Herní série

Skyrim gameplay z quakeconu (36)

• Offon
    OffonClose it.

Anti: Počkat, jakou myslíš mapu? Herní nebo tu co dostaneš v krabičce? ...Jestli ve hře tak asi stejně velká jak Oblivion, ale prý je tam o moc víc věcí a míst, kam můžeš jít. :)

Aby si pak anti nemyslel, že herní mapa bude mít 70 x 50 cm. [s6]

• GameLeader
    GameLeaderGameLeader

To antivirus:

Tištěná mapa bude mít rozměry přibližně 70 x 50 cm.

• antivirus
    antivirusKNIHOMOL

Čaute nevite jak bude velka mapa|? Jak u Oblivionu nebo menši?

• Lrici
    Lrici
  • sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

Erik 666: jj to je taky pravda, jen mě zajímá, jaký PC bych měl mít abych si to vychutnal na max? [s14][s14]

• Erik 666
    Erik 666

Nebo si to zahrat na pc,pekne v cestine za nizsi cenu a po case i s mody...

• ice-p
    ice-p

měl jsem předobjednáno,ale co padla lokalizace,tak jsem zase zrušil.Chtěl jsem jim dát svoje těžce vydělaný peníze,ale nedostanou nic.Počkam na bazar a utřou.[s16]

• tuzemák
    tuzemák

Pak nemá jít tahle země dopr...., když místo toho aby jste projevili trochu empatie, se těm anglicky nerozumícím raději vysmějete. Prostě typicky česká vlastnost v akci.[s15]

• kemalek
    kemalekI see You

založte si téma doučování cizích jazyků

• pitrs
    pitrs

my nesedíme na prdeli, my se učíme anglicky abychom nemuseli nadávat a posílat dopisy :)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

No tak to víme asi všichni že [s14]. Nicméně je lepší aspoň něco udělat, než sedět na prdeli a nadávat.

• orpheus81
    orpheus81

... s kterym si vytřou prdel :)

• Dawwer
    DawwerTOBELL

To je bordel toto... Jako s ENG nemám až takovej problém, ale CZ titule sou CZ titule. Bethesda ode mě dostane krásný líbenzbríf [s14].

• tuzemák
    tuzemák

Já taky koupím, anglicky umím, ale doufal jsem že moji brachové, kteří neumí, si to budou moci zahrát taky.

• Raiden_cz
    Raiden_czDovahkiin

No me je to taky jedno ale stve me ze cestinu cpou do NHL,FIFY atd. kde az tak dulezitej preklad neni... no co zvlad sem oblivion zvladnu skyrim :)))

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

No co, i tak si to koupím, čeština nečeština [s6]

• SABEL88
    SABEL88

a co ste cekali karneval :D

• tuzemák
    tuzemák

lavish

: Dost pochybuji o snaze cenegy prosadit i konzolovou verzi v cz, a je to ostuda vzhledem k tomu, že skoro všechny hry od nich vydávájí na pc v cz a na konzole ne, nehledě na vyšší cenu her oproti těm na pc.

• Swarm23
    Swarm23△○✕◻

No to snad neeee, ja se tesil na CZ....[s13] nejhorsi zprava za poslednich par mesicu

• tuzemák
    tuzemák

Jsem se díval na xzone, asi jedinej obchod kde byla hra vedena v cz i na konzole a už tomu tak není, zhruba den potom, co se v komentářích objevila zpráva od jednoho uživatele jenž prohlašoval, že mu sama cenega potvrdila přítomnost titulků pouze v pc verzi. Sice to sama firma ještě nepotvrdila ale asi tomu tak bude a štve mně to.

• InvalidDante
    InvalidDantePPPPPPP

Taky se divím odkud se tahle informace vzala. Cenega už vydala nějaké oficiální prohlášení?

• tuzemák
    tuzemák

Parádní gameplay, škoda jen že cenega nezamakala a nepřinese nám konzolovou verzi v češtině[s5]

• Offon
    OffonClose it.

Děkujem moc. :)

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

no prob boss [s14]

• KachloRedakce
    KachloBOSS

THX :)

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

tak video najdete tady, je to teda ve formátu FLV link

• KachloRedakce
    KachloBOSS

Hlavne at uz tu je :)

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

není problém, stačí když to nechám ve formátu .flv?

• Offon
    OffonClose it.

Sotysnake: To by bylo dobrý, kdyby jsi ho někam uploadnul. Hádám že je tu dost lidí co ho neviděli a chtěli by. :) Mě teď leží načtené video na PC, takže snad ještě půjde.

• pitrs
    pitrs

a nechceš ho upnout na uloz.to nebo někam? :(

• sotysnake
    sotysnakesnaaaaake

proto jsem si to stáhnul :) a teď se na to v klidu podívám [s6]

• mutalisk79cz
    mutalisk79czB3 RULEZ

Tomu říkám kotel leckterý fotbaloví klub by mohl závidět.

• mmaatteess
    mmaatteessZ.M.R.D.I

budbu mit tezky rozhodovani co driv estli skyrim bo dark souls jeste je nastesti casu dost[s6]

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

Puvodne jsem chtel jit do Dark souls protoze se mi v Demon souls vic libil mechanismus dualwieldu (takze si clovek mohl dat do jake ruky co chtel, treba i dva stity :D), ale tady tohle video me asi prekecalo.

• lidr13
    lidr13

pekny video, je tam spousta zaberu ktery sem nevidel

btw. dobry fanousci, jak do toho rvou a tleskaji :D

• .Raew.
    .Raew.tv/RAEW_CZ

link tady ho prinasim lide :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.