Ahoj lidi,mam takovej problem kterej me dost nasral :-D Týká se to trofejí ohledne těch WAR DIARIES,SNIPER NESTS,COLLECTIBLE CARD,LONG SHOT a OBECTIVES.Tyhle trofeje by mě měli naskočit když vše mam na 100% ne???Dopařil jsem hru a vše sebral projížděl jsem to několikrát a mam prostě vše komplet a nic :-( :-( Nechal jsem titulky bežet až do konce a jedině co naskočilo bylo že jsem slpnil misi a obtížnosti na který jsem to dohrál...Asi poletí celej sniper do koše!!!! Jak to máte vy?
Veškeré trofeje skáčou v poho ale těhle 5 prostě nic...
Nazdárek,je tu někdo kdo by mi tedka někdy (víkend) píchnul s trofejí Co-Op ? Sice eště nemam celého dohraného,chybí mi 8 mise takže až bych to dopařil :-) Jen se předběžně ptam protože jak jsem si všimnul mam v přátelích kolem 50 přátel ale ani jeden nemá sniper elite 3 :-D Přitom to zas tak špatná hra není,není to klenot ale hrát se to dá :-)
Hra je to podle mne vyborna(zabavna), ale ten multak je prusvih. Nevite nekdo jestli se chysta nejaka rychla oprava ze strany tvurcu hry, nebo to je problem u mne na PS4? Z podpory mi napsali abych nastavil spojeni Type 1 nebo Type2. To jsem zkousel oboji a prd platne. Stejne se mi podari dostat do multihry jednou z triceti pokusu. Fakt pojeb.
SNIPER ELITE 3 PS4 (35)
The Tomáš: Čus pokud chceš, tak si mě přidej můj nick ParadoXcz1
Caute..ted sem poridil Snipera a jestli se nekdo najde kdo by rad dal vsechny MP trofeje,tak klidne napiste..predem diky[s14]
Zdravím, je někdo kdo chce zapařit a popřípadě získat platinu? Můj nick metlicka
Zdravim,koupim tuto hru na PS4,nabidky do PM.Diky
Ahoj lidi, pomůžete někdo s Authentic obtížností? Sám na to nemám nervy, je to na mě moc těžký, dík všem.
jo,,,muzeme pak kolem odpoledne dat
Joo[s6]
Aha, tak s AI ja nehraju ... Musis hledat dal.
Obcas hrajem MP s Kafkasfriendem
a Enterem, tak uvidime jak se to vyvrbi :)
Po tydnu jsem zkusil SE. Zda se mi to, nebo opravili multak ?! Zatim mi to jde paradne :)
A mas vysbirany vsechny casti na zbrane? Je jich celkem 15 a ziskas je prohledavanim mrtvych nepratel..
Poradí někdo???
Ahoj lidi,mam takovej problem kterej me dost nasral :-D Týká se to trofejí ohledne těch WAR DIARIES,SNIPER NESTS,COLLECTIBLE CARD,LONG SHOT a OBECTIVES.Tyhle trofeje by mě měli naskočit když vše mam na 100% ne???Dopařil jsem hru a vše sebral projížděl jsem to několikrát a mam prostě vše komplet a nic :-( :-( Nechal jsem titulky bežet až do konce a jedině co naskočilo bylo že jsem slpnil misi a obtížnosti na který jsem to dohrál...Asi poletí celej sniper do koše!!!! Jak to máte vy?
Veškeré trofeje skáčou v poho ale těhle 5 prostě nic...
Ahoj,zahrál by si někdo co-op nebo mulťák aby jsme se dostali na trofeje? Pokud se tomu bude chtít:D
PSN:Zaknafein360
Může mě někdo poradit s dokumentama v DLC. Chybí mě poslední dva. Už jsem to prošel snad desetkrát a nikde nic.
nejde me ani coop a nic nepomaha, ty kundy uz davno meli vydat update ..
Tak ted jsem cca. tyden nehral a najednou mi taky nejde pripojit do multaku, tak co to kua je ...
my jsme se s kamosem taky nemohlu k sobe pripojit, pak zavrel ps app v telefonu a jde nam to v pohode :)
Ja se do multaku nepripojil od te doby co hru mam a nevim proc.. Porad to pise conection timed out kurva ..
Taky se hlasim na co-op ChuligaN_cz
FatyCZ dame coop
Já taky . Můj nick je kepkin1
Jo a hraju to na Ps4...
Kepkin: No tak to mě vyhovuje.
Já se hlásím. Taky potřebuju udělat coop a chalenge. V neděly pod večer bych měl čas.
Nazdárek,je tu někdo kdo by mi tedka někdy (víkend) píchnul s trofejí Co-Op ? Sice eště nemam celého dohraného,chybí mi 8 mise takže až bych to dopařil :-) Jen se předběžně ptam protože jak jsem si všimnul mam v přátelích kolem 50 přátel ale ani jeden nemá sniper elite 3 :-D Přitom to zas tak špatná hra není,není to klenot ale hrát se to dá :-)
Jo a jeste jedno, coop bezi paradne a dokonce me i bavi a to je co rict :)
Multak me i kamosum bezi, ale private party zatim ne e. No snad to brzy opravi.
Tak nepomohlo ani to preinstalovani. Ach jo.[s1]
Vojto ja mam nastavenej Nat 2 a je mi to prd platne, ale jak jsem se ted docetl tak stejnej problem jako ja ma vic lidi.
link
Asi to dnes skusim cele preinstalovat.
Maninovka: me multak funguje, takze to bude asi u tebe :( NAT by melo byt 2, alespon ja to tak vzdycky mel.
Ja mel tenhle problem u Ghost Recon Future Soldier, to byla taky slusna pakarna :€
Hra je to podle mne vyborna(zabavna), ale ten multak je prusvih. Nevite nekdo jestli se chysta nejaka rychla oprava ze strany tvurcu hry, nebo to je problem u mne na PS4? Z podpory mi napsali abych nastavil spojeni Type 1 nebo Type2. To jsem zkousel oboji a prd platne. Stejne se mi podari dostat do multihry jednou z triceti pokusu. Fakt pojeb.
Me samotnymu multak funguje, ale nevim jak je to s invite friends...
Multak mi v podstate nefunguje[s15]. Jen parkrat se mi povedlo pripojit v lobby. Koop jsem nezkousel.
Zdarec, jdou vam invitky pratel do kooperativniho rezimu a do multiplayeru ? Dik
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.