Mě se něco stalo se zvukem u těchto sluchátek.Nemuzu dát maximální hlasitost.Zvuk mi funguje tak na 1/3 kapacity zvuku.Nejaka rada co s tím?Dvakrát to tútne jako kdybych byl na maximu,ale nejsem ani v půlce hlasitosti..
Stahni si Headset aplikaci, zapoj sluchatka pres kabel a zapni je, najed do settings a prolistuj to menu, sound, microphone a tak, nevim presne, kde to je a tam si to nastaviš
sony headset 2.0 (11)
Ok zkusím,dik
Mě se něco stalo se zvukem u těchto sluchátek.Nemuzu dát maximální hlasitost.Zvuk mi funguje tak na 1/3 kapacity zvuku.Nejaka rada co s tím?Dvakrát to tútne jako kdybych byl na maximu,ale nejsem ani v půlce hlasitosti..
Mám aj ja maximálna spokojnosť
Taky se přidávám, skvělý headset funguje u Playstation, PC i XOne, prostě paráda:-)
Ja sem maximalně spokojenej,dobrá koupě[s14][s14]
A spokojenost s 2.0 WSH( wirelles stereo headset ) ? Taky mam jedny presne ty 2.0 a nemuzu si je vynachvalit :)
tak konečně to jede
Stahni si Headset aplikaci, zapoj sluchatka pres kabel a zapni je, najed do settings a prolistuj to menu, sound, microphone a tak, nevim presne, kde to je a tam si to nastaviš
to zapnu kde prosimte,ja to hledal v tom audio settings jak je to ve videu na netu a ja to tam proste nemam
Mě stačilo zapojit do usb vysílač a zapnout sluchátka. Pak se musí v nastavení konzole zapnout aby do headsetu šly všechny zvuky a ne jenom chat.
nevite nekdo o ČESKÉM navodu jak to spojit s ps4 nejde mi to ani omylem[s13]
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.