Konzolista.cz

Sniper elite 4 (18)

Přidejte svůj názor do diskuze!
Pro přidání komentáře se prosím přihlaste.
alex33cz

Sháním hráče do coopu pro overwatch. Schází mi pár trofejí do platiny.

fleddy

Hraje někdo?Mám problém s trofejí"A Bird in the hand.."(střel do všech kamenných orlů).Ve hře je jich celkem 30(8 misí sólo+2 coop-v každé misi po 3).Mám všechny(kontrola v collectibles)a trofej nikde.Stalo se to někomu?

link

EDIT:Tak už cinkla,ale až druhej den ráno po zapnutí konzole.To se mi ještě nikdy nestalo..

haryvotruba
haryvotruba #Reiður

Ahoj hraje někdo mulťák koupil jsem teď na store komplet edici a včera jsem chvilku hrál a hraje to docela dost lidi. A musim říct že se to hraje dobře.

sergej781
sergej781 #Krabičky
👍1

Je to tady a vypadá to dobře

haryvotruba
haryvotruba #Reiður

No taky by me zajimala recenze zde a zatim furt nic

CERMI1985
CERMI1985 #LížuProlapsy

Tak bude tady nekdy ta recenze nebo to je nejaka sranda?

haryvotruba
haryvotruba #Reiður

Nevite nekdo kolik je herni doba?A delka prvniho DLC?

sergej781
sergej781 #Krabičky
👍1

Tak dohráno, super zážitek, nejlepší mise asi z přístavu, sabotáž radaru, továrny a DLC s Hitlerem, doufám, že pětka bude z Německé říše nebo alespoň někde ze střední Evropy...

milhaus
milhaus #PSN: mhsCZ

chtel bych zkusit nejtezsi obtiznost v coopu. ma nekdo zajem?

metlicka
metlicka #metlicka
👍1

Pro hráče této hry. Poznatek k upgrades k springfildce. 50 Shoulder- Aimed kills znamená, namáčknout lehce zaměřování, pro PS4 - L2 , až se objeví zaměřovací bod - klasický kříž a pak sundat sasíka. Pro sběratele platinek, v 6 kapitole je problém s orly, v kapitole je nutné sestřelit 3 kousky, ale ve statistikám je nutné zničit 9 kousku.

ebola

dik ,jeste jedna vec ten overwotch jde hrat sam?nejak mi to nejde spustit v private.

metlicka
metlicka #metlicka

Dj-Imhothep - to uz jsem zkusil, bez uspěchu, Pro ebolu- to je municí, snajperka má v nabídce dva druhy munice, kterou přepínáš na PS4 R1, je to tlumená minice, za zabítí 100 voj. touto minicí je trofej, tato munice je v omozeném počtu, musíš hledat na mapě

Lubosek Rumcajs

Tlumič můžeš mít i ty,musíš jen mít speciální náboje,když dáš výběr zbraně a dáš sniperku uvidíš to.jinak co vím tak sniperka s tlumičem ve hře je ale jako dlc

ebola

poradi nekdo,videl jsem na youtube typka behat se snipou a na tom tlumic,da se to nekde sehnat,nebo jak to sehnal ?

Dj_Imhothep
Dj_Imhothep #Play4Fun
👍1

Pokud to chapu je to mireni ale z treti osoby(pres rameno) a ne pres optiku(fps)

metlicka
metlicka #metlicka
👍1

miomao, thompsona jsi měla pravdu, už mám hotovo,ale u sniperky to není správné.

miomao
miomao #P + V
👍1

U té sniperky si myslím, že to je zaměření bez optiky a u Thompsona by snad mělo být zabití odraženou kulkou...

metlicka
metlicka #metlicka

Zdravím všechny. Porřebuji přeložit, nebo dát tip. Dělám upgrades ke zbraním, a to Thompson - udělat 20 Ricochet kills a ke Springfildce - 50 Shoulder-aimed kills. Přeložení na netu nadává smysl a pokusy v ruzných variantách zatím bez kladného zjištění, co mám dělat. Díky za tipy . metlicka