Volné forum

Skupina pro PS3 na FB... (30)

• rothtomas
    rothtomasThom-S

Admini tam jsou a zbytečné příspěvky se mažou... Můžete si i nastavit zákaz oznamování nebo posíláni na email ;-)

• skandy26
    skandy26skandy26
    11

Facebook je sračka, proto jsem si ho už před rokem zrušil.

• kemalek
    kemalekI see You

to je teda masakr , řeknu neteři ať se jde pobavit , takové pičoviny to snad není možný [s6]

• dado20
    dado20

Bohužia aj ja som dnes zrušil odber, mrzi ma to ale čítat tam hádky deti... nemam to zapotreby... myslel som že sa tam diskutuju hry a nie to kto má aky nick na facebooku...

• Ultimate7th
    Ultimate7thRedBull
    1

No jako tahleta skupina je fakt k smíchu. Řešej se tam píčoviny a akorát mi stim spamujete email tvl xD.

• Prema19
    Prema19

Tak si zruš odběr :-) Jako opravdu, ta stránka by byla super a jsem rád, že je. Ale co se tam řeší za dětinské krávoviny, to je fakt neuvěřitelný. Prosím někoho ze zakládajících, aby se snažili držet tu stránku ,,čistou,, :-) Půjde to??

• AlbertA-CZKONDAR
    AlbertA-CZJihlava

me zas nebavi mazat prispevky na mejlu

• Prema19
    Prema19

Jako je to fajn, aspoň se tam rozepisují názory a novinky od ostatních, ale co mě tam fakt sejří, jsou ty šikulové, co tam jen cpou odkazy na strašné kraviny aby se zviditelnili. Nešlo by to nějak eliminovat?? Opravdu mě nebaví, aby mi zas..rali zeď jejich pokusy o zajímavé povídání o ničem.... Děkuji :-)

• rothtomas
    rothtomasThom-S

Jo..:D

• Gibsn
    Gibsn
    1

mohl bych být taky člen? :-)

• Till
    TillPonies
    1

že bych se večer pobavil ? :D

• skandy26
    skandy26skandy26

...ježiš, zase ty :D :D :D

• rothtomas
    rothtomasThom-S

Tak můžete se přidávat další už nás je 126 :D

• srotka
    srotka
    3

[s6]

• rothtomas
    rothtomasThom-S

skandy26 - je mi 15 :)

• skandy26
    skandy26skandy26

Lhikan: a to je co ? :D :D

• Lhikan905
    Lhikan905Raksi

jo to bylo chvilkove jako nerikam ze tam nenajdete tyhle fotky ale spis se ted rozmohl ten jejich SWAG [s6]

• skandy26
    skandy26skandy26

Gippal: Jo, to je synonymum pro facebook :)

Roth: Smím se zeptat, kolik ti je ?

• rothtomas
    rothtomasThom-S

DuckFace to známe :D nebo jejich statusy :P Ale ve skupině už žádný dětský hádky nejsou můžete zkusit :) vždycky se dá odejít ;-)

• Gippal
    Gippal
    2

skandy: Jojo, fotečky před zrcadlem :)) Ale zase pokud si tam člověk dá jednu, kde je nějak normálně vyfocenej, tak to ještě jde, ale polonazí šamponci pobavěj vždycky, navíc když hoděj takovej ten hrozně drsnej výraz...:) A holčičky, co se 100x fotí s našpulenou pusinkou a nejlépe když sou u toho foceny tak, že jim pomalu leze ven celej hrudník...

• skandy26
    skandy26skandy26
    4

Off: proto jsem si smazal fb už před půl rokem.. Protože je plný malých debilních děcek, co se fotí před zrcadlem.

Roth: Piš to tady třeba pokaždé, co se někdo přidá, ať jsme lépe informovaní [s1]

• rothtomas
    rothtomasThom-S

Dřív to tam tak bylo ale teď je tam víc správců a pořádek :) jinak už 93 členů...

• Offon
    OffonClose it.
    4

Byl jsem tam ale odešel, ty děti jsou fakt hrozný.

• rothtomas
    rothtomasThom-S

88 ♥ :DDD

• rothtomas
    rothtomasThom-S

No někdy se tam řeší fakt kraviny :D Ale od toho jsou tam správci ;-)

• Ultimate7th
    Ultimate7thRedBull

Nejlepší jsou na tý skupině ty dětský hádky, natom se člověk fakt pobaví :).

• rothtomas
    rothtomasThom-S

85....xD

• rothtomas
    rothtomasThom-S

Přibývá to už 84... :P

• rothtomas
    rothtomasThom-S

Už 80 členů... :)

• rothtomas
    rothtomasThom-S
    1

Čau kdo má PS3 a FaceBook tak se můžete přidat k nám do skupiny je nás tam teď 126 :) Název je (PS3 Hráči) odpovědi na dotazy jsou tam ihned + zajímavosti o hrách atd... Zde je odkaz - link :)

Napsat komentář

Chceš se zapojit do diskuze?

S účtem můžeš komentovat a hodnotit, sledovat hry ve wishlistu, sbírat achievementy a psát do fóra.