Simulátory

Sleeping dogs (66)

• VenousekVesely
    VenousekVeselyPS4

Ergonaut69: během příběhu.Platina jedno dohrání.

• jirka023
    jirka023
    2

Na PS4 je Sleeping Dogs Definitive Edition za 117 Kč

• Ergonaut69
    Ergonaut69🔸PS4Pro🔸

Ahoj.

Tohle bude asi trochu naivní volání o radu, ale zeptám se. Najde se tu někdo, kdo si ještě pamatuje tyto staré psy? Nejlépe někdo se skušeností s Definitive Edition na PS4? Někdo kdo vysbírává collectibles před dokončením story? Jsem v 76% story, narazil jsem na tři místa, kde se nemůžu dostat pro tři krámy.

Jedna soška pro upgrade chmatů chvatů v nějakém bytě, kde se na ni maximálně můžu dívat z terasy (na kterou jsem se musel "složitě" doskákat po lešení) přes sklo, jiná cesta nikde, sklo samozřejmě nerozbiju. Další v nějakém sídle (pravděpodobně jedné z mých cour), kde už taky nevím kudy se dostat přes poslední domovní bránu. A třetí bedna někde v průmyslovém objektu, kde mám pocit, že se mi nechce skočit na jednu zídku, i když by to jít mělo (jinde zdolá i větší překážky... v tomto případě se ani neodlepí od podstavy).

Tak by mě jen zajímalo, jestli se to může po sléze díky příběhu zpřístupnit (některé dveře půjdou otevřít nebo tak) nebo někde prostě musím najít skulinku kama projít nebo je to bug a nemusím s tím ztrácet čas?

//EDIT: Tak jo... hned následující dvě mise mi odpověděly na dva problémy se soškama :D :D takže A) je správně :)

• Lynch
    Lynch4308

Pomohlo to jen na chvíli. Pak hra začala opět padat.

• Lynch
    Lynch4308

Díky, zkusím to.

• milhaus
    milhausPSN: mhsCZ
    1

taky jsem tento problem nemel. zkus smazat data a hru znovu nainstalovat.

• krepelkamarek
    krepelkamarek
    1

Ne neni to normalni, aspon mi se to nestalo

• Lynch
    Lynch4308

Normal

0

21

Ahoj, pořídil jsem si Sleeping Dogs: Definitive Edition na

PS4 a hra neustále padá. Je to „normální“ u této verze?

• radek.jrrn
    radek.jrrn
    1

Diky za radu,uz to mam hotove.Skore neskakalo protoze jsem byl v minusu,ve statistikach,musel jsem asi 14 vyhrat po sobe,ale mamto diky.

• milhaus

radek.jrrn

jak uz je napsano, uloz hru, vsad maximalni castku a v pripade neuspechu load. delal jsem to v zapadni casti mesta, je to kousek od save mista (jen kohouti zapasy, u karet sem vubec nepochopil pravidla a byl linej se je naucit).

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

Nejelpší je vsadit maximum což je 100 000 po výhře uložit po prohře nahrát. Opakovat dokud necinkne trofej. Můžeš to celé udělat na kohoutích zápasech.

• BigFood79
    BigFood79Ovw / Ttf2

Nejelpší je vsadit maximum což je 100 000 po výhře uložit po prohře nahrát. Opakovat dokud necinkne trofej. Můžeš to celé udělat na kohoutích zápasech.

• miroajax
    miroajaxWAKE

Ta statistika se pohybuje nahoru i dolu. To znamena, ze kdyz vyhrajes, tak se zvysi, ale kdyz prohrajes, tak se zase snizi.

• radek.jrrn
    radek.jrrn

Potreboval,bych poradit stou medaili GAMBLER kde musim vyhrat 1000000 na zlato sice jsem uz vyhral u kohoutu a te druhe hry ale skore nenaskakuje,tak zenevim kde je chyba.Poradte diky,jinak dobra hra

• meidevil
    meidevilMrJelly77

tnyky: s čím?

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

a kdo má stíhat chodit do školy, pak se doma učit a pak ještě sedět nějakou dobu u Xka.... a pochopitelně se chvíli po škole ještě flákám venku [s6] ale tenhle tejden nám odpadlo dost hodin, takže jsem byl rád že jsem si udělal čas alespoň na Sleeping Dogs[s6]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

bad to sice je, ale muzu te prasknout, hlavne seres na xko... na ps3 uz ses vysral totaaal :-)

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

tak jsem doufal že až dodělám všechny vedlejší mise a závody tak bude nějaká bonus mise.... a ono nic[s13][s8]

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

Kanive: to jak si to seženeš je už tvoje věc [s6][s6]

• Kanive
    KaniveIDontKnowU
    2

doporucujes mi piratskou verzi?:-D

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

sakra, už by to chtělo nějaké dlc [s8] ještě pár vedlejších úkolů a nebudu mít co dělat [s6][s8] jinak fakt výborná hra.... všem co to nehráli moc doporučuji [s14]

• meidevil
    meidevilMrJelly77

danik_CZ: je to hrozně jednoduchý, navol si poprvé čísla 1,2,3,4 pokud ti nekteré zasvítí zeleně, znamená to že číslo je zařazeno a zadáno správně, jestli ti zasvítí žlutě, znamená to že číslo je správně, ale patří do jiného sloupečku,a když zasvítí červěně, pak je to špatně.. Nikdy nejsou 2 stejný čísla, třeba 2,2.. Já si zadal 1,2,3,4, když žádný nesvítí jdu na 5,6,7,8 atd.. Opravdu je to lehké, jen přijít na systém :)

• BadExHuman22
    BadExHuman22XSX💚/PS5💙

danik_CZ: musíš prostě uhodnout čísla, když zkusíš nějakou kombinaci tak některá ta čísla se ukážou jako žlutá, červená nebo zelená. žlutá = správné číslo, jenom na jiné pozici červená = nesprávné číslo zelená = správné číslo, na správné pozici [s6]

• VulcanR
    VulcanRTrogári

Speedy: na Xboxe [s6]

• Jack Radcliffe
    Jack RadcliffeGaymer
    1

LaFemmeSpeedy: tady máš srovnání link

Je asi jasné kde to vypadá lépe, že?

• Deshien
    Deshien

Nez se tady strhne nejakej flame tak ti poradim.. na obou platformach vysly dema tak si to porovnej sam protoze to je vzdycky nejlepsi

• LaFemmeSpeedy
    LaFemmeSpeedyFirestarte

Chci si tuhle hru koupit, ale potřeboval bych poradit, mám xbox i ps, na který konzoli hra vypadá líp a má stabilnější framerate? Díky moc

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

Debilní Cenega, že já si neobjednal z UK[s8]

• milhaus

no prave, za chvilu borderlands...

• Kanive
    KaniveIDontKnowU

milhaus: to jsou paka, myslel jsem že psama vyplním suchej srpen, v září už září jiné hvězdy (borderlands,fifa)

• milhaus

novy termin 3.9. to je kocourkov

• lidr13
    lidr13

těžší možná, ale lepší, to bych neřekl

• KOZY99
    KOZY99
    1

Demicko mi pripomnelo Rise to honor s Jet Lim. Oproti sleeping dogs to melo lepsi a o dost tezsi bojovej system.

• smindek
    smindekcollector

Topinas, Rise to Honor?

• Topinas
    Topinas

Jako aby to zase nevyznělo že si stěžuju já sem rád když ve zmáčknu pár tlačítek a rozjede se peklo [s6] ty souboje sou pěkně udělané. A i to střílení mi přijde fajné. Celá hra mi přijde fajná [s6] hrozně mi to připomíná jednu hru z PS2 (ne True Crime, to sem snad ani nehrál) mělo to podobné zasazení šlo tam hlavně o bitky ale nebyla to myslim open-world hra. ... Jméno?? někdo? [s6]

• lidr13
    lidr13
    1

taky bych řekl...ty bitky jsou strašně lehký :D chce to velkej skill umřít v bitce...stačí jen mačkat ten trojuhelník no :D

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord
    4

ježiš vždyť je to primitivní. Každýho nepřítele jde složit tak čtyřma ranama (3 krátké stisknutí a jedno delší pro heavy punch) a pokud se brání (jako třeba ten s nožem), tak stačí počkat až zaútočí (zčervená) a pak trojúhelníkem odrazit útok a sám zaútočit. Jestli demo někomu přišlo těžký tak teda nevím, vždyť tam snad ani umřít nejde

• adusa
    adusa
    2

dakujem chlapci ten trojuholnik pomohol [s14] Tak treba na to trochu cvik. Nakoniec som to dohrala. Asi som uz stara na taketo hry...

• jack210
    jack210PS5

adusa . skus trojuhelnikem odrazit jeho utok (nepritel co utocii zcervena),anebo se sklouznout po nejakem stole apod,ale to jak ctu asi zrovna v tom miste nejde ...nehral sem teda demo,radim podle plne hry

• Hromotluk
    Hromotluknezávislý

adusa: ahoj, budes si muset nejak poradit. Musis ho proste umlatit, ucinny je kop z rozbehu. Ja ho dal taky asi az na ctvrty pokus

• jack210
    jack210PS5

Topinas - Tak to bude tim ze ja mlaticky nehraju,takze me to tak hned nejde,ale daj se dobre likvidovat jezdenim po stole,anebo je nechat zaplavat s rybkama (ikdyz to jde malokde) :D

• adusa
    adusa
    1

ahojte potrebujem poradit, teraz skusam demo a neviem sa pohnut dalej, bojujem proti bande na zaciatku a vsetkych porazim az na jedneho s nozom, uz to skusam 20x ale neda sa zlozit,ako ho mam porazit? Diki

• Apocalypto-79CZ
    Apocalypto-79CZ

Ja si nestezuji na nic.Ta hra je super a urcite ted to nejlepsi co ted momentalne vyslo.Ale to je muj nazor,kazdy ma jiny.Ale i recenze nelzou...

• Topinas
    Topinas
    1

Nene souboje mi přijdou lehké furt [s6] je úplně jedno že jsou ve hře těžší nepřátelé které nejde chytit a potom insta zabít něčim. Protože 100% útoků můžete odrazit, a potom ještě zasadit sérii ran. A repeté furt dokola. Ti velcí vás sice občas bez varování chytí ale i ztoho se jde dostat když zmáčknete správné tlačítko.

Jediná možnost jak umřít v boji na blízko by bylo kdybyste prostě ty útoky neodráželi a furt jen mlátili [s6] .

• jack210
    jack210PS5

No souboje poi casee uz tak snadne nejsou,nejen ze je souperu vic,ale taky jsou tam velci nepratele kteri nejdou chytit a zahodit :D ..To ja nez cekat tak radsi parim anglickou verzi ,s ruskymi titulky :)

• milhaus

a sakra. xzone novy termin 28.8. [s13]

• Dexter.J
    Dexter.JYakuzaLord

Taky si krátím čas u dema, páč musím čekat bůh ví jak dlouho než mi vymění tu ruskou verzi, ale je to pecka. Bitky sice možná až moc jednoduchý, ale přesto zábavný a skvěle se na ně dívá

• Apocalypto-79CZ
    Apocalypto-79CZ

Ovladani vozidel je vpohode a to dokonce i motorek.Vse se opravdu povedlo..[s16]

• the_edge
    the_edgedave3345
    1

demo vyskouseno a musim rict ze je to pecka,jen skoda ze demo neosahovalo i nejakou ridickou pasaz,protoze podle videi to ovladani vozidel nevypada moc dobre .

• Apocalypto-79CZ
    Apocalypto-79CZ
    1

Tes se !!!Je opravdu na co.Je to MEGAPECKA !!!!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.