Volné forum

Sleeping Dogs (15)

• Lynch
    Lynch4308

Normal

0

21

Ahoj, pořídil jsem si Sleeping Dogs: Definitive Edition na

PS4 a hra neustále padá. Je to „normální“ u této verze?

• Matesino
    MatesinoPS4

Mě nešla ta mise jak jedeš do nemocnice střílíš 18k a jak se dostaneš k tomu uncle po. To by ještě šlo, ale potom máš 2 minuty aby ses prostřílel k PC hacknul ho :D a asi 23 pokus se povedlo :D

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith
    1

Yeah.. tak už to konečně šlo prostě z ničeho nic hned z jedničky... fakt nechápu co to bylo za divnej bug celou tu dobu

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

No já teda když pustím hru tak vždy začínám v bytu a nikdy nemám aktivovanou misi.. ale jo za chvilu to půjdu zkusit

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

kdyz pustis hru, tak vetsinou te to hodi uz do rozjete mise - takze dej menu a cancel mission.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

No jako ten ukol zkouším pokaždý co zapnu tu hru což je ted každej den a je to pořád stejný takže jako pochybuju že to bude fungovat.. ale zkusím

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ

zrovna ted o vikendu sem to hral. dost divny bug teda. ja narazil jen na par levitujich mrtvol jinak nic. zkousel si zrusit misi a zacit znovu?

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Fakt.. hele nejsem žádnej neznalej klouček.. čísla musej bejt zelený, když jsou žlutý patří tam ale na jiný místo a když jsou červený jsou špatně.. tohle všechno jsem pochopil hned mám už i téměř celý město vyčištěný od těch překupníků kde musím taky hackovat kamery.. prostě jak jsem psal je to asi nějaká chyba protože co jsem se díval na YT tak tam to týpek hackne a ta mařka(not-ping) už stojí jakoby za tím krámem a né vedle něj kde stojí když tě posílá na tu střechu... no a tady je ten problém já hacknu kameru ale časomíra nezmizí a pořád tam je a můžu to hacknout klidně ještě jednou ale stejně se nic nestane... a mařka na mě pořád řve že polda už jde a stále stojí vedle toho krámu a né za ním... fakt to nechápu snad pomůže vymazat data a znovu nainstalovat

• TonyRocky
    TonyRocky

Nechápu jak píšeš že jsi ji heknul dvakrát. Jde to jen jednou. Čísla musí být svítivě zelená, pokud jsou správná.

• TonyRocky
    TonyRocky

Mě se ale taky zdá že sem tady nevěděl co mám dělat a nakonec jsem s ní měl jít kamsi nahoru po schodech, nebo něco takového. No asi už víc neporadím...

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Jo jasně promluvím sním řeknu mu že poblíž probíhá nějakej drogovej obchod a on na minutu odejde... pak jdu za holkou a pak mám tu minutu na hacknutí ale jak říkám stihnu to hacknout i 2x ale nic se neděje.. holka na mě řve pořád jako bych to nehacknul.. seskočím ze střechy pak příjde polda a řve na mě co dělám na tý střeše :D Fakt je to vtipný asi nějaká chyba no

• TonyRocky
    TonyRocky

Musíš jít k tomu policajtovi a mluvit s ním, tuším trojúhelníkem. Jestli je to ta mise jak jí máš fotit.

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Nazdar.. mám problém s jedním ukolem od not-ping... pošle mě abych hackl kameru na jednom stánku v párku ale nic se neděje... mám na to minutu stihnu to hacknout třeba i 2x ale pořád na mě jen řve at si pohnu že už jde polda... dival jsem se na YT a tam to kluk normálně hackne a not-ping už stojí jinde a stačí za ní dojít a je konec.. prý na to možná má vliv že jsem hru ještě nedohrál nevíte jestli je to pravda nebo je to nějaká chyba ???

• MARTASLJ
    MARTASLJ

Je to úplne zbytočná kúpa...O ničom DLC, ktoré vôbec hre nedáva zmysel a nemá to proste tú atmosféru, ktorú hra má...všade pchajú zombie aj kde to nemá zmysel....

• Waldemard
    WaldemardManOfFaith

Nazdar chtěl jsem se zeptat na DLC Nightmare in North Point jestli už někdo zkoušel ??? Popřípadě jestli se hra nedá koupit rovnou s DLC ?

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.