailer: link

• venca005
    venca005venca005

tak tady máš druhej, ten má 10 minut link

• WarNex
    WarNex

Jo na druhý díl se hodně těším a když jsem viděl první gameplay ( link ) tak ještě víc.

• milhaus

nj ale povalí na EU verzi hry?

• milhaus

dohrál sem první díl a dost mě to bavilo, takže bych eště chtěl projet ty dvě DLC, ale 540,- Kč je šílenost (hru jsem koupil za 250...), takže našel by se někdo na složení případně kdo by mi DLC za něco nechal sosnout?

• venca005
    venca005venca005

já se hlavně těším na ukázky nových komb a schopností. a taky ty jiný planety... na ten příští týden se těším jak malej. taky nechápu proč v tom gameplay videu ukazujou tlakovky a blesky... to známe z prvního dílu. chtěl bych vidět ty komba s dvouma mečema

• hellgoat
    hellgoatMGS4 10/10

Určitě ukážou, ale z toho gameplaye moc chytrej nejsem.Rád bych,aby ukázali přímo novinky oproti jedničce.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Snad ukazou behem tydne vic

• Bak18
    Bak18

Zdarec lidi tady máte první záběry z hraní. link

Vypadá to, že SW: TFU 2 bude rychlejší a akčnější než první díl.

• venca005
    venca005venca005

Trailer je skvěle udělanej, jen sem myslel, že to odkryje víc z příběhu a ukáže aj jiný planety, prostředí a postavy. jinak koukli ste na nový stránky hry? máte tam pár miniher, který vám ukážou vize z budoucnostu i minulosti link

• hellgoat
    hellgoatMGS4 10/10

Radein díky a ten trailer vypadá úžasně.

• Pennywise
    PennywiseNFL

Vypadá to úplně skvěle, tohle prostě musím mít!

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Novej trailer link

• smejdeda
    smejdeda

no ale v traileru mu taky Vader cosi suskal, ja myslim ze Yoda dostane vyprask u sebe doma:P

• venca005
    venca005venca005

no a videls ten trailer? ja myslim, ze jesi se podivame na dagobah, tak to bude kvuli vycviku a ne proto abychom na yodu utocili, protoze v tom traileru mu yoda dava rady, tak si myslim, ze se asi nejak budou znat

• IZZA
    IZZADon Izzo

Mno tak třeba ja se těším mega hodně!Je mi vcelku jedno jak maji v planu udělat příběh když všichni víme jak to s Galenem Markem na konci jedničky dopadlo.Hlavně,že zas budu moc trestat klony červeným světelným mečem :D

a nápad potrestat strejdu Yodu se mi vcelku taky zamlouvá.Uvidíme no.Kdyže to má přibližně vyjít?

• venca005
    venca005venca005

tak jak se tesite na 2. dil? ja se nahodou koukl na stranky hry link a ukazalo to Starkillera a za nim je prostredi nejake planety. myslite, ze bychom se mohli podivat na Dagobah? v traileru na Galena mluvil Yoda, tak by to nebylo zas tak nepravdepodobny

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.