Akční TPS

SOCOM 4 - Socom 4 diskuse (27)

• POciSEM
    POciSEMDooM 3

Pomóóóc. Najde se ostrilenej veteran co to dojel na Elite? Potreboval bych nejakou radu. Dostal sem se v patym levelu na plaz kde se pripravuje invaze ale at zkousim jakoukoliv taktiku,pokazdy se mi rozpadne pod rukama protoze nestiham masakrovat a do toho hlidat svy absolutne neschopny spolubojovniky. Jedina taktika ktera jakz takz zabira je naplanovat ustupovou cestu kdyz zacina bejt horko,jenze ty zmetkove za mnou nechtej vylezt nahoru a jakmile se jdu kouknout kolik jich tam jeste zbejva,tak mi nekdo rozcisne pesinku driv nez stacim zalehnout k zemi. Do toho po me palej tanky takze tam nemuzu poslat ani ty svy pitomce. Je to fakt bombasticka pasaz ale po 3 hodinach neustalych restartu zacinam ztracet nervy[s4][s6]

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

To zní zajimave neni to spatny napad do toho jdu . Chuligan you have 10 point [s14]

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Nedame tento tyden MP? CZaSK vs Svet :)

• I1H_SK
    I1H_SK

A aj mňa.

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Kdo mě nemá ať si mě přidá,Socom pozitivní jedinec [s16] id MikheCZ

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Nema

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

Ja pro nej zitra jedu urcite bych se pridal...

• ⛩ Nellerix_YT ⛩
    ⛩ Nellerix_YT ⛩Ark 2

Zdarek hraje tu nekdo plnou PSN pomalu oziva a s cizakama me to nebere nejsem NOOB takze bude sranda.[s6]

• k.u.k.i
    k.u.k.iou jééé

Měl jsem to samý, potom co jsem betu stáhnul, nainstalovalo se plus teda ten update a hned jsem chtěl hrát a taky to nešlo... až po vypnutí hry a znovu spuštění nebyl problém, jenže.. pak když jsem se teda dostal do hry, tak jsem zůstal v tom menu a nechtělo mě to za boha pustit do hry :D ale ted to jede prozatím v pohodě.

• burri85
    burri85CR3W

Mam tu samou zkusenost. Dnes jsem to stahnul a jeste jsem si nezahral...

• the_edge
    the_edgedave3345

tak jsem stahl betu a nasledovny 1500mb update,bohuzel kdyz chci spustit hru tak zacne nahravani ktere uz neskonci vydrzim se koukat na nahravaci obrazovku tak 3-4 minuty pak hru vypnu a zkusim jiny mod ktery dela to same.mate nekdo podobny problem?

• MikeCZ
    MikeCZPS5

PCZ75 socom má lepší detaily.Ale ani mag nevypadá nejhůř jak někteří tvrdí.

• Alias
    Alias

Ty hry jsou si docela podobny, ale ti ze to je 3rdPS tak se to hraje uplne jinak. Myslim ze obe jsou stejne dobry. Navic tahle by mohla mit dobry singl + jeste ma co-op do singlu. link

• PCZ75
    PCZ75

Detaily jsou jinde a to v dobrém nebo je MAG lepší. Jen se ptám nemám ani jednu znich [s2]

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Podobná magu je ,ale detaily jsou úplně jinde.Moje první dojmy zatím celkem pozitivní.

• Alias
    Alias

Taky souhlasim grafika, hlavne zvuky se mi libej jak treba kulky bubnujou o plechovej hangar...jen zatim to vsichni hrajou jak splaseny CoDckari a jak uz tu padlo sam nic neudelas. Chtelo by to zkusit nejaky ty clanmatche.

• Bárta
    Bárta

Je to super.Předešlej SOCOM jsem nehrál ale tohle je opravdu paráda.

Musím koupit HS,protože jako jedinec nemám moc velký šance.

• PCZ75
    PCZ75

Mám v tom pořádný guláš. Jelikož jsem to nikdy nehrál tak jsem do 10 ti sekund v pánu. Nemohu se tam nějak zorientovat. Ale jinak to běhá celkem slušně. Grafika je také v pořádku. [s16]

• Banan
    Banan

Mě překvapila pěkná grafika a dobré ovl. pomocí MOVE. Trochu problém, když člověk je zvyklý na rozložení tlačítek z KZ3, ale to je otázka cviku. Víc zhodnotit nemohu se Socomem nemám žádné zkušenosti.

• ChuligaN_cz
    ChuligaN_czFCB 1922

tullvan: Modu bude urcite vice navic SaD byl i vpredeslim dile tak myslim ze se objevi i tady.

• SABEL88
    SABEL88

COD je ale PI*A

• PCZ75
    PCZ75

Nikdy jsem to nehrál, ale vypadá to zajímavě. Jsem zvědavej, jaký to bude mít ohlas u fanoušků .

• SABEL88
    SABEL88

jj na US uz je free beta

• JENIK182
    JENIK182VŠB-TUO

Tak asi hodinku a půl jsem to hrál a vůbec mi to nešlo, ale zase mě to docela dost bavilo. Jen mi vadí, že tam všichni lítaj a nikdo nehraje takticky. Zase chválím, že aj po dvou kulkách (občas) lehnete, takže je nutné být opatrný [s14]

• pastic
    pastic

Prvni dojmy z Bety?

• SABEL88
    SABEL88

urcite pujde manhmalne tak jako v confrontation

• MikeCZ
    MikeCZPS5

Pokud umíte japonsky tak určitě vyzkoušejte.

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.