Bohužia aj ja som dnes zrušil odber, mrzi ma to ale čítat tam hádky deti... nemam to zapotreby... myslel som že sa tam diskutuju hry a nie to kto má aky nick na facebooku...
Tak si zruš odběr :-) Jako opravdu, ta stránka by byla super a jsem rád, že je. Ale co se tam řeší za dětinské krávoviny, to je fakt neuvěřitelný. Prosím někoho ze zakládajících, aby se snažili držet tu stránku ,,čistou,, :-) Půjde to??
Jako je to fajn, aspoň se tam rozepisují názory a novinky od ostatních, ale co mě tam fakt sejří, jsou ty šikulové, co tam jen cpou odkazy na strašné kraviny aby se zviditelnili. Nešlo by to nějak eliminovat?? Opravdu mě nebaví, aby mi zas..rali zeď jejich pokusy o zajímavé povídání o ničem.... Děkuji :-)
skandy: Jojo, fotečky před zrcadlem :)) Ale zase pokud si tam člověk dá jednu, kde je nějak normálně vyfocenej, tak to ještě jde, ale polonazí šamponci pobavěj vždycky, navíc když hoděj takovej ten hrozně drsnej výraz...:) A holčičky, co se 100x fotí s našpulenou pusinkou a nejlépe když sou u toho foceny tak, že jim pomalu leze ven celej hrudník...
Čau kdo má PS3 a FaceBook tak se můžete přidat k nám do skupiny je nás tam teď 126 :) Název je (PS3 Hráči) odpovědi na dotazy jsou tam ihned + zajímavosti o hrách atd... Zde je odkaz - link :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.
Skupina pro PS3 na FB... (30)
Admini tam jsou a zbytečné příspěvky se mažou... Můžete si i nastavit zákaz oznamování nebo posíláni na email ;-)
Facebook je sračka, proto jsem si ho už před rokem zrušil.
to je teda masakr , řeknu neteři ať se jde pobavit , takové pičoviny to snad není možný [s6]
Bohužia aj ja som dnes zrušil odber, mrzi ma to ale čítat tam hádky deti... nemam to zapotreby... myslel som že sa tam diskutuju hry a nie to kto má aky nick na facebooku...
No jako tahleta skupina je fakt k smíchu. Řešej se tam píčoviny a akorát mi stim spamujete email tvl xD.
Tak si zruš odběr :-) Jako opravdu, ta stránka by byla super a jsem rád, že je. Ale co se tam řeší za dětinské krávoviny, to je fakt neuvěřitelný. Prosím někoho ze zakládajících, aby se snažili držet tu stránku ,,čistou,, :-) Půjde to??
me zas nebavi mazat prispevky na mejlu
Jako je to fajn, aspoň se tam rozepisují názory a novinky od ostatních, ale co mě tam fakt sejří, jsou ty šikulové, co tam jen cpou odkazy na strašné kraviny aby se zviditelnili. Nešlo by to nějak eliminovat?? Opravdu mě nebaví, aby mi zas..rali zeď jejich pokusy o zajímavé povídání o ničem.... Děkuji :-)
Jo..:D
mohl bych být taky člen? :-)
že bych se večer pobavil ? :D
...ježiš, zase ty :D :D :D
Tak můžete se přidávat další už nás je 126 :D
[s6]
skandy26 - je mi 15 :)
Lhikan: a to je co ? :D :D
jo to bylo chvilkove jako nerikam ze tam nenajdete tyhle fotky ale spis se ted rozmohl ten jejich SWAG [s6]
Gippal: Jo, to je synonymum pro facebook :)
Roth: Smím se zeptat, kolik ti je ?
DuckFace to známe :D nebo jejich statusy :P Ale ve skupině už žádný dětský hádky nejsou můžete zkusit :) vždycky se dá odejít ;-)
skandy: Jojo, fotečky před zrcadlem :)) Ale zase pokud si tam člověk dá jednu, kde je nějak normálně vyfocenej, tak to ještě jde, ale polonazí šamponci pobavěj vždycky, navíc když hoděj takovej ten hrozně drsnej výraz...:) A holčičky, co se 100x fotí s našpulenou pusinkou a nejlépe když sou u toho foceny tak, že jim pomalu leze ven celej hrudník...
Off: proto jsem si smazal fb už před půl rokem.. Protože je plný malých debilních děcek, co se fotí před zrcadlem.
Roth: Piš to tady třeba pokaždé, co se někdo přidá, ať jsme lépe informovaní [s1]
Dřív to tam tak bylo ale teď je tam víc správců a pořádek :) jinak už 93 členů...
Byl jsem tam ale odešel, ty děti jsou fakt hrozný.
88 ♥ :DDD
No někdy se tam řeší fakt kraviny :D Ale od toho jsou tam správci ;-)
Nejlepší jsou na tý skupině ty dětský hádky, natom se člověk fakt pobaví :).
85....xD
Přibývá to už 84... :P
Už 80 členů... :)
Čau kdo má PS3 a FaceBook tak se můžete přidat k nám do skupiny je nás tam teď 126 :) Název je (PS3 Hráči) odpovědi na dotazy jsou tam ihned + zajímavosti o hrách atd... Zde je odkaz - link :)
Napsat komentář
Chceš se zapojit do diskuze?
S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.