Anti: Počkat, jakou myslíš mapu? Herní nebo tu co dostaneš v krabičce? ...Jestli ve hře tak asi stejně velká jak Oblivion, ale prý je tam o moc víc věcí a míst, kam můžeš jít. :)
Aby si pak anti nemyslel, že herní mapa bude mít 70 x 50 cm. [s6]
měl jsem předobjednáno,ale co padla lokalizace,tak jsem zase zrušil.Chtěl jsem jim dát svoje těžce vydělaný peníze,ale nedostanou nic.Počkam na bazar a utřou.[s16]
Pak nemá jít tahle země dopr...., když místo toho aby jste projevili trochu empatie, se těm anglicky nerozumícím raději vysmějete. Prostě typicky česká vlastnost v akci.[s15]
: Dost pochybuji o snaze cenegy prosadit i konzolovou verzi v cz, a je to ostuda vzhledem k tomu, že skoro všechny hry od nich vydávájí na pc v cz a na konzole ne, nehledě na vyšší cenu her oproti těm na pc.
Jsem se díval na xzone, asi jedinej obchod kde byla hra vedena v cz i na konzole a už tomu tak není, zhruba den potom, co se v komentářích objevila zpráva od jednoho uživatele jenž prohlašoval, že mu sama cenega potvrdila přítomnost titulků pouze v pc verzi. Sice to sama firma ještě nepotvrdila ale asi tomu tak bude a štve mně to.
Sotysnake: To by bylo dobrý, kdyby jsi ho někam uploadnul. Hádám že je tu dost lidí co ho neviděli a chtěli by. :) Mě teď leží načtené video na PC, takže snad ještě půjde.
Puvodne jsem chtel jit do Dark souls protoze se mi v Demon souls vic libil mechanismus dualwieldu (takze si clovek mohl dat do jake ruky co chtel, treba i dva stity :D), ale tady tohle video me asi prekecalo.
Skyrim gameplay z quakeconu (36)
Anti: Počkat, jakou myslíš mapu? Herní nebo tu co dostaneš v krabičce? ...Jestli ve hře tak asi stejně velká jak Oblivion, ale prý je tam o moc víc věcí a míst, kam můžeš jít. :)
Aby si pak anti nemyslel, že herní mapa bude mít 70 x 50 cm. [s6]
To antivirus:
Tištěná mapa bude mít rozměry přibližně 70 x 50 cm.
Čaute nevite jak bude velka mapa|? Jak u Oblivionu nebo menši?
link
Erik 666: jj to je taky pravda, jen mě zajímá, jaký PC bych měl mít abych si to vychutnal na max? [s14][s14]
Nebo si to zahrat na pc,pekne v cestine za nizsi cenu a po case i s mody...
měl jsem předobjednáno,ale co padla lokalizace,tak jsem zase zrušil.Chtěl jsem jim dát svoje těžce vydělaný peníze,ale nedostanou nic.Počkam na bazar a utřou.[s16]
Pak nemá jít tahle země dopr...., když místo toho aby jste projevili trochu empatie, se těm anglicky nerozumícím raději vysmějete. Prostě typicky česká vlastnost v akci.[s15]
založte si téma doučování cizích jazyků
my nesedíme na prdeli, my se učíme anglicky abychom nemuseli nadávat a posílat dopisy :)
No tak to víme asi všichni že [s14]. Nicméně je lepší aspoň něco udělat, než sedět na prdeli a nadávat.
... s kterym si vytřou prdel :)
To je bordel toto... Jako s ENG nemám až takovej problém, ale CZ titule sou CZ titule. Bethesda ode mě dostane krásný líbenzbríf [s14].
Já taky koupím, anglicky umím, ale doufal jsem že moji brachové, kteří neumí, si to budou moci zahrát taky.
No me je to taky jedno ale stve me ze cestinu cpou do NHL,FIFY atd. kde az tak dulezitej preklad neni... no co zvlad sem oblivion zvladnu skyrim :)))
No co, i tak si to koupím, čeština nečeština [s6]
a co ste cekali karneval :D
lavish
: Dost pochybuji o snaze cenegy prosadit i konzolovou verzi v cz, a je to ostuda vzhledem k tomu, že skoro všechny hry od nich vydávájí na pc v cz a na konzole ne, nehledě na vyšší cenu her oproti těm na pc.
No to snad neeee, ja se tesil na CZ....[s13] nejhorsi zprava za poslednich par mesicu
Jsem se díval na xzone, asi jedinej obchod kde byla hra vedena v cz i na konzole a už tomu tak není, zhruba den potom, co se v komentářích objevila zpráva od jednoho uživatele jenž prohlašoval, že mu sama cenega potvrdila přítomnost titulků pouze v pc verzi. Sice to sama firma ještě nepotvrdila ale asi tomu tak bude a štve mně to.
Taky se divím odkud se tahle informace vzala. Cenega už vydala nějaké oficiální prohlášení?
Parádní gameplay, škoda jen že cenega nezamakala a nepřinese nám konzolovou verzi v češtině[s5]
Děkujem moc. :)
no prob boss [s14]
THX :)
tak video najdete tady, je to teda ve formátu FLV link
Hlavne at uz tu je :)
není problém, stačí když to nechám ve formátu .flv?
Sotysnake: To by bylo dobrý, kdyby jsi ho někam uploadnul. Hádám že je tu dost lidí co ho neviděli a chtěli by. :) Mě teď leží načtené video na PC, takže snad ještě půjde.
a nechceš ho upnout na uloz.to nebo někam? :(
proto jsem si to stáhnul :) a teď se na to v klidu podívám [s6]
Tomu říkám kotel leckterý fotbaloví klub by mohl závidět.
budbu mit tezky rozhodovani co driv estli skyrim bo dark souls jeste je nastesti casu dost[s6]
Puvodne jsem chtel jit do Dark souls protoze se mi v Demon souls vic libil mechanismus dualwieldu (takze si clovek mohl dat do jake ruky co chtel, treba i dva stity :D), ale tady tohle video me asi prekecalo.
pekny video, je tam spousta zaberu ktery sem nevidel
btw. dobry fanousci, jak do toho rvou a tleskaji :D
link tady ho prinasim lide :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.