Raziel z Legaci of Kain:Soul Reaver.On može chodit do sveta duší (mrtvých) kde ho smrtelníci nevidia a vysiat im dušu no len problém by mal s Kratosom(moj druhý oblúbenec).Ten už žiadnu dušu nemá alebo ešte Clayman (The Neverhood) ten by všetkých dohnal k šialenému smiechu smrti [s6]
ja myslim, ze by to vyhral Cole MacGrath. Jednoho by usmazil a od neho by chytli vsichni dalsi. Anebo Alma, te kdyby ruplo v bedne, to by byla pekna prdel :).
Jak si myslite ze by dopadl souboj vsech videohernich hrdinu a zaporaku hozenych do jedne areny? Vyhral by steroidy nadupany Kratos nebo duvtipny Ezio? Treba by dokazal prekvapit i takovy Duke co vy na to? :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Souboj videohernich ikon (22)
Vše by vyhrál OS na kterém by souboj probíhal.
Dante ne, Crash by je všechny dostal svýma jabkama. Těm by neodolal ani Kratos
Dante by jim nakopal zadek... Let's rock!
-RUDY- I když mám Raziela rád, Kain je silnější. 8)
-RUDY- : Agenta 47 by nedostal :)
Raziel z Legaci of Kain:Soul Reaver.On može chodit do sveta duší (mrtvých) kde ho smrtelníci nevidia a vysiat im dušu no len problém by mal s Kratosom(moj druhý oblúbenec).Ten už žiadnu dušu nemá alebo ešte Clayman (The Neverhood) ten by všetkých dohnal k šialenému smiechu smrti [s6]
Taky me napadlo kdo by odpadnul jako prvni :)
ja myslim, ze by to vyhral Cole MacGrath. Jednoho by usmazil a od neho by chytli vsichni dalsi. Anebo Alma, te kdyby ruplo v bedne, to by byla pekna prdel :).
Nahodou cool tema.
nebo hannah Montana by odravnala všechny tou svoji kvalitou ve videohrách :D
Jako zbytecne tema... Shadow the hedgehog v super forme by odrovnal vsechno a stacilo by lusknout prstem
misa1989 A co teprv NINJA z MGS link[s6]
Kdyby si Duke trochu šňupnul koksu, nedovedu si představit, co by ho zastavilo [s6]
Sackboy!! [s6][s6][s6] by si postavil neznicitelnej domeček :D a Kratos by tak dlouho mlátil až by se unavil a zemřel [s6]
Ja vsazim na Laru Croft... By si sundala trickoa vsem by upadli celisti :D
No nejspíš Dante nebo Kratos...
A taky Tony Montana!
Nathan Drake a Marcus Fenix [s7] [s6]
Kratos je nejlepsi, ale stejne by to vyhral Ratchet s Clankem [s6] nebo samanosuke ten by se promenil na onimushu a nikdo by nemel sanci
vsecky by sezral Pac-Man:-)
kratos by se zase vrátil do světa živých a nakopal by všem prdel takže vždy vyhraje Kratos bo když on zemře hned ožije takže nesmrtelnej :D
Dobre tema:) Ja bych vsazel na Krata:)
Jak si myslite ze by dopadl souboj vsech videohernich hrdinu a zaporaku hozenych do jedne areny? Vyhral by steroidy nadupany Kratos nebo duvtipny Ezio? Treba by dokazal prekvapit i takovy Duke co vy na to? :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.