Volné forum

Souboj videohernich ikon (22)

• codek
    codekAchievHunt

Vše by vyhrál OS na kterém by souboj probíhal.

• razi
    raziPs4

Dante ne, Crash by je všechny dostal svýma jabkama. Těm by neodolal ani Kratos

• WarNex
    WarNex

Dante by jim nakopal zadek... Let's rock!

• solid__snake
    solid__snakeHIDEOut

-RUDY- I když mám Raziela rád, Kain je silnější. 8)

• LordikDevil
    LordikDevil

-RUDY- : Agenta 47 by nedostal :)

• -RUDY-
    -RUDY-

Raziel z Legaci of Kain:Soul Reaver.On može chodit do sveta duší (mrtvých) kde ho smrtelníci nevidia a vysiat im dušu no len problém by mal s Kratosom(moj druhý oblúbenec).Ten už žiadnu dušu nemá alebo ešte Clayman (The Neverhood) ten by všetkých dohnal k šialenému smiechu smrti [s6]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Taky me napadlo kdo by odpadnul jako prvni :)

• LordikDevil
    LordikDevil

ja myslim, ze by to vyhral Cole MacGrath. Jednoho by usmazil a od neho by chytli vsichni dalsi. Anebo Alma, te kdyby ruplo v bedne, to by byla pekna prdel :).

• Lee_NR
    Lee_NRFuri ❤️

Nahodou cool tema.

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

nebo hannah Montana by odravnala všechny tou svoji kvalitou ve videohrách :D

• Deshien
    Deshien

Jako zbytecne tema... Shadow the hedgehog v super forme by odrovnal vsechno a stacilo by lusknout prstem

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

misa1989 A co teprv NINJA z MGS link[s6]

• misa1989
    misa1989deepInside

Kdyby si Duke trochu šňupnul koksu, nedovedu si představit, co by ho zastavilo [s6]

• sova655
    sova655gabrda_9

Sackboy!! [s6][s6][s6] by si postavil neznicitelnej domeček :D a Kratos by tak dlouho mlátil až by se unavil a zemřel [s6]

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Ja vsazim na Laru Croft... By si sundala trickoa vsem by upadli celisti :D

• solid__snake
    solid__snakeHIDEOut

No nejspíš Dante nebo Kratos...

A taky Tony Montana!

• sladpa
    sladpa

Nathan Drake a Marcus Fenix [s7] [s6]

• hawk158
    hawk158Gamer

Kratos je nejlepsi, ale stejne by to vyhral Ratchet s Clankem [s6] nebo samanosuke ten by se promenil na onimushu a nikdo by nemel sanci

• PICEKcz
    PICEKcz

vsecky by sezral Pac-Man:-)

• 🎥MistrJakub🎥KONDAR
    🎥MistrJakub🎥PS VLÁDNE

kratos by se zase vrátil do světa živých a nakopal by všem prdel takže vždy vyhraje Kratos bo když on zemře hned ožije takže nesmrtelnej :D

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

Dobre tema:) Ja bych vsazel na Krata:)

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

Jak si myslite ze by dopadl souboj vsech videohernich hrdinu a zaporaku hozenych do jedne areny? Vyhral by steroidy nadupany Kratos nebo duvtipny Ezio? Treba by dokazal prekvapit i takovy Duke co vy na to? :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.