Playstation 3

Sluchatka (34)

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Ceph Thunder vypada to tak. Ja bych byl i spokojen a na nocni hrani me by to stacilo. Ale skrze nefunkcni zesileni sluchatek jsou na nic. Chat party moc nepouzivam. Takze jsem znich zklaman.Mozna bych koupil jeste ty Plantronics rig 600 dolby... ma nekdo s timto nejakou zkusenost? Jestli funguje vse jak ma i zesileni sluchatek?

• Ceph Thunder
    Ceph ThunderPS4 Gamer
    1

tuším, že na krabici je napsaný, že jsou I pro ps4, ale nefunguje při tom 7.1 nebo jsou omezeny některé funkce. Ty sluchátka jsou primárně k pc, takže tu zvukovku ps4 nepozná. Faktem je to, že když to připojíš přes usb do ps4, tak dostaneš 7.1 zvuk, ale nefunguje ovládání na kabelu. Naopak když to píchneš pomocí jacku přímo do ovladače, tak ovládání funguje, ale zas nemáš 7.1 zvuk. Kolem Vánoc jsem vybíral headset a nakonec jsem vzal sony platinum a to hlavně skrze to, aby vše fungovalo jak má. Snad kromě headsetu astro50(kterej je masnej jak kráva), tak u všech ostatní vždy nějaká funkce nefungovala.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Dobre rozumim, ale stejne mi jde o tu hlasitost ze nejde zvednout a to je problem. Jeste kouknu jestli neni treba pres notas udelat firmware do te zvukarny. Jinak bych rekl ze to reklamovatelny je, protoze nefunguji tak jak maji a na krabici pisou ze funguji i na ps4. Coz moc zrovna pravda tedy neni.

• Acemax67
    Acemax67VYDIS

Zajímavý. Úplně to samý se stalo mě. Na ps4 přes ten USB bazmek mi nefunguje hlasitost, jakmile to zmacknu, tak se snad sluchátka i vypnula. Řešení ti neřeknu, jednoduše jak na Xku, tak na ps4 používám sluchátka rovnou do jacka v ovládaci a neřeším. Celý virtuální 7.1 u těchto sluchátek stejně stojí za prd.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Domaci kino mam dolby atmos ale chtel jsem tyhle sluchadla abych vecer nerusil okoli a k xku jdou taky. Chtel jsem tyhle k ps4 tak i xku, ale zda se ze jsem volil spatne.Mozna jsem mel volit ty Plantronics rig 600 dolby. 800xl u nas nejsou k mani prave, jinak bych po ne sahl hned.Co jsem cetl tak hojne tyhle cloudy 2 jsou reklamovatelny 😕

• Jirka
    Jirka

Zvuk v Uncharted podporuje jen oficialní sluchátka od sony takže ti do toho půjde jen stereo. A i tak je to softwarově upravený a jen to simuluje 7.1 to samý u hyper x to jejich tlačtko jen simulace a mě osobně to příjde horší jak stereo . Jestli chceš pravý prostorový zvuk tak si musíš koupit domací kino.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Jj to jsem zkousel a nic. Asi je to šlechtovačka nu.V Uncharted 4 jsem se dival do nastaveni zvuku a co u sluchatek slo max. nastavit byl jen 2.0 kanal i kdyz jsem mel na zvukovce nastaveno 7.1 co to je za chujovinu...

• Jirka
    Jirka

Zkusils to 7.1 podržet déle třeba 5 vteřin.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

No praveze v menu to mam do plna. Ale i tak je hlasitost slaba a pridavani a ubirani na zvukovce nereaguje. Jinak kdyz zapnu 7.1 tak rozdil slyset je, ale po zapnuti 7.1 uz 7.1 vypnout nejde a to je taky divny ne?

• Jirka
    Jirka

To se mi stalo tak jsem to reklamoval a koupil si steelseries 7 . Nejspíš je rozbytá ta zvuková karta kde nastavuješ 7.1 a volume. Doporučuji vrátit a koupit jiná sluchátka. Jinak hlasitost sluchatek můžeš nastavovat přímo v menu ps4 stáčí zmáčknot Ps button a je to hned druhá položka od zhora.

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Dobre.. koupil jsem dnes ty HyperX Cloud 2 ale mam problem. Mam nizky volume ve sluchatkach a na zvukovce jako by nereagovalo pridavani nebo ubirani volume. 7.1 mi na zvukovce sviti. V PS4 mam vse spravne nastaveno, ale zvuk je nizky a tlacitka plus a minus nereaguji.Zna nekdo radu co s tim? Jo a kdyz sviti 7.1 tak nejde vypnout 7.1 Potreboval bych radu.. vazne nevim co s tim 😕

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Tak xko mam taky. Urcite bych to chtel vyuzit na obe konzole. Na cz ps store apka neni ke koupeni.

• Acemax67
    Acemax67VYDIS
    1

Nekoupís. Pouze sluchátka od firmy Plantronics mají ten kód pribalen. Takze si kup Cloudy kdekoliv a aplikaci Dolby Atmos si pak zaplať separátne. Nebo se na to klidne vykasli, aktuálně má na Xku podporu Atmos asi 5 her😁

Edit: koukám že asi hraješ na Ps4, tak to máš ještě jednoduší, tam Atmos nejde vubec

• dr.Vo.pruz(CZE)
    dr.Vo.pruz(CZE)PS4,XONE

Zdravim. Potreboval bych radu tedy kde koupim ty HyperX Cloudy 2 k PS4 s tim kodem na aplikaci? Mam CZ ucet. Budu moc rad, kdyz mi nekdo poradi pri vyberu pokud je moznost na Dolby Atmos sluchatka. Dekuji

• Sheva
    ShevaPS5

No ja kupoval za 11,99$link

• Unholyu
    Unholyu;)

Nevim primo v apce je pouze moznost nakupu a tam je cena 499 kc

• Sheva
    ShevaPS5
    1

Appka koupena na xku na US storu za 12 dolacu...500 bych za appku nedal

• Acemax67
    Acemax67VYDIS

me stal urcite 399 a ve slevach tohle nikdy nebude. Mozna nekdy v daleke budoucnosti najdes na bazarech ten kod od lidi, kteri uz to treba maji zaplacene a koupi sluchatka, kde ten voucher bude

• Unholyu
    Unholyu;)

Ten dolby atmos je za 500 byva to nekdy ve slevach? a jinak diky zafe

• Unholyu
    Unholyu;)

dekuju moc vsem za rady

• Barnabáš
    BarnabášXS4

Na tvojom mieste by som uz teda bral HyperX CloudX certifikovane MS pre xbox - link alebo tu amazon link

Rozdiel oproti Cloud 2 je ze nedostanes zvukovoku cize po pripojeni k pc alebo ps4 nebudes moct vyuzit 7.1 ale naopak budes mat inline volume ovladanie na kabli a dostanes myslim tvrdy case na prenos sluchatiek. Ku cloud II je len platenne vrecko.

• Acemax67
    Acemax67VYDIS

Uplne ne. Prvni verze HyperX Cloudu je malinko horsi. Druha generace prinesla navic redukci sumu a echa u mikrofonu, ma pametovou penu v tom ramu (oblouku na hlavu) a snad i t druhe nausniky na leto:) Ale jinak zvukove jsou tusim totozne.

• Unholyu
    Unholyu;)

a neni pak jedno kdz clovek vezme tyto Kingston HyperX Cloud protoze 7.1. na xboxu nevyuziju

• Barnabáš
    BarnabášXS4

Hx je len oznacenie ze Xbox verzia (farba,krabica) , a to dolby je len pribalena licencia. Ak sa mylim opravte ma.

Btw: vsade odporucaju Philips SHP9500S + V-moda boom pro ze top riesenie

• Acemax67
    Acemax67VYDIS

Je to jak pises, pokud je u Plantronics sluchatek v nazvu Dolby, je to jen tim, ze je k tomu prilozen kupon na aplikaci Dolby for Headphones, ktera jinak sama o sobe stoji 399Kc. Jinaj Plantronics se nejak chlubi tim, ze jsou to prvni sluchatka, ktera jsou primo delana pro DolbyAtmos, ale nevim co je na tom pravdy.

Jinam mam dojem, ze ty pismena oznaceni v nazvu (HX, HS) jsou podle toho, jestli sluchatka podporuji bud XOne, nebo PS4.

Jak dyz vybiral sluchatka, tak sem se rozhodoval mezi HyperX Cloudy 2 a Plantronics RIG 600 Dolby. Nakonec zvitezily HyperX ze dvou duvodu. Podle testu a recenzi maji malinko lepsi paramtry (frekvence a podobne drobnosti) a hlavne maji brutalne robustni konstrukci. Kovovy ram, opletene veskere kabely, vymenitelne nausniky. Plantronics mi pripadali jako hodne plastova zalezitost, videl sem asi 518 unboxingu a pusobily tak trochu forove.

Takze za me HyperX Cloudy 2 + apka na Atmos, hned dam i link na super cenu.

link

edit: jedina vec, ktera me u HyperX strasne sere je tech 7.1. Je k tomu krabicka, defacto mala usb zvukova karta. Tu pokud pripojis do Xka a do ni nasledne sluchatka, tak to Xko neni schopne detekovat, sluchatka vubec nehraji. Na PS4 tohle funguje bez problemu. Ale asi tak te to trapit nemusi, me prijde, ze tech 7.1 je fakt jen slaby odvarek toho, co umi Atmos.

• Unholyu
    Unholyu;)

moc nechapu rozdil mezi Plantronics RIG 400HX a Plantronics RIG 400HX dolby je to jen tim prilozenym kuponem nebo je tam i neco

a pak rozdim mezi Plantronics RIG 400HX DOLBY link a Plantronics RIG 400 DOLBY link

nechapu ty znaceni a prosim co na tyto sluchatka rikate diky

• Unholyu
    Unholyu;)

Diky a jak pisu k pc sluchatka mam

• Barnabáš
    BarnabášXS4

Ak chces len a cisto na xbox skus : link ak chces pouzivat aj na pc s 7.1 potom HyperX cloud 2. S tymi Stingermi nic nepokazis ale ked chces mat komfort a vyssiu kvalitu nevahaj nad tymi co som postol.

• Unholyu
    Unholyu;)

ahoj mam dotaz potrebuju nove sluchatka k xboxu one protoze ty stereo dost tlaci co rikate na tyto link

nechci to na pc tam mam sluchatka z playstationu diky za vas cas

• ILucia
    ILucia

Toho jsem se prave bala...Ale asi s tím nic jiného nenadelam.

• Macek_7
    Macek_7🍕🎮💪😴♻️

to jo vidím to na nějáký studený kontakt, který už se ukroutil na reklamačku s tím :)

• ILucia
    ILucia

Tak to je bomba...Ty to slíznou teda :-)

• ZirafcatkoKONDAR
    Zirafcatko😉

vubec s tím nemas hybat a rovnou na reklamaci:) zaplatila sis to tak at se starají:)

• ILucia
    ILucia

Nikde jsem nenesla nejake prispevky...(možna jsem spatně koukala,tak me kdyžtak neukamenujte...)

Mam Trust GXT 26 5.1 ALe poslednich par dni jako bych vypadavala...vždy musim pohnout trosku mikrofonem aby jsem byla slyset a nekdy už ani to nepomuže nekdo nejaka rada...nebo to bude na reklamaci?(predem dekuji za odpovedi :-) )

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.