nova zabalena zaruka 2 roky mne bylo receno ale mozny je vsechno treba jsou vychcany jako svine, uz ji tavim skoro rok i 10 hodin v kuse a zatim v poho
No, Vlasy, to bys musel přitlačit. Jak sem už o ní napsal, má záruku a tak... Ovladače mam dva dosluhující sixaxise, hrát na nich jde v pohodě, jen už jsou pekelně rozvrzaný, popraskaný a poslepovaný lepenkou, ale fungujou. Dál bych možná přidal bezdrátovou klávesnici Logitech, možná i usb headset Logitech, usb hub, hry RFOM, MotorStorm, R&C TOD, SR2 promo, KZ2, GT5P, Sega Rally, Burnout Paradise, MGS4... tohle všechno myslim že by mohlo jít za min. 7500, jen tu klávesnici si ještě musim rozmyslet:) Praha neni problém, ani okolí, příp plzeň+okolí, domažlicko, klatovsko.. to je moje běžná trasa celkem. I když vlastně teď nemam auto, ale stejně by to šlo nějak zařídit. Jestli má někdo zájem, můžete písnout... Během dvou tří tejdnů jde na aukro.
V tomhle stavu bych to viděl tak na 5k. Nová sice stojí přes 6, ale jak řikáš, pro někoho jsou tebou zmíněný věci nutný pro život. Takže když budeš mít štěstí, tak 4,5-5 tisíc by možná šlo. I když je to docela dost na jetou konzoli, ale pořád si drží cenu.
Zdarec, moje aktuální situace mě jaksi donutila přemýšlet o prodeji mojí PS3. Chtěl bych se zeptat, jakou má v očích konzolového lidu hodnotu PS3 60GB? Podle mě na tom neni zle - řek bych že je to možná ta nej ps3 verze - 4x usb, čtečka pam. karet, chromovaný doplňky, pro někoho velice důležitá schopnost přehrávat ps2 hry. Vypadá jako nová a má ještě 16 měsíců záruky! Kolik bych za ní měl chtít?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Sondáž - cena PS3 60GB? (23)
To já svojí 60GB mám jako novou - ehmm , vlastně novou.Je po reklamaci , kde mi dali novej kousek.Takže má ještě tak 19-20 měsíců záruku [s14]
nova zabalena zaruka 2 roky mne bylo receno ale mozny je vsechno treba jsou vychcany jako svine, uz ji tavim skoro rok i 10 hodin v kuse a zatim v poho
Jo, to je ale repas nebo opravená s nějakou jejich zárukou ne?
www.servis-konzoli.cz a ovladac mne zustal
Jo, a kde? A ovladač k tomu máš tak min 1100.
No to je normal 4-max6 ja kupoval novou 60 gb za 4500 bez ovladace ale musel jsem jim tam nechat tu starou rozbitou.
Maggot sry, ale to jsi nemyslel vážně 4-5 tis. Dyť ji má jak novou, to já bych se svou 60tkou pod 7-8 nešel. To raději nic.
Tak ji nějak znič. Sveď to na selhání něčeho a chtěj zpátky prachy. No a máš z 6k tak 15k. Aspoň ta moje mě stála 15k.
..mám taky tuhle 60GB krásku a cením si jí tak na 8tis. za míň bych neprodal ani kdyby čert na koze jezdil [s6]
..vlastně bych ji neprodal ani za 10tis [s6] [s6]
Teda já bych se PS3 60GB nikdy nezbavovala. Vždycky se to dá udělat jinak.
rosin: ja to myslel ponekud ironicky.
rozvinu zde konspiracni teorii proc ve skutecnosti prodat nechci:
-na ps3 se nachazi nekolik uctu s regnutou platebni kartou a byl bych velice nerad kdyby tyto citlive informace opustily zdi obyvaciho pokoje
m@rco:odišla ti PS3? R.I.P [s8]
a kolik za ni chces?
nekoupi nekdo 2 dny mrtvou PS3 60GB pul roku po zaruce? sorry za OT, ale muselo to ze me ven
to prodáš za více já kupoval 40gb za 4500 takže to prodáš tak za 6000 dej k tomu nejaké hry třeba dvě a uvidíš cena ti zrostě vysoko [s14]
No, Vlasy, to bys musel přitlačit. Jak sem už o ní napsal, má záruku a tak... Ovladače mam dva dosluhující sixaxise, hrát na nich jde v pohodě, jen už jsou pekelně rozvrzaný, popraskaný a poslepovaný lepenkou, ale fungujou. Dál bych možná přidal bezdrátovou klávesnici Logitech, možná i usb headset Logitech, usb hub, hry RFOM, MotorStorm, R&C TOD, SR2 promo, KZ2, GT5P, Sega Rally, Burnout Paradise, MGS4... tohle všechno myslim že by mohlo jít za min. 7500, jen tu klávesnici si ještě musim rozmyslet:) Praha neni problém, ani okolí, příp plzeň+okolí, domažlicko, klatovsko.. to je moje běžná trasa celkem. I když vlastně teď nemam auto, ale stejně by to šlo nějak zařídit. Jestli má někdo zájem, můžete písnout... Během dvou tří tejdnů jde na aukro.
Ja bych si jí od tebe koupil za 3000 a kdyby k tomu byla fifa 10 tak za 4000 a pokud máš 2 ovladače tak 4500
a pokud seš v okolí prahy a nebo v ústeckém kraji tak bych si pro ni došel osobně
Rád bych ji viděl na fotkách
EDIT: Zjistil jsem že bydlíš v Chodské Lhotě. Pokuď by jsi přijel do prahy tak by jsem byl ochotenuskutečnit osobní předání
EDIT 2: Jsem strašně rád za ty mínuska velice mě to teší.
lukasneo mi rikal ze prodal svou 60gb verzi bez zarucaku za takovou cenu ze mnel rovnou na novou 80gb verzi.tak ty mozna prodas i za vic jak 7000kc
no, to by se mi taky líbilo:)
Ja prodal svoji 60tku po zaruce asi pred 2 mesici, na aukru za temer 7tis.
no, to sem si tak nějak představoval.. díky maggy
V tomhle stavu bych to viděl tak na 5k. Nová sice stojí přes 6, ale jak řikáš, pro někoho jsou tebou zmíněný věci nutný pro život. Takže když budeš mít štěstí, tak 4,5-5 tisíc by možná šlo. I když je to docela dost na jetou konzoli, ale pořád si drží cenu.
Zdarec, moje aktuální situace mě jaksi donutila přemýšlet o prodeji mojí PS3. Chtěl bych se zeptat, jakou má v očích konzolového lidu hodnotu PS3 60GB? Podle mě na tom neni zle - řek bych že je to možná ta nej ps3 verze - 4x usb, čtečka pam. karet, chromovaný doplňky, pro někoho velice důležitá schopnost přehrávat ps2 hry. Vypadá jako nová a má ještě 16 měsíců záruky! Kolik bych za ní měl chtít?
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.